Sommerhusudlejning i Fanø, Rindby Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fanø, Rindby Strand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det hyggelige sommerhusområde Rindby Strand på Fanø byder på en meget bred sandstrand med klitter og dejlige sommerhuse i klitlandskabet bag Vesterhavet. Rindby Strand indbyder til familiehygge og strandaktiviteter, og sommerhusudlejning er virkelig populært i Rindby Strand på Fanø.

 

Gæstevurderinger fra Fanø, Rindby Strand

 
 

820 gæster har givet Fanø, Rindby Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,58 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mogens Ejby, Frederiksberg besøgte området fra
 
20-10-2018 til 27-10-2018

Vi besøgte SALT i Nordby. Dejlig butik med moderne tøj og inventar. Personlig og sød betjening. Uldsnedkeren i Sønderho; masser af dejlige stoffer, tæpper og strik. God betjening.


Helle, Skibby besøgte området fra
 
26-08-2018 til 30-08-2018

Det var vores første besøg på Fanø, og udover at køre rundt og se på øen, kan vi anbefale at besøge Kite and Coffee i Rindby, super Drage butik med godt udvalg og tips til alt fra drager til oplevelse. Selv 2 bedsteforældre fik shoppet og brugt timer med sjov og leg med forskellige drager på stranden . Pandekagehuset i Nordby er et must. Aroma i Nordby , Italiensk med perfekt betjening og super god mad . 3 søstre i Sønderho er et godt sted at holde pause , de har skøn stemning ,gode sandwich og smoothies. Vi anbefaler at handle i SuperBrugsen i Nordby , men Let køb i Rindby er også okay til hurtige indkøb. Stoppestedet ved Stranden i Rindby kan anbefales til dovne dage , de har nemlig takeaway .


Karl Erik, Ribe besøgte området fra
 
19-08-2018 til 26-08-2018

Strandsøen,Fuglekøjerne,skovlegepladsen


Carl Erik, Esbjerg besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

God musik på Kabyssen .God mad på stoppestedet


Gunhild, Fredericia besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Sønderho Kro er bare fantastisk! At cykle på nordsiden af øen er en sjov udfordring - husk lavvandetiderne og vandflasker.


Maibritt, Ishøj besøgte området fra
 
22-07-2018 til 29-07-2018

Naturlegepladsen i plantagen er et hit.


Anne Dall, Aabenraa besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Det kan klart anbefales at tage cykler med, da Fanø opleves bedst fra cyklesiden og der er god cyklestier overalt.


lone nielsen, Horsens besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi spiste inde på “ Aroma” i Nordby, det var rigtig dejlig mad. Og til gode priser. Venlig betjening


jørgen, snekkersten besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Ja ved sønderho og jeres dejlige strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Mange ting kan fremhæves. Fanø er bare skøn om det er natur, serværdigheder eller butikker. Naturoplevelsen ved Sønder Ho og ud til Galgenrev og sæler, altid spændende .


Claus, Sydals besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

cykelturen "panaorama ruten" anbefales. prøv som minimum turen på østsiden af landevejen. skønt område. fin cykelrute. obs: tag færgen over inden kl 8 lørdag morgen og spar mange penge :-) , vi var så heldige at kunne få sommerhuset kl 12 allerede. vi tog hjem sent fredag aften. ingen kø ved færgen. forvent flere timers ventetid lørdag .


anni, kolding besøgte området fra
 
14-07-2018 til 28-07-2018

vi hentede nye gode kartofler, nede på kirkevej, det er hver dag fra 10 til 12. så er skovlegepladsen, jo også et hit, når vi har børn med.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Især Sønderho var interessant, smukke huse og kirken er bare unik med massere af histiorie. Strandende er unikke massere af lyst til at bade og sætte drager op, massere af plads. Vi, 60 + plusser fik sat drage op, "selfmaid" som i de gode gamle dage.


Britta, Aarhus N besøgte området fra
 
18-05-2018 til 21-05-2018

Sælsafari er en rigtig god oplevelse for alle i alle aldre. Husk book tid, da tidspunktet for turen er afhængig af tidevandet. Restaurant "Sylvester" i Nordby er et hyggeligt sted med god mad og god betjening. Husk at booke bord.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-03-2018 til 01-04-2018

Vi havde besøg af masser af kaniner, fasaner og et rådyr i haven. De fleste indkøb var i Superbrugsen i Nordby, den lokale i Rindby havde begrænset udvalg. Vi lejede cykler i Rindby, på Kirkevejen næsten ude ved vandet. Knap 2km gåtur op ad Slunden fra huset. Vi spiste på Ambassaden i Nordby. Lækkert !!


Ole, Læsø besøgte området fra
 
25-03-2018 til 01-04-2018

Restaurant Aroma i Nordby er virkelig god, hvis du elsker Italiensk.


Lene, Næstved besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Der er flere gode muligheder for oplevelser. Besøg evt. pirat-minigolf.


Gunhild, Fredericia besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Der var mange relevante arrangementer rundt på Fanø i uge 42, skolernes efterårsferie. Vi oplevede en del af dem og kom på den måde også i kontakt med Fanøs lokale beboere.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-09-2017 til 17-09-2017

Var til Strikkefestival, hvilket var en oplevelse. Hele øen er med og alle holdt længe åbent i den weekend. Skøn natur, og hvis man lejer cykler, kan man let komme rundt på øen.


