Sommerhusudlejning i Fanø Bad - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fanø Bad, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i det populære ferieområde Fanø Bad, som ligger på Fanøs vestkyst, lige ud til Vesterhavet. Med den brede sandstrand, de mange, skønne sommerhuse, det hyggelige bymiljø og den flotte golfbane er sommerhusudlejning meget eftertragtet i Fanø Bad. 

 

Gæstevurderinger fra Fanø Bad

 
 

578 gæster har givet Fanø Bad en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
katrine, Frederikssund besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

Bare dejligt sted at slappe af om vinteren, massere natur og lange gåture.


bent, otterup besøgte området fra
 
22-10-2018 til 28-10-2018

Nørby kro,rigtig god mad og betjening.


bjarne, slagelse besøgte området fra
 
17-10-2018 til 20-10-2018

Bare en fantastisk ø, vi kommer hvert år om efteråret ..


Flemming Mahler, Odense M besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Østersfestival er et spændende nyt initiativ i efterårsferien.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-10-2018 til 14-10-2018

Generelt er Fanø dejlig, hvis man er til vandreture i naturen. Derudover er øens historie interessant både i forhold til 2 verdenskrig og Søfart. Har man børn eller barnlige sjæle med på ferien er naturlegepladsen et hit. Går man derud fra p-pladsen ved Pælebjerg, vil man kunne se fodspor og spor efter en bil fra da betonvejen blev lavet under 2 verdenskrig.


Kirsten, Kolding besøgte området fra
 
27-08-2018 til 03-09-2018

Spiste på Sønderho kro fik en god betjening og en helt fantastisk æggekage. Gik mange ture i både klitter og langs vandet hvilket ikke kan beskrives men skal ses


Vagn Aage, Glostrup besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Besøg flittig Sønderho med de skønne stråtækte huse. Vi var der 3 gange og kunne ikke få nok af den skønne gamle fiskerby.


Hanne Kolby, Hillerød besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Fanø har en fantastisk skov- legeplads . Det er et besøg hver også selv om man ikke har børn med. Fanø club for børn , her var vi sammen med vores børnebørn og de fik lavet en drage til dem selv , man kan også lave lys dette er også for voksne .


Helle, Varde besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

En tur op gennem Hovedgaden i Nordby er bare en hyggelig oplevelse med dejlige butikker. Vi har haft cykler med og været endel omkring. Specielt med stranden med Ebbe og flod og naturen syd på øen.


Jens Jørgen, Holstebro besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

spændende at se de såkaldte fuglekøjer, og der er generelt en skøn natur + de kæmpemæssig strand


Jytte Mogens, Stubbekøbing besøgte området fra
 
11-08-2018 til 18-08-2018

Gå på Kellers badehotel og spis fantastisk mad, hvis i har råd. Gå på Fanø museet i Nordby, hvis i har børn tag på skovlegepladsen. Hvis i har hund tag i hunde skoven ved siden af lege pladsen


Henrik, Kalundborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Fanø er fantastisk at besøge


Brian Toftegaard, Roskilde besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Dejlig tæt på stranden, minigolf, restauranter og en lille gå/køretur til indkøb.


Morten, Karlslunde besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Restauranter m.v. er so-so på Fanø, men skal du have take-away eller fastfood, så er STOPPESTEDET et beøsg vejr. Løven og Nymfen var også et fint sted, hvor pris/kvalitet var fine - men desværre var de andre steder vi var - virkelig ikke værd at gå efter. Morgenbrød og dagligdagsting skal du køre til Super Brugsen i Nordby. Deres gulerodsboller med cornflakes er eminente. Ellers er Fanø BARE fedt til drager, køre på stranden og i det hele taget bare slappe af. Hvis du skal til Esbjerg mens du er der så husk at købe din dagsbilliet i turistbureauet - ellers er det fuld pris - vi så det først bagefter. Ellers - træk stikket ud og nyd det - BARE FEDT


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Naturen Nordby har de bedste spisesteder.


Lars Krog, København S besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Som en del af Fanø museum kan man i Nordby besøge et oprindeligt skipperhjem. Virkelig et besøg værd. Og vi var meget glade for at leje cykler, så vi kunne komme gennem plantagen og besøge kyster og andre seværdigheder.


Dorthe, Rødekro besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Fanø lys er bestemt et besøg værd, der er mange unikke ting til salg.. Pas på det kan ende med at købe for meget..


Bettina, Herning besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Der er et hav af spændende butikker mv. Pandekagehuset Hans & Grethe er et besøg værd, super betjening, kort ventetid og lækre pandekager. Hold jer fra Løven & Nymfen, dårlig betjening/ service, min bestilling blev glemt så jeg fik først mad efter de andre var færdige. Fik et flabet svar da vi påpegede det. Spændende naturlegeplads midt på øen er et besøg værd. Børnevenlig strand. Skøn natur.


Bente, Vejen besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Ja vi var på Ambasaden og spise deres lækre mad 👍👍👍👍..... kom også en dag ned til deres gode øl 🍺🍺 Fanø bryghus skuffede da de uge ikke vidste noget ..... omgivelserne i haven var ikke pæne når man ser Skagen bryghus Vi var på sælvandring ...... super tur


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Husk at medbringe cykler, da øen i den grad indbyder til udforskning via cykel...


