Sommerhusudlejning i Tårup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tårup, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Tårup Strand er et stille og hyggeligt ferieområde med god strand ud til Storebælt.

 

Gæstevurderinger fra Tårup

 
 

16 gæster har givet Tårup en gennemsnitlig vurdering på 4,19 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Marie, Aalborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Bager Gertz i Nyborg bager fantastiske chokoladeboller som vi spiste en del af på udflugter rundt omkring.


 

Generel

Landsbyen Tårup ligger på Fyns østkyst, lige ud mod Storebælt, 12 km syd for Nyborg og Storebæltsbroen. Sommerhusområdet Tårup Strand ligger et par km fra landsbyen, mellem Kongshøj Strand og Slude Strand i et roligt og fredeligt område, hvor I kan høre fuglene synge. Et ideelt feriested for naturelskere og lystfiskere. Det er muligt at købe dagligvarer i Tårup.

 
Udsigtsbænk på et grønt område ved sommerhusene og stranden i Tårup Badebroer langs kysten ved sommerhusområdet i Tårup Badebro ved stenstranden i ferieområdet Tårup Historisk bindingsværkshus med stråtag bag sommerhusene i Tårup
 

Strand

Der er fin sandbadestrand med enkelte sten og Blåt Flag ved Tårup. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er stille og lavt. De, der ønsker at bade i lidt dybere vand, kan benytte en af de 2 badebroen ved stranden. Det er også muligt at sejle ud fra stranden i en lille båd. Fra stranden kan Storebæltsbroen anes i det fjerne.

Natur

Tårup er omgivet af dejlig natur med mange grønne områder, bl.a. Tårup Lundeskov. Den meget sjældne klokkefrø holder til omkring Klokkesøen ved Tårup Strand, og I kan høre dens kvækken på varme dage i forsommeren. Lidt uden for Tårup løber Kongshøj Å hele vejen til Kongshøj Mølle. Kajbjerg Skov ligger helt ud til kysten på Østfyn. Her findes skovsøer og afmærkede vandreruter.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder i Kongshøj Å, fra kysten eller på havet. Det bedste stræk er fra Tårup Strand til Kajbjerg Skov. Det er muligt at sætte en mindre båd i vandet fra kysten. Østfyn har sin egen regionale cyklerute, nr. 50, som fører igennem den dejlige, østfynske natur. Golfspillere har mulighed for at afprøve den smukt beliggende Nyborg Golfbane, som ligger helt ned til Nyborg Fjord. Banen har international standard.

Attraktion

Tårup Kirke er bygget af landsbyens håndværkere i 1883, og er dermed kommunens yngste kirke. Kongshøj Mølle ligger i idylliske omgivelser og er stadig i drift. Ved møllen findes en 7 m høj mølledæmning, en mølledam og et vandfald. For nylig er der desuden anlagt en vandpassage med ny fisketrappe ved Møllen.

Udflugt

Nyborg er en hyggelig by med gamle, nænsomt renoverede huse, voldene, som indbyder til en vandretur, mange kulturelle tilbud samt gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Besøg evt. Nyborg Slot, som er Danmarks ældste kongeborg fra år 1172. Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssancevandborg. (21 km) I Fjord- & Bælt centret i Kerteminde kan I komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro eller fra den lange undervandstunnel. (30 km) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (50 km) Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. (50 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Tårup

Søg sommerhus