Verena, Odder besøgte området fra
 
02-09-2017 til 16-09-2017

Die Insel ist vom Ferienhaus gut in allen Richtungen zu erreichen sowohl mit dem Fahrrad als auch mit dem Auto. An der Strasse befindet sich ein super ausgebauter Radweg. Sehr zu empfehlen ist der Kunstladen, in welchem man sicher tolle Schätzchen finden kann, man kann sich alle Zeit der Welt nehmen, besonders wenn es regnet. Ihr findet super freundliches Personal im Laden, welches auch Deutsch spricht.


Helle, Lintrup besøgte området fra
 
12-08-2017 til 19-08-2017

Skovlegepladsen er super fin, hvis man har børn med.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den 56 km2 store ø ligger kun 1,5 km fra fastlandet, og færgeoverfarten fra Esbjerg til Fanø tager kun 13 min. De gamle, idylliske bymiljøer med de karakteristiske, stråtækte huse, de smalle gader, den enestående sandstrand, den friske luft, de dejlige naturområder og den hyggelige østemning gør Fanø til et attraktivt feriemål. Rindby Strand ligger på vestsiden af Fanø, på øens smalleste sted, ca. 3 km fra færge- og skipperbyen Nordby. Her kan I både leje et privat sommerhus eller en ferielejlighed til jeres ferie på Fanø. Sommerhusene på stedet ligger i et kuperet klitlandskab, lige bag stranden. Der er indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Rindby.

Mere arrow

 
Sommerhuse bag klitterne og den brede Rindby Strand på Fanø Badebyen Rindby Strand byder på butikker og spisesteder Sommerhusene i Rindby Strand ligger lige bag de høje klitter Det er meget populært at flyve med drager på den brede sandstrand i Rindby
 

Strand

Fanø har en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande - en 18 km lang, bred, ren og hvid sandstrand med lægivende klitter ligger lige ud for Rindby Strand. Den børnevenlige strand har Blåt Flag, klart vand og dejlig sandbund. En god strand til jeres ferie i sommerhus. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på stranden. Desuden er vandreture, badning, surfing, drageflyvning og buggykørsel meget populære aktiviteter her. Det er tilladt at køre i bil på den brede sandstrand.

Natur

Når I vælger sommerhusudlejning i Rindby Strand, som jeres ferieform, kan I få mange dejlige naturoplevelser. Den enestående natur er præget af klitlandskaber, hedearealer med lyng, diger, marsk, marker, klitter, strand, Vesterhav og Vadehav. Naturen er uspoleret og øen har et rigt dyre- og fugleliv. Her findes bl.a. flere sjældne fuglearter og den voksende sælbestand kan observeres på sandbankerne ved kysten. Midt på øen ligger Fanø Klitplantage med 3 afmærkede vandreruter og en skovlegeplads med grillplads. Et hyggeligt sted for hele familien, når I lejer et privat sommerhus eller en ferielejlighed i Rindby Strand.

Aktivitet

Ved Put & Take fiskesøen i Rindby er der for lystfiskere mulighed for at fange ørreder. Rideheste kan lejes i Rindby. Golfspiller kan gøre brug af den smukke seaside golfbane bag Fanøs første klitrække i Nordby. Skovlegepladsen i Fanø Klitplantage appellerer både til børn og voksne. Der er desuden mulighed for at surfe, bowle, spille tennis, leje rideheste, spille minigolf, besøge et vandland osv. på øen. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange cykel- og vandrestier.

Attraktion

Øen bebos af flere kunsthåndværkere, og I kan f.eks. besøge et lysstøberi i Rindby, flere gallerier i Nordby samt ravsliberier i både Nordby og Sønderho. Fanø Museum er indrettet i et typisk Fanøhus i Nordby, og her kan I få et indtryk af, hvordan befolkningen levede her for 300 år siden (3 km). Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i Nordby viser en omfattende samling af sejlskibe og dragter samt 2 intakte stuer fra et gammelt skibsrederhjem. Sønderho er en lille, velbevaret fiskerlandsby med smukke, stråtækte huse på Fanøs sydspids. Her finder I fred og ro (12 km). Hannes Hus er et beskedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som er bevaret næsten intakt. Kunst og kulturminderne kan opleves på de mange museer, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

Udflugt

Besøg Vestjyllands hovedstad Esbjerg og oplev et levende handels- og kulturliv, gallerier, Esbjerg Kunstmuseum, Bogtrykmuseet, Vestjyllands Ravmuseum, Esbjerg Vandtårn, Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Frilandsmuseet, Museumsskibet ''Horns Rev'', Musikhuset, skulpturen ''Mennesket ved Havet'', Fiskeri- og Søfartsmuseet, badelandet ''Svømmestadion Danmark'' osv. Det er også muligt at tage på havnerundfart fra både Fanø og Esbjerg med Scandlines. LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! ''Den sjoveste legeplads for hele familien'' byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (66 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

72 Sommerhuse i Fanø, Rindby Strand

Søg sommerhus