Sommerhusudlejning i Bredebro - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bredebro, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Bredebro i Sønderjylland, er I omgivet af en ådal, som gennemslynges af Brede Å, marskland, fiskesøer og grøn natur. Ferieområdet Bredebro indbyder til aktiviteter i naturen, og en kort køretur bringer jer til Rømøs brede badestrand.

 

Gæstevurderinger fra Bredebro

 
 

10 gæster har givet Bredebro en gennemsnitlig vurdering på 3,70 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sabina, Gadstrup besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Tag til Rømø og kør til Sønderstrand, hvor man kan køre en tur på selve stranden og gå en tur I Vadehavet. Der er også en hyggelig naturlegeplads på Rømø. I Bredebro er der et hyggeligt lille torv med bl.a. Ecco butik, Legobutik og bager. Hos bagerne kan man få et lækkert oldemors franskbrød.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2019 til 01-08-2019

Husum i Tyskland en hyggelig by at gå i og masser af spisesteder.


Annette, Glamsbjerg besøgte området fra
 
09-02-2019 til 16-02-2019

Bredebro er en lille og stille by, men der er et rigtigt godt pizzaria, en god bager og en spar butik med et fint udvalg af varer. Desuden kan man komme til grænsebutikker i Tyskland på en halv time.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-12-2018 til 30-12-2018

Dejlig tæt på Tyskland og mange hyggelige byer i nærheden.


 
youtube
 

Generel

Lejer i ferielejlighed eller sommerhus i Bredebro, så er I omgivet af dejlig natur i et enestående landskab, der både byder på marsk, hede og Vadehavet. Vesterhavet brede sandstrande er kun en kort køretur væk, og det samme er Rømø. Området omkring Bredebro byder på mange seværdigheder, små hyggelige byer og så er der knap 20 km til den tyske grænse.
Bredebro er en stationsby, der ligger mellem Ribe og Tønder. Byen har tidligere været kendt for sin produktion af kniplinger. I dag er Bredebro en handels- og industriby, hvor bl.a. skofabrikken Eccos hovedkontor ligger. 
I det tyndt befolket marsklandskab var Bredebro tidligere vade- og brosted over Brede Å, der løber igennem byen og ud i Vesterhavet. Vest for Brede Kirke finder i den delvist bevarede gamle bydel i Bredebro. Brede Kirke blev begyndt opført i 1200-tallet og den ligger smukt ned til Brede Å.

 
Brede Å slynger sig gennem landskabet omkring ferieområdet Bredebro Et hyggeligt torv med vandkunst i Bredebro Ferieområdet Bredebro byder på en charmerende kro Den fiskerige Brede Å flyder tæt forbi jeres sommerhus i Bredebro
 

Strand

En stor del af kysten vest for Bredebro er marskland, men ved Emmerlev Klev finder I en børnevenlig strand med sandbund og lavt vand. Tager I turen til Rømø, befinder I jer på en den populære brede sandstrand, hvor der er plads til både badegæster, surfere og strandsejlere. Lakolk Strand på Rømø er en af Europas smukkeste og bredeste strande.

Natur

Naturen ved den sønderjyske vestkyst er helt enestående, og det er derfor ikke tilfældigt at I her finder Danmarks største Nationalpark. Nationalpark Vadehavet strækker sig fra den tyske grænse i syd og op til Blåvandshuk. En stor del af Nationalparken Vadehavet er netop vadehav, men nationalparken rummer også klitter, marskområder og strandenge. Her kan I opleve et unikt plante- og dyreliv, der nyder godt af Vadehavets store rigdom af næring. Der er mange vandre- og cykelruter i området, og området er et slaraffenland for fugleentusiaster. Bag Vadehavets diger ved Ballum Enge kan I opleve gæs, ænder, fiskehejre, ugler og mange vadefugle. Det er også her det imponerende naturfænomen Sort Sol kan opleves om foråret og efteråret, hvor store flokke af stære flyver i flok og danner store sorte formationer på himlen.

Aktivitet

I kan nyde den smukke natur langs Brede Å på en kanotur i ådalen fra Løgumkloster til Bredebro. Åen slynger sig gennem det flotte landskab, hvor der er et spændende dyreliv. Turen er afvekslende med både roligt vand og steder med stærk strøm. I kan leje kanoer hos Vidaa Kano og Løgumkloster Kanoudlejning.
Der er mange stier og vandreruter i den flotte ådal mellem Bredebro og Løgumkloster, Hvor I kan gå langs Brede Å. Tag picnickurven med og tag et hvil, men I nyder naturen omkring jer. Brede Å er paradis for lystfiskere og den ligger i en top ti over de bedste fiskevand i åer i Danmark. Det er især havørreder og laks, der bider på de entusiastiske lystfiskere krog. 
Der er både friluftsbad, fitnesscenter og tennisbaner, samt mange andre muligheder for at træne og dyrke motion i Bredebro Idrætscenter og Camping. 

Seværdigheder

For at komme til Trøjborg Slotsruin skal I gå ad broen over den gamle voldgrav, der stadig omgiver resterne af det tidligere majestætiske slot, der bl.a tilhørte Dronning Margrethe den I. Trøjborg har en lang, spændende historie bag sig, der går helt tilbage til 1300-tallet. Det er gratis at besøge slotsruinen (8 km). Få mere at vide om livet i marsken gennem tiderne på Mølle- og Marskmuseum, der har til huse i Danmarks største hollandske mølle (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i den flotte, gamle klosterkirke, som blev grundlagt i 1100-tallet af munke (10 km). I Møgeltønder finder I gamle brostensbelagte gader, Schackenborg slot og park og den gamle middelalder- og renæssance slotskirke. En smuk gammel by, der hvert år får besøg af mange turister (17 km).

Udflugt

I Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk kan I se jernalderlandsbyen og husene, der viser, hvordan man boede på den tid. Der er også arbejdende værksteder. I museet kan I se udstillinger om oldtiden og de arkæologiske fund på stedet (15 km). LEGOLAND ligger ca. 93 km fra Bredebro. Her ikke bare 50 mio. legoklodser, men også masser af sjov og aktiviteter for hele familien. I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med brostensbelagte gader og gamle huse. Her er historiske museer, fine butikker og mange gode spisesteder (14 km). Tag på Sælsafari i vadehavet og få en uforglemmelig oplevelse. I kan enten sejle fra Havneby (35 km) på Rømø eller tage til Mandø (41 km), hvor I enten kan gå til fods, køre med traktorbus eller hestevogn.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Bredebro

Søg sommerhus
 
  •  

   Bredebro Sommerhus i by, Bredebro

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   25000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3094,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed i by, Bredebro

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   22000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1715,-
    
  •  

   Bredebro Sommerhus på landet, Bredebro

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   10000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1560,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed i by, Bredebro

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   12300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1609,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed i by, Bredebro

    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   12300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1390,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed, Bredebro

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   22000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1369,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed i by, Bredebro

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   12300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1715,-
    
  •  

   Bredebro Ferielejlighed i by, Bredebro

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   12300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1762,-