Sommerhusudlejning i Stoense - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Stoense, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Hvis I vil opleve Langelands smukke natur og interessante seværdigheder, er det oplagt at holde ferie i et sommerhus i Stoense på Langelands nordvestkyst. Stoense er et roligt og familievenligt sommerhusområde med en god beliggenhed - lige ud til stranden.

 

Gæstevurderinger fra Stoense

 
 

26 gæster har givet Stoense en gennemsnitlig vurdering på 4,35 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lisbeth, Hvidovre besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Der blev fanget flere havørreder fra kysten på østsiden af øen.


Torben, Hovborg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

vi synes at vis man skal ud at spise ,så skal man besøg restaurant Kædeby cafeen .der får man godt mad og store potioner.


Karin, Virum besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi spillede golf og nød en del golfbaner på Fyn og selvfølgelig også på Langeland.


Jeanette, Odense M besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Restaurant Kaos i Lohals overraskede virkelig positivt. Der var styr på menuen og serveringen. Derimod kan vi ikke anbefale Restaurant Generalen i Tranekær. Laaaang ventetid, forkerte retter, forkerte drikkevarer. Restauranten er underbemandet, synd for personalet, synd for gæsterne, som stod/sad overalt og ventede i evigheder. Restauranten er ellers unikt indrettet i en gammel hestestald, så rammerne er ok. Cafe Thummelumsen i Rudkøbing har en fantastisk Fish&Chips!!!


Laila, Holmegaard besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Der er en dejlig badestrand ved Dageløkke, som ikke i bil er så langt fra sommerhuset. Tranekær er meget idyllisk. Her kan det anbefales at besøge de medicinske haver.


Keld Berg, Taastrup besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Et besøg på Skovsgaard museet er virkelig en oplevelse.


Benny, fredericia besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Lej en båd og tag på fisketur....få en rundvisning på Tranekær slot.


Tove, Hvidovre besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Vi kan anbefale en tur til Langelandsfortet, hvor der er mange historiske oplevelser, i de mange bunker og udsigts posterne med kanonerne som ligger i et dejligt naturområde med god udsigt - og ikke mindst den store ubåd man kan komme ned i, det var spændende for både store som små. Husk at smage den skønne Fynske Brunsviger og æblekage/tærte med creme fraiche, fra bageren - det er "guf"


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

God bager butik ca 2 km fra huset.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Medicinhaverne. Lohals strand.


 
youtube
 

Generel

Landsbyen Stoense ligger på vestkysten i den nordlige ende af den smukke ø Langeland. Stoense Strand er et dejligt sommerhusområde i rolige og naturskønne omgivelser, tæt ved strand og skov. Der er mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i området, som er beliggende ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige aktivitet og stille charme kan opleves i byens lystbådehavn. I et sommerhus i Stoense kan I rigtigt slappe af, men også få spændende oplevelser sammen. Mange kunstnere har valgt at bosætte sig her på øen, og gallerier og værksteder kan besøges overalt på øen. Der er indkøbsmuligheder i Stoense by. I Stoense kan I finde et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Grønne områder bag badestranden i sommerhusområdet Stoense Dejlig, børnevenlig sandstrand i ferieområdet Stoense Udsigt langs kysten fra de grønne områder bag stranden i Stoense Små både på vandet ved stranden i Stoense
 

Strand

Stranden ved Stoense er en dejlig, børnevenlig strand med sand, græs og lavt vand. Umiddelbart nord for Lohals findes en bred, hvid sandstrand og lige bagved ligger ''Troldeskoven''.

Natur

Naturen på Langeland er præget af dejlige strande, skove, marker og naturskønne landskaber, der er velegnet til cykel- og vandreture. På spidsen af Langeland ligger Hov, som er omgivet af kuperet landskab med skov. En afmærket rute fører jer gennem skoven forbi historiske steder. Ved Hov finder I også Franke Klint med fyret og Hov Plantage med de gamle sorte sommerhuse fra før 1920. På Langeland findes der meget skov, og nogle steder vokser bøgen helt ud til kysten. På denne skovrige ø er der en stor bestand af rådyr.

Aktivitet

Sommerhusudlejning i Stoense giver mulighed for at prøve en lang række spændende aktiviteter. På Langeland kan I sejle, windsurfe, dykke, spille golf, fiske, vandre og cykle. Et ideelt sted for naturelskere, der gerne vil opleve øen til fods eller på cykel. Lystfiskere har gode betingelser her, da det er muligt at fange havørreder direkte fra kysten. Der arrangeres også fisketure på havet fra Lohals havn. Der findes desuden en golfbane samt et dykkercenter på Langeland. Tag evt. cyklen med på færgen fra Lohals til Lundeborg på Fyn. Den årligt tilbagevendende festival ''Langelandsfestival'' finder sted i juli måned.

Attraktion

På jeres ferie i Stoense er der mange interessante seværdigheder at besøge. I Stoense findes en kirke og et par kunstgallerier. Lohals ligger 6 km nord for Stoense og har egen havn med både fisker- og lystbåde. Oplev byens Safarimuseum med jagttrofæer fra alverdens lande. 8 km nord for Stoense ligger Hov fyr. 12 km syd for Stoense ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I ''Ticon'', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Mølles findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil.

Udflugt

Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langeland Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas, sølvtøj.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Stoense

Søg sommerhus