Sommerhusudlejning i Ferring - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ferring, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Ferring er skønt beliggende i grønne omgivelser bag Vesterhavsstrandens høje klitter. Ferring er et roligt og naturskønt ferieområde med en dejlig strand og den store Ferring Sø bag sommerhusene. Ferring byder på en museum og et fyrtårn og indbyder til familieaktiviteter i naturen.

 

Gæstevurderinger fra Ferring

 
 

28 gæster har givet Ferring en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mona, Rødekro besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Der lå en del brochurer i huset, hvilket var super, for vi kendte ikke området. Nød ture til Mønsted kalkgruber, Thyborøn, Harboøre og Lemvig. Fiske buffet ved Bjarnes fisk i Lemvig er virkelig værd at opleve !! Kystcentret i Thyborøn var rigtig sjovt, Jyllands akvariet knap så meget. Og spild ikke jeres penge på sneglehuse. Der blev vi virkelig skuffede


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Landsbyen Ferring ligger midt på klinten Bovbjerg på Jyllands Vestkyst, lige under den 5 km lange sø Ferring Sø, 10 km syd for ferieområdet Vejlby Klit og 14 km vest for handelsbyen Lemvig. I Ferring by findes et museum for maleren Jens Søndergaard, et geologisk minimuseum og nogle få forretninger. Lige syd for Ferring finder I det 26 m høje Bovbjerg Fyr. Ferring er et stille feriested i naturskønne omgivelser. I dette kendte og velbesøgte ferieområde kan I fiske, bade, vandre, cykle, flyve med drage, hangglide, paraglide eller besøge museer.

 
Sommerhusområdet Ferrig mellem Vesterhavet og Ferring Sø Den dejlige Vesterhavsstrand ved Ferring Udsigt over den brede Ferring Strand mod syd Det hyggelige sommerhusområde ligger lige bag klitterne i Ferring
 

Strand

Stranden er bred sandstrand med meget høje klinter. Der er trappe ned til stranden. Drageflyvning, hanggliding, paragliding og flyvning med små modelfly er populære aktiviteter her på stranden. Det er hverken tilladt eller muligt at køre med bil på stranden.

Natur

De karakteristiske skrænter ud for Ferring strækker sig over ca. 3,5 km. Overalt langs kysten er der en storslået udsigt over havet, som kan nydes på en gå-, cykel- eller køretur. Ved de store vådområder omkring Ferring Sø er der et stort fugletræk. Mellem Vesterhavet og Ferring Sø er der kun ca. 1,5 km. Den 6,7 ha store Klosterhede Plantage med skovarealer, åbne hedearealer og ådale ligger 10 km inde i landet.

Aktivitet

Området indbyder til vandreture på stranden, i klitterne og ved Ferring Sø. Der er mange muligheder for vandre- og cykelture her. En af de mest populære vandreture ''udsigtsruten'' går fra Ferring by, langs kanten af klinten forbi Bovbjerg Fyr, ud til Trans Kirke og tilbage langs stranden. På grund af de høje klinter er hanggliding og paragliding meget populære aktiviteter her. For lystfiskeren er der gode muligheder i havet, i fjorden samt i Vejlby Klit Fiskesø. Lej evt. jeres egen båd og sejl en tur på Ferring Sø. Desuden er det muligt at surfe i området.

Attraktion

Ferring har en lille, romantisk kirke, som ligger ved Bovbjerg Klint, tæt ved Vesterhavet. Jens Søndergaard Museet ligger yderst på klinten. Her malede kunstneren billeder af området og i særdeleshed havet i ro og oprør. Det røde 26 m høje fyrtårn i Bovbjerg er områdets højeste punkt og herfra er det muligt at se hele 35 km væk. Vest for fyret ligger en usædvanlig velbevaret gravhøj fra bronzealderen ''Hesthøj''. I et par af kystinspektoratets smukke gamle arbejdshuse er der nu indrettet et spændende minimuseum, der fortæller om områdets historie og udviklingen langs kysten. I Vejlby Sommerpark kan I fiske, leje rideheste, køre på frontbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrszoo.

Udflugt

Den gamle, kønne købstad Ringkøbing med de røde tegltage og de gamle brostensbelagte gader ligger ca. 57 km fra Ferring og er et besøg værd. Handelsbyen Holstebro ligger 55 km væk og har mange spændende specialforretninger og gode indkøbsmuligheder i den bilfri bymidte. Byen byder også på masser af kunst og kultur, hyggelige caféer og et smukt å-miljø. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. LEGOLAND, 130 km fra Ferring, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ferring

Søg sommerhus
 
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3036,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2297,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4823,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2199,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2186,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2159,-
    
  •  

   Ferring Sommerhus, Ferring

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2295,-
    
  •  

   Ferring Ferielejlighed, Ferring

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1768,-