Sommerhusudlejning i Blåvand, Ho - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Blåvand, Ho, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Ho ved Blåvand er et populært ferieområde, som er omgivet af Vesterhavet, Ho Bugt, dejlig natur og feriebyen Blåvand. Når I holder ferie i et sommerhus i Ho, ligger de brede sandstrande, skoven, den fredede halvø Skallingen samt aktiviteter og seværdigheder for hele familien lige uden for døren.

 

Gæstevurderinger fra Blåvand, Ho

 
 

367 gæster har givet Blåvand, Ho en gennemsnitlig vurdering på 4,46 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Christina, Viborg besøgte området fra
 
25-10-2018 til 28-10-2018

Tirpitz, et spændende museum med indlevende og informative audio fortællinger.


Lena Berg, Frederiksværk besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

For naturelskere er en køretur ud til Skallingen absolut noget man skal gøre og ligeledes en tur igennem Marbæk plantage, hvor vi så store flokke af Kronvildt. Tripits museum er en stor oplevelse og en fantastisk beskrivelse af Vadehavets tilblivelse og også om livet under 2.verdenskrig.


jan, daugård besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Blåvand Kro var en dårlig oplevelse


Maja, Middelfart besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Blåvand zoo er et hit for børn, virkelig fin med en masse legepladser og mulighed for pony ridning Tirpitz museum var rigtig spændende. Hvidbjerg strand var favorit stranden med både ishus og toiletter ved P pladsen Blåvandshuk fyr var også utrolig flot


Ivan, Dianalund besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Kan helt klart anbefale Tirpitz i Blåvand, Vesterhavets Barfodspark i Outrup og JungleFun i Oksbøl. Kan også anbefale Slagterbutikken, Fiskehandlen og Bageren i Oksby. Husk også at hunde IKKE må medbringes på Skallingen. Heller ikke i snor.


Asger Aabjerg, Ørnhøj besøgte området fra
 
12-05-2018 til 19-05-2018

Veltrimmet golfbane. Gode indkøbsmuligheder.


Jimmi, Skødstrup besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Tirpitz er et godt interaktivt og interessant museum. Hr. SKOV er også altid en oplevelse.


Jette, Allingåbro besøgte området fra
 
07-10-2017 til 14-10-2017

Minigolf ved West Coast Minigolf uden for Blåvand kan absolut anbefales. Samt en tur op i BlåVand Huks Fyr og se den flotte udsigt. Der er hyggeligt omme ved Ho Fiskesø, som vi boede lige op ad og der kommer mange tyskere og besøger stedet, men det er ikke noget man mærker noget til.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Sommerhusene omkring Ho ligger i et roligt naturområde med beplantning og lidt skov. Den lille by Ho er bevaringsværdig med sine gamle, oprindelige bygninger og med kun ganske få faste indbyggere. I Ho finder I den gamle landsbykerne med kirke, kro, præstegård og landbrug. Ho er porten til alle naturherlighederne. Ved Ho Bugt dominerer de åbne vidder med store engstrækninger. Mellem Ho og Blåvand ligger den smukke fredede Ho Klitplantage. Fra Ho fører en lille vej mod syd til den fredede Halvø Skallingen. I Blåvand, ca. 5 km fra Ho er der et utal af aktivitetsmuligheder, gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder.

Mere arrow

 
Den brede sandstrand på den fredede halvø Skallingen ved Blåvand, Ho Skallingen ved Blåvand, Ho byder på en lang, hvid badestrand med høje klitter Naturen på Skallingen ved Blåvand, Ho er fredet og har et rigt dyreliv Sommerhusene i Blåvand, Ho er omgivet af fredet natur og skovområder
 

Strand

Fra Ho er der ca. 3 km til sandstranden på Skallingen og ca. 5 km til Blåvands vesterhavsstrand. Skallingen har dejlig hvid sandstrand. Fra parkeringspladserne til Skallingen Strand venter en længere gåtur gennem et naturskønt område til Skalling Ende, hvorfra der er en udsigt over mod Fanø og Esbjerg. Den sydvendte Hvidbjerg Strand, som ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig, ligger mellem Ho og Blåvand. Blåvand er omgivet af bred, hvid sandstrand så langt øjet rækker. Det er ikke tilladt at køre i bil på strand. Et paradis for alle, der elsker vand, strand, sol, vind og vandsport. Mange betonbunkere fra 2. verdenskrig præger stranden omkring Blåvandshuk Fyr. En af Danmarks flotteste solnedgange over Vesterhavet kan opleves fra stranden ved Blåvand, klitterne eller byen. Stranden indbyder til gåture på alle årstider.

