Sommerhusudlejning i Fanø, Sønderho - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fanø, Sønderho, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sønderho på Fanø er et charmerende ferieområde med et idyllisk landsbymiljø, dejlige sommerhuse i naturskønne klitområder og en skøn, bred badestrand. Med et sommerhus i Sønderho på Fanø får I masser af stemning blandt de stråtækte skipperhuse samt unikke kultur- og naturoplevelser.

 

Gæstevurderinger fra Fanø, Sønderho

 
 

388 gæster har givet Fanø, Sønderho en gennemsnitlig vurdering på 4,70 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Vi besøgte Søfartsmuseet i Nordby, som var en lærerig og god oplevelse, hvis man vil vide noget om Fanø og øens historie. Vi besøgte også Restaurant Fajancen og Sønderho Kro, som begge varmt kan anbefales.


Laura Pil, Stenstrup besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Der er en lille sti fra Nymarken og op mod Sønderho kirke, som er en hurtig og hyggelig gå tur ind til Sønderho. En anden gå tur ind til byen, går via Jens Hansens Toft, og forbi kirken ind til byen.


Ove Strunck, Silkeborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi var heldige at ankomme om lørdagen hvor der var Sønderho dag om søndagen med vielser i kirken og optog op til den gamle mølle. En dejlig oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Gode stier både til løb , gåture og på cykel. Sønderho er en perle med en charme og gæstfrihed Af højsæde👍 Gode spisesteder


Christian, Hundested besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Gå langt ud på vaderne ved lavvande og oplev 180/360 graders himmel, fugle og masser af plads. Kør en tur på MTB-sporet i plantagen. Tag cyklen til stranden eller Nordby og lad bilen stå helt stille.


Marianne Uldall, Osbøl besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Spis en frokost på Sønderho Kro. Det er en dejlig oplevelse.


John, Fredericia besøgte området fra
 
31-03-2018 til 07-04-2018

En frokost på Sønderho Kro kan klart anbefales Savner i Nordby en ordentlig cafe - i Sønderhos var en god cafe Nogle butikker lukker alt for tidligt - selvom det måske ikke lige er turistsæson - men det giver et forkert signal - for er det så gældende hele året ?? Jeg vil ihvertfald overveje kraftigt - om jeg vil genbesøge øen eller om der er andre områder som er mere turistvenlige


Karsten, Allerød besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Orienteringsløb i plantagen er bare den bedste form for liv


 
youtube
 
youtube
 

Generel

13 km syd for færgebyen Nordby ligger den hyggelige, grønne landsby Sønderho med sine fredede, gamle stråtækte huse. Byen er kendt for sin kirke, kroen, museet Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, Redningshuset, møllen og ikke mindst den flotte natur, den dejlige, 18 km lange strand og havet omkring byen. Der findes flere butikker og spisesteder i byen. Sommerhusudlejning i Sønderho giver jer også mulighed for at tage jeres hund med på ferie, da hund er tilladt i flere af vores ferieboliger.

Mere arrow

 
Den smukke, hollandske vindmølle Sønderho Mølle fra 1895 er et af Sønderhos vartegn Sønderhos sommerhuse ligger i smukke, kuperede klitområder mellem byen og stranden Udsigt over den meget brede sandstrand ved Sønderho på Fanø Sønderho er kendt for sine smukke, fredede meget velbevarede skipperhuse med stråtag
 

Strand

Fanø har en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande - 18 km ren, hvid sandstrand ligger ud for Sønderho. Den børnevenlige strand har Blåt Flag, klart vand og dejlig sandbund. På Fanø mødes Vesterhavet og Vadehavet. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på stranden. Desuden er vandreture, badning, surfing og drageflyvning meget populære aktiviteter her.

Natur

Nyd en dejlig natur på jeres ferie i et privat sommerhus eller ferielejlighed i Sønderho. Diger, marsk, marker, klitter, lyngklædt hede, strand, Vesterhav og Vadehav omgiver Sønderho på sydspidsen af Fanø. Her er naturen uspoleret med et rigt dyre- og fugleliv. Her findes bl.a. flere sjældne fuglearter og den voksende sælbestand kan observeres på sandbankerne ved kysten. Midt på øen ligger Fanø Klitplantage med et rigt dyreliv, 3 afmærkede vandreruter og spændende skovlegeplads med grillplads. Her kan hele familien hygge sig på jeres ferie i sommerhus.

Aktivitet

Golfspillere kan gøre brug af den smukke seaside golfbane bag Fanøs første klitrække i Nordby. Ved Put&Take-fiskesøen i Rindby er der for lystfiskere mulighed for at fange en ørred. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange cykel- og vandrestier på øen. Skovlegepladsen i Fanø Klitplantage appellerer både til børn og voksne. Der er desuden mulighed for at surfe, bowle, spille tennis, leje rideheste, spille minigolf, besøge et vandland osv. på øen.

Attraktion

Hannes Hus er et beskedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som er bevaret næsten intakt. Sønderho Mølle er ligeledes fra 1700-tallet, og møllen er i dag ramme om mange aktiviteter, bl.a. males der endnu mel her. Kunst og kulturminderne kan opleves på de mange museer, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho. Den gamle redningsstation fra 1889 er bygningsfredet og fortæller lokalhistorie samt historien om det danske redningsvæsen.

Udflugt

Besøg Vestjyllands hovedstad Esbjerg og oplev et levende handels- og kulturliv, spændende restauranter, gallerier, kunstmuseet, Fiskeri- og Søfartsmuseet osv. Fra Fanø tager det kun 10 min med færgen fra Nordby at sejle til Esbjerg. LEGOLAND, ca. 75 km fra Sønderho, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien (76 km). Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal (96 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

32 Sommerhuse i Fanø, Sønderho

Søg sommerhus