Sommerhusudlejning i Vemmenæs, Tåsinge - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vemmenæs, Tåsinge, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

På sydspidsen af Tåsinge i det Sydfynske Øhav ligger Vemmenæs med udsigt til Langeland.

 

Gæstevurderinger fra Vemmenæs, Tåsinge

 
 

6 gæster har givet Vemmenæs, Tåsinge en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Susanne, Varde besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Tåsinge og Langeland er naturmæssigt et skønt område. Der var fine muligheder for gode Vandreture ved skov og strand ved det område som huset var beliggende i


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
23-05-2020 til 30-05-2020

Området er pragtfuldt for hundeejere til slap af ferie og udflugter ud i det blå


Ruth, Horsens besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Det er ikke her man skal skrive dette . Men sol og strand er det bedste ferie udlejning af sommerhuse vi har oplevet


Bente, Roslev besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Tåsinge- Langeland- Ærø er en rigtig god oplevelse værd.


annette, København Ø besøgte området fra
 
25-08-2018 til 08-09-2018

Spis på Kvædeby kro


Børge, Give besøgte området fra
 
05-05-2018 til 12-05-2018

Vi havde en dejlig tur til Valdemar slot, - En dejlig travetur rundt ved Stenodden. Tur til Landet kirke.. Og Bregninge kirke er et besøg værd.


 

Generel

Det rolige og hyggelige ferieområde, Vemmenæs, er omgivet af nogle af Danmarks mest idylliske naturlandskaber. Omkring byen vil I opleve små landsbyer, skove, holme, gamle fiskebyer, grønne frugtplantager, herregårde og slotte. Øen er et oplagt feriested for naturelskere, lystfiskere og lystsejlere. Vemmenæs har en lille, hyggelig bådehavn. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer på øen. Svendborg ligger 14 km fra Vemmenæs, og her finder I gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder.

 
Grønne områder med fodboldmål og legeplads bag stranden i Vemmenæs Lang badebro ved kysten i sommerhusområdet Vemmenæs Badestranden, neden for det grønne område, ved sommerhusene i Vemmenæs Det smukke Valdemars Slot ligger kun få kilometer fra ferieområdet Vemmenæs
 

Strand

Der er badestrand ved Vemmenæs, men ønsker I at bade ved en børnevenlig sandstrand med hvidt sand, sandbund og lavt vand, kan Slotshagen Strand ved Valdemars Slot (9 km) eller Smørmosen ved Svendborg (14 km) anbefales. Det er desuden populært at windsurfe ved Slotshagen Strand.

Natur

Der findes flere gamle, smukke skove på Tåsinge. Stenodde Skov ligger lige nord for Vemmenæs, men også Tvede Skov og Nørreskov er et besøg værd. Monnet er et fredet område på Sydtåsinge, og her finder I strandenge, vejler og et rigt fugleliv. Oplev Ingershøj, der med sin højde på 7 meter og diameter på 41 meter er en af Danmarks største gravhøje. Herfra har I en af øens bedste udsigter over det Sydfynske Øhav. Tag også turen forbi Bregninge Kirke, som er beliggende på øens højeste punkt. Fra kirketårnet vil I opleve en storslået udsigt over området.

Aktivitet

Det er muligt at leje små både på øen, og sejle rundt i øhavet nær Tåsinge. Besøg evt. nogle af de mindre, ubeboede øer, og nyd den uberørte natur her. De gamle skove på Tåsinge indbyder til lange gå- eller cykelture. Øen er ikke større end at I kan opleve den på cykel. Tåsinge er et paradis for lystsejlere og lystfiskere. Der er gode fiskemuligheder i både fjord, bælt og hav. Der arrangeres desuden fisketure på kutter fra Svendborg. I Svendborg og Rudkøbing kan I spille golf, tennis, squash og bowlingbanen.

Attraktion

Gå ikke glip af et af Danmarks smukkeste slotte, Valdemars Slot, 9 km fra Vemmenæs. Slottet er bygget i 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Oplev bl.a. det spændende legetøjsmuseum. Nær slottet findes en af landets ældste vandmøller, Ventepose Mølle, også oprindeligt fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og ejes af Valdemars Slot. Besøg Troense, Tåsinges dejlige gamle skipperby, 12 km fra Vemmenæs. Her finder I de smukkeste gader med fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet. På museet Troense Søfartssamlinger finder I spændende udstillinger af skibe og fotos af skibe fra tidligere tider. Besøg Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og få her bl.a. historien om det sagnomspundne kærlighedsdrama mellem linedanseren Elvira Madigan og løjtnanten Sixten Sparre, der i 1889 sammen gik i døden i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.

Udflugt

Besøg Svendborg som har bevaret sin gamle bykerne med smalle krogede gader, torve og gårdmiljøer, og med præg af byens historie, som går helt tilbage til den tidlige middelalder. Der er masser af kulturelle oplevelser, gode indkøbsmuligheder og utallige spisesteder. (14 km) Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. (27 km) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (57 km) Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Langeland er med sin smukke natur og de mange seværdigheder også et besøg værd. Øen indbyder til en køre-, cykel- eller vandretur i landskabet. Hvert år i juli afholdes Langelandsfestivalen, som trækker mere en 20.000 besøgende til øen.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vemmenæs, Tåsinge

Søg sommerhus
 
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Sommerhus, Vemmenæs, Tåsinge

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3546,-
    
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Sommerhus, Vemmenæs, Tåsinge

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2959,-