Sommerhusudlejning i Fanø, Rindby Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fanø, Rindby Strand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det hyggelige sommerhusområde Rindby Strand på Fanø byder på en meget bred sandstrand med klitter og dejlige sommerhuse i klitlandskabet bag Vesterhavet. Rindby Strand indbyder til familiehygge og strandaktiviteter, og sommerhusudlejning er virkelig populært i Rindby Strand på Fanø.

 

Gæstevurderinger fra Fanø, Rindby Strand

 
 

321 gæster har givet Fanø, Rindby Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,66 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lene, Hornsyld besøgte området fra
 
31-10-2019 til 07-11-2019

Fanø er en smule kedelig når sommeren er forbi. De fleste butikker er lukkede selvom at de skriver på deres hjemmesider at der er åben. Manglede et sted hvor vi kunne spise frokost, det ene sted som var åben var selvfølgelig optaget øv øv


Carsten, Assens besøgte området fra
 
19-10-2019 til 26-10-2019

Vi var på restaurant Dino som er et hyggeligt spise sted og rar personale, til rimelige priser over for ligger Fanø bryghus som er et besøg værd, mange spændende øl og hyggelig atmosfærer


Åse, Vojens besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Et tip til sol og strand får liv som i er, i er bare til at stole på, 100 procent fanø,


Henrik Hess, Bagsværd besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

-


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2019 til 11-08-2019

Et besøg hos Frk. Toft i Norby er altid en god oplevelse. Her finder man keramik, der er fuldstændig vidunderligt. Hendes sans for kvalitet, stil og ikke mindst humor er i top. Hvis man er til en kold fadøl, kan et besøg på Kabyssen i Rindby også varmt anbefales. Her blev vi taget så venligt imod og fik en god snak om livet på Fanø.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Hundeskoven er hyggelig - ikke så stor, men med mange stier på kryds og tværs, så man nemt kan variere turen, og der er ikke overrendt. Prøvede blokarts, som de fleste i familien syntes var mægtigt sjovt :O Stoppestedet serverer lækker is, hvor én kugle svarer til 3 i Århus hvad angår størrelse, men til samme pris som 1 :D


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Skønt naturområde ved Sønderho Gamle Fuglekøje med afmærkede gå ruter og fine cykelstier. Hyggeligt by miljø og gode spisesteder,- især gode pizzaer ved Dino og lækker mad på Ambassaden.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2019 til 04-08-2019

Der er mange muligheder på den dejlige ø, sælsafari er unikt, den gl. Fuglekøje er også et must, med den specielle historie. I det hele taget skal man bare køre rundt, øen er jo ikke så stor. Gode spisesteder er der også nok af, prøv jer frem


Hans Aage, Skærbæk besøgte området fra
 
28-07-2019 til 04-08-2019

Fanø bryghus og den dejlige strand


Laila, Esbjerg besøgte området fra
 
15-06-2019 til 06-07-2019

Tag cyklen og prøv den nye panorama rute, den er simpelthen fantastisk en lise for sjælen. Besøg Sønderho gamle fuglekøje som er hel speciel oplevelse. Kølig og med masser af fuglefløjt. Der er plancher og spændende historie om fuglekøjen. Snyd ikke jer selv for en tur på skovlegepladsen, også selvom I ikke har børn. Det er et helt vidunderligt sted. Tag cyklen og så er det bare derud af, og vælg veje I aldrig har været på, I skal nok finde tilbage til civilisationen igen. Gør det ekstra hyggeligt og tag madpakke med.


