Sommerhusudlejning i Blåvand, Ho - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Blåvand, Ho, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Ho ved Blåvand er et populært ferieområde, som er omgivet af Vesterhavet, Ho Bugt, dejlig natur og feriebyen Blåvand. Når I holder ferie i et sommerhus i Ho, ligger de brede sandstrande, skoven, den fredede halvø Skallingen samt aktiviteter og seværdigheder for hele familien lige uden for døren.

 

Gæstevurderinger fra Blåvand, Ho

 
 

110 gæster har givet Blåvand, Ho en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Susanne, Tranbjerg besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Der er kun 8 km til Blåvand, charmerende by med en Lang gade, fyldt med masser af butikker. Slagter med rigtigt godt kød, bageri med lækkert brød, en Fiskerestaurant med de lækreste fiskeretter. Tæt på den smukke by Ribe, ca 60 km der er et besøg værd. Esbjerg, ca 30 km, med de mange butikker og dens havn er værd at køre til. En hurtig tur til Varde og se deres fine mini By for enden af gågaden.


Torben, Esbjerg besøgte området fra
 
23-05-2020 til 30-05-2020

Vi gik en del ture i området. Der er meget skov og vandet ligger tæt på. Dog skal man indtil Blåvand for at handle, men et taget ikke mere end nogle få minutter 😊 Vi var også i Blåvand Zoo 🙉. Det er helt klart et besøg værd, hvis man har mindre børn 😊 Der er naturligvis også meget at se for de voksne 😉


Ole, Aarup besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Et besøg i Tirpitz er godt


Martin, Nyborg besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Af de oplevelser vi havde kan vi virkelig anbefale Tirpizz museet. Hele opsættes er fantastisk. Også Blåvand Zoo er et besøg værd. Her kommer man helt tæt på dyrene. Skønt sted for både børn og barnlige sjæle 😁.


Kasper, Hørsholm besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Vi besøgte museet Tirpitz som var en spændende oplevelse.(uden børn) Kan også anbefale en tur til Vejers Strand i blæsevejr (vest-vendt kyst). Er vejret dårligt kan vandlandet ved Hvidbjerg Strand klart anbefales.


steen, Middelfart besøgte området fra
 
17-03-2019 til 23-03-2019

Tirpitz og blåvand by er altid et besøg værd


Christina, Viborg besøgte området fra
 
25-10-2018 til 28-10-2018

Tirpitz, et spændende museum med indlevende og informative audio fortællinger.


Lena Berg, Frederiksværk besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

For naturelskere er en køretur ud til Skallingen absolut noget man skal gøre og ligeledes en tur igennem Marbæk plantage, hvor vi så store flokke af Kronvildt. Tripits museum er en stor oplevelse og en fantastisk beskrivelse af Vadehavets tilblivelse og også om livet under 2.verdenskrig.


jan, daugård besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Blåvand Kro var en dårlig oplevelse


Maja, Middelfart besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Blåvand zoo er et hit for børn, virkelig fin med en masse legepladser og mulighed for pony ridning Tirpitz museum var rigtig spændende. Hvidbjerg strand var favorit stranden med både ishus og toiletter ved P pladsen Blåvandshuk fyr var også utrolig flot


Ivan, Dianalund besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Kan helt klart anbefale Tirpitz i Blåvand, Vesterhavets Barfodspark i Outrup og JungleFun i Oksbøl. Kan også anbefale Slagterbutikken, Fiskehandlen og Bageren i Oksby. Husk også at hunde IKKE må medbringes på Skallingen. Heller ikke i snor.


Asger Aabjerg, Ørnhøj besøgte området fra
 
12-05-2018 til 19-05-2018

Veltrimmet golfbane. Gode indkøbsmuligheder.


Jimmi, Skødstrup besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Tirpitz er et godt interaktivt og interessant museum. Hr. SKOV er også altid en oplevelse.


Jette, Allingåbro besøgte området fra
 
07-10-2017 til 14-10-2017

Minigolf ved West Coast Minigolf uden for Blåvand kan absolut anbefales. Samt en tur op i BlåVand Huks Fyr og se den flotte udsigt. Der er hyggeligt omme ved Ho Fiskesø, som vi boede lige op ad og der kommer mange tyskere og besøger stedet, men det er ikke noget man mærker noget til.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Sommerhusene omkring Ho ligger i et roligt naturområde med beplantning og lidt skov. Den lille by Ho er bevaringsværdig med sine gamle, oprindelige bygninger og med kun ganske få faste indbyggere. I Ho finder I den gamle landsbykerne med kirke, kro, præstegård og landbrug. Ho er porten til alle naturherlighederne. Ved Ho Bugt dominerer de åbne vidder med store engstrækninger. Mellem Ho og Blåvand ligger den smukke fredede Ho Klitplantage. Fra Ho fører en lille vej mod syd til den fredede Halvø Skallingen. I Blåvand, ca. 5 km fra Ho er der et utal af aktivitetsmuligheder, gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder.

