Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Ristinge - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ristinge, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

I ferieområdet Ristinge på Langelands vestkyst kan I nyde den interessante, alsidige natur, den gode og børnevenlige badestrand og de kulturelle seværdigheder, når I holder ferie i sommerhus her. Tag i sommerhus på en af Danmarks smukke øer og bo i en af Langelands mest populære destinationer.

 

Gæstevurderinger fra Ristinge

 
 

96 gæster har givet Ristinge en gennemsnitlig vurdering på 4,59 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Inga, Aarhus N besøgte området fra
 
13-07-2019 20-07-2019

Vi fandt mange rullesten og brugte tid på at male sten.


Tony, Svendborg besøgte området fra
 
26-04-2019 29-04-2019

Gulstav,de vilde heste område og naturligvis området omkring klinten.


Morten, København V besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Bedste oplevelse var nok at se de "Vilde Heste" ved Bagenkop.


Kirsten, Kerteminde besøgte området fra
 
14-07-2018 21-07-2018

Stranden må være blandt de bedste i Danmark! Skovsgård Gods og Medicinhaverne fortjener så afgjort et besøg! En sejltur til vidunderlige Strynø giver vind i håret og frisk humør- kan varmt anbefales!


 
youtube
 

Generel

Ristinge består af en landsby, et fiskerleje, sommerhusområder, Ristinge Klint, Ristinge Nor og en dejlig badestrand. Landsbyen Ristinge er præget af gamle, hvide gårde. Lige bag klitrækken ligger Ristinge Havn. Fiskerlejet er en lille, hyggelig fiskeri- og jollehavn med masser af miljø, og her kan I hver dag købe friskfanget fisk. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Ristinge. Området byder desuden på mange aktivitetstilbud, købstaden Rudkøbing og flere kulturelle seværdigheder.

 
Dejlig, lang sandstrand med klitter og klart badevand i Ristinge på Langeland Ristinges dejlige badestrand med hvidt sand, klitter og dejligt badevand Lavt, klart og indbydende badevand ved stranden i Ristinge For enden af stranden i Ristinge rejser den 30 meter høje Ristinge Klint sig
 

Strand

Ristinge Strand er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og rent vand. Den brede, sydvendte og knap 10 km lange badestrand med hvidt sand er meget børnevenlig, da vandet er roligt og lavt.

Natur

Fra stranden ved Ristinge er der via et stisystem adgang til den imponerende, 20 m høje Ristinge Klint, hvorfra I har flot udsigt over området og ø-havet. Ristinge Nor er det lille vådområde med lavt vand på den nordlige kyst på Ristinge Hale. Stedet er en vigtig rastelokalitet for vadefugle. Få km syd for Ristinge ligger det store, fredede fuglereservat Tryggelev Nor. Hatbakkerne består af 690 enkeltstående bakker, som ligger på en række, og strækker sig over hele Syd- og Østlangeland. Ved Nordenbro og Næbbeskov findes nogle specielt flotte eksemplarer. Dovns Klint er Langelands sydligste punkt og et yndet udflugtsmål. Langeland er overalt præget af skønne skove med afmærkede vandreruter.

Aktivitet

Den dejlige 18-hullers Langeland Golfbane ligger kun 7 km fra Ristinge. Imens I spiller golf kan I samtidig nyde udsigten over Langelandsbæltet og Hatbakkerne. Der er mulighed for at fiske langs kysten samt i områdets Put&Take fiskesøer, bl.a. den skønt beliggende Langelands lystfiskersø. Kysten ud for Ristinge Klint, ved Keldsnor Fyr og ved Dovns Klint er populære fiskesteder. Gode naturoplevelser venter langs de mange afmærkede vandre- og cykelruter i området.

Attraktion

Ved Ristinge Klint kan I på en høj se en gammel stendysse. Ved Humble Kirke, 6 km fra Ristinge, ligger den velbevarede langdysse ''Kong Humbles Grav'', som består af 77 store randsten. På herregården Skovsgaard er der indrettet flere museer, bl.a. et vognmuseum med gamle hestevogne samt et tyendemuseum, der viser en udstilling om vilkårene og dagligdagen for herregårdens tjenestefolk. Fra Keldsnor Fyr på sydøstkysten af Langeland har I en flot udsigt over Keldsnor og øens sydspids.

Udflugt

Besøg den 700 år gamle købstad Rudkøbing, som har bevaret sine originale, smukke huse. Her finder I den gamle bydel, de idylliske små gader med toppede brosten, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn samt Rudkøbing Trafikhavn. (20 km) Det tidligere militæranlæg Langelandsfortet fungerer i dag som museum, og her kan I opleve kanonerne, bunkerne og en udstilling om Den Kolde Krig. Bagenkop Havn på Langelands sydspids summer af aktivitet. Havnen fungerer som fiskeri- og jollehavn, og her findes flere spisesteder samt petanquebaner. Et af øens oldtidsminder er Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

10 Sommerhuse i Ristinge

Søg sommerhus