Carsten, Næstved besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

I nærheden er der strand, hvor man helt sikkert kan se mange forskellige drager. På Stoppestedet lige ved stranden, spiser man godt, men man må beregne en ventetid på maden, da det er meget besøgt. I Nordby var der også gode spisesteder, på Fanø Krogaard, kan man sidde ude og nyde en lille en, og samtidig se færgerne ankomme hele tiden, og se sælerne slænge sig i solen. Meget hyggeligt. De har special øl fra Fanø. :-)


Bente Irla, Skødstrup besøgte området fra
 
30-05-2019 til 02-06-2019

Fanø er mangfoldighedens verden, natur og kultur i rigt mål. Vi har besøgt øen adskillige gange og stadig er der nye og uudforskede områder. Gåture, cykelture i alle retninger, kun udholdenheden og fantasien sætter grænser for oplevelserne, gode små spisesteder både i Sønderho og Nordby, Fanø bryghus, ishuse, realen, kunst, musik. Kirkerne begge steder er altid et besøg værd, en tur rundt på kirkegården fortæller historier.


Birgit, Nørresundby besøgte området fra
 
26-05-2019 til 02-06-2019

Deltog i Fanø Kunstfestival som er tilbageværende i Kr. Himmelfarts ferien. Kunne have været fint, hvis vi havde fået en brochure, sammen med øvrigt materiale, ved ankomst.


Joan, Nærum besøgte området fra
 
25-05-2019 til 08-06-2019

Mange muligheder i alt slags vejr!


Bente, Aarhus C besøgte området fra
 
28-04-2019 til 05-05-2019

Et besøg i Sønderho kan varmt anbefales. Meget charmerende lille by, og bliver du sulten er et besøg hos Nanna´s stue alle pengene værd. Og udforsk gerne de brede strande, du kan finde mange forskellige former for skaller, og er du heldig måske et stykke rav.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Vi kan anbefale “Fanø Dagbog” fotoudstilling, i år.


Inga, Ejby besøgte området fra
 
04-03-2019 til 07-03-2019

Gå på stranden. Uanset vind og vejr er det skønt.


Mogens Ejby, Frederiksberg besøgte området fra
 
20-10-2018 til 27-10-2018

Vi besøgte SALT i Nordby. Dejlig butik med moderne tøj og inventar. Personlig og sød betjening. Uldsnedkeren i Sønderho; masser af dejlige stoffer, tæpper og strik. God betjening.


Helle, Skibby besøgte området fra
 
26-08-2018 til 30-08-2018

Det var vores første besøg på Fanø, og udover at køre rundt og se på øen, kan vi anbefale at besøge Kite and Coffee i Rindby, super Drage butik med godt udvalg og tips til alt fra drager til oplevelse. Selv 2 bedsteforældre fik shoppet og brugt timer med sjov og leg med forskellige drager på stranden . Pandekagehuset i Nordby er et must. Aroma i Nordby , Italiensk med perfekt betjening og super god mad . 3 søstre i Sønderho er et godt sted at holde pause , de har skøn stemning ,gode sandwich og smoothies. Vi anbefaler at handle i SuperBrugsen i Nordby , men Let køb i Rindby er også okay til hurtige indkøb. Stoppestedet ved Stranden i Rindby kan anbefales til dovne dage , de har nemlig takeaway .


Karl Erik, Ribe besøgte området fra
 
19-08-2018 til 26-08-2018

Strandsøen,Fuglekøjerne,skovlegepladsen


Carl Erik, Esbjerg besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

God musik på Kabyssen .God mad på stoppestedet


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den 56 km2 store ø ligger kun 1,5 km fra fastlandet, og færgeoverfarten fra Esbjerg til Fanø tager kun 13 min. De gamle, idylliske bymiljøer med de karakteristiske, stråtækte huse, de smalle gader, den enestående sandstrand, den friske luft, de dejlige naturområder og den hyggelige østemning gør Fanø til et attraktivt feriemål. Rindby Strand ligger på vestsiden af Fanø, på øens smalleste sted, ca. 3 km fra færge- og skipperbyen Nordby. Her kan I både leje et privat sommerhus eller en ferielejlighed til jeres ferie på Fanø. Sommerhusene på stedet ligger i et kuperet klitlandskab, lige bag stranden. Der er indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Rindby.

