Sommerhusudlejning i Spodsbjerg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Spodsbjerg, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Spodsbjerg ligger på Langelands østkyst. Spodsbjerg byder på en lang badestrand, en hyggelig færgehavn og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Når I holder ferie i et sommerhus i Spodsbjerg, kan I tage en tur med færgen til Lolland eller besøge nogle af Langelands seværdigheder, som fx Langelandsfortet og Tranekær Slot.

 

Gæstevurderinger fra Spodsbjerg

 
 

46 gæster har givet Spodsbjerg en gennemsnitlig vurdering på 4,35 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lilli, Malling besøgte området fra
 
19-11-2020 til 23-11-2020

Vi besøgte Kædeby Caféen - virkelig god service og dejlig mad


Lone, Søborg besøgte området fra
 
09-08-2020 til 16-08-2020

Langelandfortet Medecinhaverne De vilde heste Er steder man kan have hund med


Diana, Frederiksberg C besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Skøn strand tæt på


Laila, Middelfart besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Spodsbjerg er en sød lille by med en fin havn. Den lokale købmand er lukket ned, så man skal til Tullebølle eller Rudkøbing for indkøb. Vi ville gerne have været i Souvenariet, men de har lukket i 2020. Ellers dejligt område med kort afstand til alt andet på Langeland, så der er gode muligheder for at tage på tur.


Jan, Tune besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Efter Corona har den lokale Brugs i Spodsbjerg måtte lukke - så nærmeste indkøbsmulighed var i Tullebølle, ikke det store problem med en bil, men træls hvis man lige mangler noget akut.. Til gengæld ligger øens bedste Bager i Tullebølle, så noget godt kom der ud af det. Restaurant tip: Restaurant KAOS - https://restaurant-kaos.dk i Lohals.. - det var godt.. Da det danske sommervejr viste sig fra den grimmeste side, så fik vi ikke testet stranden, men den ser lækkert og indbydende ud, ligesom Langeland er smuk, selv i regnvejr. Alt i alt en God ferie..


ERIK, Brabrand besøgte området fra
 
25-05-2019 til 01-06-2019

Natur - Natur !


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-04-2019 til 13-04-2019

Frokost på skovsgård kan anbefales


Lars, Lemvig besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Start ferien med at leje en båd hos Ibi’s bådudlejning, det vil i nyde helef ferien


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Langeland er utrolig smuk og bare en tur ud i det blå er fantastisk, dejlig badestrande men de er meget dyre i daglig brugsen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Langelandsfortet er bestemt et besøg værd.


Ronny, Ribe besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Langelands fortet er et besøg værd, samt at tage færgen til Lolland og besøge Knuthenborg safari park.


Erik, Esbjerg V besøgte området fra
 
26-05-2018 til 02-06-2018

Vi besøgte Kædebys Cafeteria to gange og fik en fantastisk winersnitzel og kaffe med hjemmebagt kringle. Det kan vi også varmt anbefale som en del af ferien.


 
youtube
 

Generel

Det hyggelige sommerhusområde ved Spodsbjerg ligger i et naturskønt og familievenligt område. Spodsbjerg har en lille idyllisk fiskerihavn, en lystbådehavn samt en færgehavn med forbindelse til Lolland. Der er spisesteder samt mulighed for indkøb af dagligvarer i Spodsbjerg, og kun 9 km herfra ligger Langelands ''hovedstad'' Rudkøbing med mange aktivitetstilbud.

 
Grønt område mellem sommerhusene og stranden med blåt flag i Spodsbjerg Udsigt til stranden og havet i sommerhusområdet Spodsbjerg Sti til badestranden i ferieområdet Spodsbjerg på Langeland Legeplads ved lystbåde- og færgehavnen i sommerhusområdet Spodsbjerg
 

Strand

Der findes flere gode strande i området. F.eks. kan I finde en lille, hyggelig sandstrand ved lystbådehavnen, og syd for byen ligger der en bred og børnevenlig badestrand.

Natur

Lige uden for Spodsbjerg ligger de karakteristiske Hatbakker, som blev dannet under sidste istid. Nord for Spodsbjerg ligger Løkkeby Enge, et kystnært engområde med gode betingelser for vadefugle. Omkring Tranekær findes flere skovarealer med afmærkede vandreruter. Langs stierne i Åsø skoven kan I f.eks. opleve noget af øens utroligt rige fugleliv. Ca. 22 km fra Spodsbjerg ligger Ristinge Klint, der med sin stejle skrænt hæver sig 20 meter over vandet. Her er en helt speciel vegetation. Fra stranden er der et forgrenet stisystem til toppen, herfra I får en flot udsigt. Naturen på Langeland er generelt præget af dejlige strande, skove, marker og naturskønne landskaber. Her findes så meget skov, at bøgen nogle steder vokser helt ud til kysten. På den sydlige del af Langeland bliver landskabet mere kuperet, og her findes nogle fantastiske udsigtspunkter.

Aktivitet

Den 150 km lange kystlinie byder på gode muligheder for lystfiskeri, windsurfing, dykning, sejlads, badning og traveture på stranden. Der kan lejes cykler og både i Spodsbjerg. Nord for byen ligger den 20.000 m2 store Spodsbjerg Lystfiskersø, som er et dejligt udflugtsmål for hele familien. Der arrangeres også fisketure på havet med kutteren ''Pescado'', som dagligt har ture på Langelandsbæltet. Ved Humble (18 km) finder I Langlands Golf Klub. Der er også mulighed for at besøge den smukke golfbane ved Svendborg (28 km). På Langeland findes nogle smukke skove med afmærkede vandre- og cykelruter, der fører jer gennem den skønne natur. Oplev Langelands Festivalen, et musikalsk arrangement som hver juli trækker mere end 20.000 besøgende til Langeland. Festivalen har musik og aktiviteter for hele familien, og forløber over fire dage.

Attraktion

Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langeland Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas, sølvtøj (9 km). 16 km nord for Spodsbjerg ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I ''Ticon'', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Mølles findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. På Langeland er der et meget aktivt kunst- og kulturliv, da mange kunstnere og forfattere i tidens løb har bosat sig her.

Udflugt

Ved Humble finder I den velbevarede langdysse ''Kong Humbles Grav'', som består af 77 store randsten (18 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor der er indrettet flere museer, bl.a. et vognmuseum med gamle hestevogne samt et tyendemuseum, der viser en udstilling om vilkårene og dagligdagen for herregårdens tjenestefolk. Besøg Svendborg, som har bevaret sin gamle bykerne med smalle krogede gader, torve og gårdmiljøer, og med præg af byens historie, som går helt tilbage til den tidlige middelalder. Der er masser af kulturelle oplevelser, gode indkøbsmuligheder og utallige spisesteder (28 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Spodsbjerg

Søg sommerhus