 
Den brede sandstrand på den fredede halvø Skallingen ved Blåvand, Ho Skallingen ved Blåvand, Ho byder på en lang, hvid badestrand med høje klitter Naturen på Skallingen ved Blåvand, Ho er fredet og har et rigt dyreliv Sommerhusene i Blåvand, Ho er omgivet af fredet natur og skovområder
 

Strand

Fra Ho er der ca. 3 km til sandstranden på Skallingen og ca. 5 km til Blåvands vesterhavsstrand. Skallingen har dejlig hvid sandstrand. Fra parkeringspladserne til Skallingen Strand venter en længere gåtur gennem et naturskønt område til Skalling Ende, hvorfra der er en udsigt over mod Fanø og Esbjerg. Den sydvendte Hvidbjerg Strand, som ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig, ligger mellem Ho og Blåvand. Blåvand er omgivet af bred, hvid sandstrand så langt øjet rækker. Det er ikke tilladt at køre i bil på strand. Et paradis for alle, der elsker vand, strand, sol, vind og vandsport. Mange betonbunkere fra 2. verdenskrig præger stranden omkring Blåvandshuk Fyr. En af Danmarks flotteste solnedgange over Vesterhavet kan opleves fra stranden ved Blåvand, klitterne eller byen. Stranden indbyder til gåture på alle årstider.

Natur

Naturen omkring Ho er meget alsidig. I området findes store skovområder med statsskove. Ho Klitplantage er et stort fredet klit- og hedelandskab med afmærkede vandrestier og udsigtspunkter, hvorfra der er storslået udsigt over klitlandskabet og halvøen Skallingen. Ho Bugt er et særegent naturområde med blide strandenge. Halvøen Skallingen er fredet og udnævnt til naturvidenskabeligt referenceområde. Her er der muligheder for, til fods, at komme helt ud på spidsen og opleve sælerne boltre sig i de dybe tidevandsløb og render. Fuglelivet og plantevæksten på stedet er helt enestående. Mange trækfugle benytter Skallingen som hvile- og spiseområde, og de kan studeres fra observationsposterne på stedet. Lidt længere væk, i Blåvand, findes de fineste hvide sandstrande, Vesterhavet og Blåvandshuk, som er Danmarks vestligste punkt. Plantagerne bag Blåvand bebos i dag af landets største bestand af kronvildt.

Aktivitet

I Ho findes en førsteklasses 18-hullers golfbane. Bowlingbaner finder I på Ho Feriecenter. Det store fredede klit- og hedeareal mellem Ho og Blåvand har afmærkede vandrestier samt et par udsigtspunkter. Mellem skoven og sommerhusområdet ligger en stor naturskøn fiskesø. Her er desuden borde og bænke. Området indbyder til gode naturoplevelser; gåture langs kysten fra Ho Bugt, cykelture til Skallingen, sejlture i Ho Bugt med den lille ø Langli og det rige fugleliv osv. Området omkring Blåvand er rigt på aktivitetsmuligheder. Der er ideelle forhold for golf, drageflyvning, fiskeri, beachvolley, ridning, bowling og meget mere. Det er endda muligt at klatre på bunkerne på stranden. Omkring Blåvand findes ligeledes et net af cykelstier og afmærkede vandreruter.

Attraktion

Ho kirke er fra midten af 1400-tallet og det ene af kirkens skibe siges at være Nordens ældste. Ho Fåremarked finder sted på Skallingen hvert år sidst i august og er et rigtig tilløbsstykke. Fra det 39 m høje Blåvand Fyr fra 1900 er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand og området. Rundt omkring fyret ligger endnu mange betonbunkere fra 2. verdenskrig. Aal kirke i Oksbøl fra 1100-taller er berømt for sinde mange kalkmalerier. En tysk flygtningekirkegård er beliggende lige udenfor Oksbøl. Blåvand Naturcenter fortæller om vestkystens natur samt dyre- og plantelivet. Tirpitz-stillingen er en genåbnet bunker, der viser en udstilling om stillingens rolle i det tyske kystforsvar. Blåvand Museum fortæller om egnens befolkning og livsvilkårene på stedet gennem tiderne. Blåvand Egnsmuseum belyser egnens historie fra oldtiden og frem til år 1900 med bl.a. oldtidsfund og lokalt håndværk.

Udflugt

Fugleentusiaster kan besøge fuglereservatet Tipperne, som ligger i bunden af Ringkøbing Fjord. Her kan I nyde naturen og synet af de mange trækfugle. Esbjerg ligger tæt ved jeres sommerhus i Blåvand, Ho, og her kan I besøge forskellige attraktioner eller bare slentre rundt i den hyggelige by. Esbjerg har også en stor havn, hvorfra I kan sejle over til den charmerende Fanø med smuk natur og idylliske huse. Når I holder ferie i Blåvand, Ho kan I også tage på dagstur til LEGOLAND® med forlystelser for hele familien eller til GIVSKUD ZOO og opleve dinosaurer og dyr fra hele verden.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

30 Sommerhuse i Blåvand, Ho

Søg sommerhus