Natur

Naturen omkring Ho er meget alsidig. I området findes store skovområder med statsskove. Ho Klitplantage er et stort fredet klit- og hedelandskab med afmærkede vandrestier og udsigtspunkter, hvorfra der er storslået udsigt over klitlandskabet og halvøen Skallingen. Ho Bugt er et særegent naturområde med blide strandenge. Halvøen Skallingen er fredet og udnævnt til naturvidenskabeligt referenceområde. Her er der muligheder for, til fods, at komme helt ud på spidsen og opleve sælerne boltre sig i de dybe tidevandsløb og render. Fuglelivet og plantevæksten på stedet er helt enestående. Mange trækfugle benytter Skallingen som hvile- og spiseområde, og de kan studeres fra observationsposterne på stedet. Lidt længere væk, i Blåvand, findes de fineste hvide sandstrande, Vesterhavet og Blåvandshuk, som er Danmarks vestligste punkt. Plantagerne bag Blåvand bebos i dag af landets største bestand af kronvildt.

Aktivitet

I Ho findes en førsteklasses 18-hullers golfbane. Bowlingbaner finder I på Ho Feriecenter. Det store fredede klit- og hedeareal mellem Ho og Blåvand har afmærkede vandrestier samt et par udsigtspunkter. Mellem skoven og sommerhusområdet ligger en stor naturskøn fiskesø. Her er desuden borde og bænke. Området indbyder til gode naturoplevelser; gåture langs kysten fra Ho Bugt, cykelture til Skallingen, sejlture i Ho Bugt med den lille ø Langli og det rige fugleliv osv. Området omkring Blåvand er rigt på aktivitetsmuligheder. Der er ideelle forhold for golf, drageflyvning, fiskeri, beachvolley, ridning, bowling og meget mere. Det er endda muligt at klatre på bunkerne på stranden. Omkring Blåvand findes ligeledes et net af cykelstier og afmærkede vandreruter.

Attraktion

Ho kirke er fra midten af 1400-tallet og det ene af kirkens skibe siges at være Nordens ældste. Ho Fåremarked finder sted på Skallingen hvert år sidst i august og er et rigtig tilløbsstykke. Fra det 39 m høje Blåvand Fyr fra 1900 er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand og området. Rundt omkring fyret ligger endnu mange betonbunkere fra 2. verdenskrig. Aal kirke i Oksbøl fra 1100-taller er berømt for sinde mange kalkmalerier. En tysk flygtningekirkegård er beliggende lige udenfor Oksbøl. Blåvand Naturcenter fortæller om vestkystens natur samt dyre- og plantelivet. Tirpitz-stillingen er en genåbnet bunker, der viser en udstilling om stillingens rolle i det tyske kystforsvar. Blåvand Museum fortæller om egnens befolkning og livsvilkårene på stedet gennem tiderne. Blåvand Egnsmuseum belyser egnens historie fra oldtiden og frem til år 1900 med bl.a. oldtidsfund og lokalt håndværk.

Udflugt

Fuglereservatet Tipperne i bunden af Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her. Besøg Esbjerg og oplev kunstmuseet, skulpturen ''Mennesket ved Havet'', gallerierne osv. Fra Esbjerg kan I også sejle til Fanø på 10 min. Øen er med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske, stråtækte huse, den flotte natur og de enestående badestrande bestemt et besøg værd. LEGOLAND, ca. 75 km fra Ho, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

30 Sommerhuse i Blåvand, Ho

Søg sommerhus