 
Sommerhuse bag klitterne og den brede Rindby Strand på Fanø Badebyen Rindby Strand byder på butikker og spisesteder Sommerhusene i Rindby Strand ligger lige bag de høje klitter Det er meget populært at flyve med drager på den brede sandstrand i Rindby
 

Strand

Fanø har en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande - en 18 km lang, bred, ren og hvid sandstrand med lægivende klitter ligger lige ud for Rindby Strand. Den børnevenlige strand har Blåt Flag, klart vand og dejlig sandbund. En god strand til jeres ferie i sommerhus. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på stranden. Desuden er vandreture, badning, surfing, drageflyvning og buggykørsel meget populære aktiviteter her. Det er tilladt at køre i bil på den brede sandstrand.

Natur

Når I vælger sommerhusudlejning i Rindby Strand, som jeres ferieform, kan I få mange dejlige naturoplevelser. Den enestående natur er præget af klitlandskaber, hedearealer med lyng, diger, marsk, marker, klitter, strand, Vesterhav og Vadehav. Naturen er uspoleret og øen har et rigt dyre- og fugleliv. Her findes bl.a. flere sjældne fuglearter og den voksende sælbestand kan observeres på sandbankerne ved kysten. Midt på øen ligger Fanø Klitplantage med 3 afmærkede vandreruter og en skovlegeplads med grillplads. Et hyggeligt sted for hele familien, når I lejer et privat sommerhus eller en ferielejlighed i Rindby Strand.

Aktivitet

Ved Put & Take fiskesøen i Rindby er der for lystfiskere mulighed for at fange ørreder. Rideheste kan lejes i Rindby. Golfspiller kan gøre brug af den smukke seaside golfbane bag Fanøs første klitrække i Nordby. Skovlegepladsen i Fanø Klitplantage appellerer både til børn og voksne. Der er desuden mulighed for at surfe, bowle, spille tennis, leje rideheste, spille minigolf, besøge et vandland osv. på øen. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange cykel- og vandrestier.

Attraktion

Øen bebos af flere kunsthåndværkere, og I kan f.eks. besøge et lysstøberi i Rindby, flere gallerier i Nordby samt ravsliberier i både Nordby og Sønderho. Fanø Museum er indrettet i et typisk Fanøhus i Nordby, og her kan I få et indtryk af, hvordan befolkningen levede her for 300 år siden (3 km). Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i Nordby viser en omfattende samling af sejlskibe og dragter samt 2 intakte stuer fra et gammelt skibsrederhjem. Sønderho er en lille, velbevaret fiskerlandsby med smukke, stråtækte huse på Fanøs sydspids. Her finder I fred og ro (12 km). Hannes Hus er et beskedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som er bevaret næsten intakt. Kunst og kulturminderne kan opleves på de mange museer, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

Udflugt

Besøg Vestjyllands hovedstad Esbjerg og oplev et levende handels- og kulturliv, gallerier, Esbjerg Kunstmuseum, Bogtrykmuseet, Vestjyllands Ravmuseum, Esbjerg Vandtårn, Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Frilandsmuseet, Museumsskibet ''Horns Rev'', Musikhuset, skulpturen ''Mennesket ved Havet'', Fiskeri- og Søfartsmuseet, badelandet ''Svømmestadion Danmark'' osv. Det er også muligt at tage på havnerundfart fra både Fanø og Esbjerg med Scandlines. LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! ''Den sjoveste legeplads for hele familien'' byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (66 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

67 Sommerhuse i Fanø, Rindby Strand

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4136

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3152,-

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4133

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4151

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4200

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4106

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4226

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4163

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4205

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4156

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4126

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2062

   450 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4167

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4177

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2027

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4252

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4187

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4062

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2217

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4237

   100 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3757,-

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4088

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4162

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4007

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4123

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4253

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4140

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4168

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4037

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4146

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4222

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4111

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4208

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4100

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2209

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4141

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4259

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2003

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2012

   20 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4195

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4020

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4127

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4135

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4038

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4241

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4227

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4018

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4054

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4254

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4079

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-2016

   650 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4119

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4130

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus i by, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4139

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fanø, Rindby Strand Sommerhus, Fanø, Rindby Strand

   Reg.nr.: 28-4068

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?