Sommerhusudlejning i Varbjerg Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Varbjerg Strand, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Det familievenlige ferieområde Varbjerg Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, mellem Bogense og Middelfart.

 

Gæstevurderinger fra Varbjerg Strand

 
 

2 gæster har givet Varbjerg Strand en gennemsnitlig vurdering på 5,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Vera, barrit besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

et besøg ved Aagaards lys er toppen og Vissenbjerg terrariet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Båringskov gl. Badehotel "Fiskerestaurent" Bistil bord med havudsigt til alletiders fiskebuffet! Besøg Gyldensten Strand "Langø"ved Bogense. H.C.Andersens`Odense.


 

Generel

Storåen udløber ved Varbjerg Strand og ved udløbet er der anlagt en lille, idyllisk bådehavn. Ferieområdet ligger roligt og naturskønt mellem strand, skov og marker - et ideelt sted for naturelskere og lystfiskere. Med udsigt over vandet ligger restauranten ''Varbjerghus'', og der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Brenderup og i landsbyen Båring, som ligger et par km inde i landet bag sommerhusområdet. Ellers er der gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder i de charmerende byer Middelfart (18 km) og Bogense (19 km).

 
Udsigt over sommerhusområdet og havet ved Varbjerg Strand Dejlig sandstrand og klart badevand i sommerhusområdet Varbjerg Strand Sommerhuse ved åen bag stranden i ferieområdet Varbjerg Strand Hyggelig, lille fritidshavn i ferieområdet Varbjerg Strand
 

Strand

Varbjerg Strand er ligesom de nærliggende strande, Båring Strand og Bro Strand, en dejlig sandbadestrand med Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er stille og lavt. Der er badebroen ved stranden, som gør det muligt at springe i vandet. Farvandet i Båring Vig er desuden et godt sted at surfe. Det er også muligt at sejle ud fra stranden i en lille båd. Ved stranden ligger den lille, hyggelige restaurant Varbjerghus.

Natur

Vest for Varbjerg Strand går Båring Skov helt ned til vandet. I skoven findes der flere afmærkede vandrestier. Rundt om skoven er naturen præget af kyst og marker. Langesøskovene er et populært udflugtsmål og her finder I godset og søen med samme navn, Langesø, samt et lille kapel, hvor brudepar ynder at indgå ægteskab. Det er muligt at vandre rundt om den 1200 m lange sø.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder langs kysten ved Varbjerg Strand. Ligeledes på havet, ombord på en fiskekutter, eller i en lejet båd, er der gode fangstmuligheder. Desuden findes der flere Put and Take fiskesøer i området. Fra Bogense er det muligt at tage med på en dagstur til øerne Endelave, Tunø og Samsø. Lige omkring Varbjerg Strand findes et 40 km langt net af naturskønne cykelruter. Golfspillere kan afprøve banen hos Golfklubben Lillebælt i Middelfart. Giv jer selv en særlig oplevelse og gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Bridge Walking Lillebælt giver jer mulighed for at nyde den smukke udsigt over Lillebælt fra 60 meters højde (19 km).

Attraktion

Landsbyen Bro, som fremstår med det oprindelige gadenet og gamle, smukke bindingsværkshuse, er et besøg værd (5 km). Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan I se de håndlavede lysestager, som bliver lavet på stedet (11 km). En gravhøj (Rundhøj) fra oldtiden kan opleves i skovområdet Nyhaven ved Skåstrup. Det naturskønt beliggende museum Kunstgården i Skovby udstiller dansk og international kunst, kunsthåndværk og brugskunst (13 km). Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark (18 km). Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter (18 km). Harridslevgård ved Bogense er et spændende renæssanceslot med Danmarks største privatejede riddersal (19 km).

Udflugt

I Middelfart kan I opleve de hyggelige fortorvscaféer, lystbådehavnen, museerne og de mange spændende butikker. Byen er naturskønt beliggende ud til Lillebælt og omkranset af skov (18 km). Bogense er med sit købstadsmiljø, sine gamle torve, krogede gader, fine købmandsgårde og mange bindingsværkshuse samt den maleriske havn og Fyns største marina bestemt et besøg værd. Følg evt. den hyggelige bybæk, der snor sig smukt gennem Bogense (19 km). På Hindsgavl kan I opleve Hindsgavl Slot og besøge Hindsgavl Dyrehave samt aktivitets- og naturcentret Hindsgavl, hvor I kan deltage i spændende aktiviteter samt benytte en legeplads, en tarzanbane og et skønt picnicområde med bålplads (19 km). Den fredede ø Æbleø ligger ud for Bogense. Øen har en helt speciel natur, som kan opleves langs den 7 km lange vandrerute, der fører jer øen rundt.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Varbjerg Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Varbjerg Strand Sommerhus, Varbjerg Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2856,-