Peter Bjørn, Vordingborg besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Fanø er altid en ferie værd. Selvom det blæste og sneede så kan alle øens seværdigheder besøges. Og både strand, plantager og de gamle tyske kanonstillinger er eksotiske områder for især østdanskere som os.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Fanø Bad ligger på vestsiden af Fanø, lige ved Danmarks ældste 18-hullers golfbane fra 1902. Fra Nordby, øens færge- og skipperby, er der kun et par km til Fanø Bad. Her kan I bade, surfe, samle rav, spille golf, tennis, minigolf osv. eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser. I Fanø Bad er der mulighed for indkøb af dagligvarer samt et par spisesteder. Den 56 km2 store ø ligger kun 1,5 km fra fastlandet, og færgeoverfarten fra Esbjerg til Fanø tager kun 13 min. De gamle, idylliske bymiljøer med de karakteristiske, stråtækte huse, de smalle gader, den enestående sandstrand, den friske luft, de dejlige naturområder og den hyggelige østemning gør Fanø til et attraktivt feriemål.

 
Den meget brede sandstrand med plads til badning og diverse strandaktiviteter ved Fanø Bad Udsigt over den brede, fine sandstrand i Fanø Bad Badegæster på stranden i Fanø Bad Sommerhuse i det kuperede klitlandskab bag golfbanen i Fanø Bad
 

Strand

Fanø Bad ligger lige ved den brede, hvide sandstrand med klitter og Blåt Flag. Lige ud for og syd for Fanø Bad er det tilladt at køre på stranden med bil. Nord for Fanø Bad er stranden forbeholdt fodgængere og cyklister. Her finder I også den sandede halvø ''Søren Jessens Sand'' med et dejligt strandliv og en god strand. Stranden er overalt meget børnevenlig, da sandbunden kun svagt skråner ud i havet. Vandet bliver dog dybere efter hver revle. Stranden er 18 km lang og går hele vejen fra Fanø Bad og ned til Sønderho. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på stranden. Desuden er vandreture, badning, surfing, drageflyvning og buggykørsel meget populære aktiviteter her.

Natur

Den enestående natur er præget af klitlandskaber, hedearealer med lyng, diger, marsk, marker, klitter, strand, Vesterhav og Vadehav. Naturen er uspoleret og øen har et rigt dyre- og fugleliv. Her findes bl.a. flere sjældne fuglearter og den voksende sælbestand kan observeres på sandbankerne ved kysten. Midt på øen ligger Fanø Klitplantage med 3 afmærkede vandreruter og en skovlegeplads med grillplads.

Aktivitet

Lige bag klitterne ved Fanø Bad ligger den smukke, 18-hullers og mere end 100 år gamle golfbane ''Fanø Golf Links'' i et naturskønt og kuperet klit- og lyngområde. I Fanø Bad har I desuden mulighed for at spille tennis, squash, minigolf, ride, besøge et vandland og dyrke alverdens strandaktiviteter. Et udbygget net af cykelstier giver jer mulighed for at cykel øen rundt på dobbeltrettede cykelstier. I de store klitplantager finder i et utal af afmærkede vandre- og ridestier af varierende længde. Ved Put & Take fiskesøen i Rindby er der for lystfiskere mulighed for at fange ørreder. Skovlegepladsen i Fanø Klitplantage appellerer både til børn og voksne. I Nordby har I mulighed for at bowle.

Attraktion

Øen bebos af flere kunsthåndværkere, og I kan f.eks. besøge et lysstøberi i Rindby (3 km), flere gallerier i Nordby samt ravsliberier i både Nordby (2 km) og Sønderho (14 km). Fanø Museum er indrettet i et typisk Fanøhus i Nordby, og her kan I få et indtryk af, hvordan befolkningen levede her for 300 år siden. Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i Nordby viser en omfattende samling af sejlskibe og dragter samt 2 intakte stuer fra et gammelt skibsrederhjem. Sønderho er en lille, velbevaret fiskerlandsby med smukke, stråtækte huse på Fanøs sydspids. Her finder I fred og ro. Hannes Hus er et beskedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som er bevaret næsten intakt. Kunst og kulturminderne kan opleves på de mange museer, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

Udflugt

Besøg Vestjyllands hovedstad Esbjerg og oplev et levende handels- og kulturliv, gallerier, Esbjerg Kunstmuseum, Bogtrykmuseet, Vestjyllands Ravmuseum, Esbjerg Vandtårn, Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Frilandsmuseet, Museumsskibet ''Horns Rev'', Musikhuset, skulpturen ''Mennesket ved Havet'', Fiskeri- og Søfartsmuseet, badelandet ''Svømmestadion Danmark'' osv. Det er også muligt at tage på havnerundfart fra både Fanø og Esbjerg med Scandlines. LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! ''Den sjoveste legeplads for hele familien'' byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (66 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

53 Sommerhuse i Fanø Bad

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4519,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4049

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3905,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4095

   450 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2908,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4116

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3163,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4030

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3092,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4117

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5152,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4153

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2581,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5822

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2492,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5817

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3410,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4016

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2289,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5829

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4839,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4096

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6529,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4231

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3428,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4032

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3093,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4210

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3940,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4024

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4095,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4217

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2313,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5835

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2102,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5727

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1811,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-6018

   150 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1566,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5717

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4462,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4147

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2137,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4505

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1999,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4501

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4031,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4212

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2059,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5712

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4370,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5213

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1811,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5708

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3569,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4047

   700 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3534,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4239

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3520,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4204

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2137,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4502

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3142,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4013

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2492,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5814

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2174,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5216

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5104

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5101

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5320

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2492,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5810

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2069,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5221

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2156,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5802

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5310

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4345,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4021

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1811,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5725

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2846,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4149

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1592,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5705

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1775,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5706

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1334,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5837

   200 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5319

   50 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5206

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2525,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5220

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4024,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4005

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2898,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4046

   300 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1716,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4500

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1877,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-4110

   100 m til vandet

   Sovepladser: 3

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5305

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2526,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5217

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1811,-

    

   Fanø Bad 

   Reg.nr.: 28-5721

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1