Sommerhusudlejning i Nab, Fåborg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nab, Fåborg, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Nab - Badeferie i smuk natur ved Faaborg Fjord

 

Gæstevurderinger fra Nab, Fåborg

 
 

26 gæster har givet Nab, Fåborg en gennemsnitlig vurdering på 4,35 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-09-2020 til 06-09-2020

Vi besøgte det hvide pakhus, det kan godt anbefales.


Dorrit, Frederiksberg besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Prøv evt. Falsled Kro til frokost - dejlig oplevelse, der er til at betale.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
24-04-2020 til 27-04-2020

Huset ligger tæt på en fin lille strand. Der er ikke langt til Fåborg, hvor der er en stor lystbådehavn. Gågaden er rigtig hyggelig og der er mange små gader med gamle smukke huse.


Leif, Brande besøgte området fra
 
06-09-2019 til 09-09-2019

Vi spiste på Klinten fredag aften, dejlig mad, rigtig god betjening, kan varmt anbefales. Var på besøg i den gamle arrest i Faaborg, et besøg værd, besøgte den gamle vandmølle,desværre kunne vi ikke komme ind i den, men flot natur.En tur på gågaden i Faarborg var hyggeligt.


Claus, Skævinge besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Spisehuset i Faaborg - vi fik fantastisk mad og 1. klasses betjening


Birgit, Ølgod besøgte området fra
 
07-06-2019 til 10-06-2019

Vi havde en dejlig tur til Fåborg 🤗🤗


Jytte, Kbh.N. besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Sydfyn er et skønt område, men mange aktiviteter var ikke åbnet endnu. (Påsken)


Ulla, Brønderslev besøgte området fra
 
18-03-2019 til 21-03-2019

Vi besøgte Fåborg, Svendborg , Odense , munkebo og Kerteminde, dejligebyer der er et besøg værd.


Ida, Kalundborg besøgte området fra
 
31-08-2018 til 02-09-2018

Vi spiste på Restaurant Kompasset ved marinaen i Fåborg. Der er en fantastisk udsigt. En tur i den hyggelige Fåborg by skal man også tage. Museet et besøg værd. Tag Visit Faaborgs turistbrochure som indeholder alt om seværdigheder,butikker., madsteder m.v.


Per, Silkeborg besøgte området fra
 
25-05-2018 til 27-05-2018

Fåborg er hurtigt oplevet, men tag til Svendborg og få en mere fyldig og oplevelsesrig fornemmelse.


Lasse, Tørring besøgte området fra
 
18-05-2018 til 21-05-2018

Kunne fx benytte sig af et besøg på Faaborg museum, eller som vi gjorde: leje discs i Brugsen i Nr. Broby og så spille disc-golf på lejrskolen: Lærkedal.


 

Generel

Ferie i et sommerhus i Nab betyder i umiddelbar nærhed af en dejlig strand ved Faaborg Fjord og aktivitetsmuligheder for hele familien i kort afstand fra huset. Købmandsvarer kan fås inden for en radius af 1 km, og blot 8 km fra jeres sommerhus finder I den idylliske lille by Faaborg med gode indkøbsmuligheder, restauranter og spændende museer, der fortæller jer mere om den gamle middelalderby. I jeres ferie kan I bade ved dejlige strande, holde jer i form med aktiviteter som tennis, petanque og minigolf og udforske den smukke natur, som omgiver jeres sommerhus. Bakkede skovområder indbyder til vandreture, og fra forskellige udsigtsposter kan I lade blikke vandre hen over det Sydfynske Øhav. Men også fugleinteresserede har gode oplevelsesmuligheder i området omkring Nab. Prøv endvidere at tage væk fra området i jeres ferie og besøg Odense, H.C. Andersens fødeby, eller et af de talrige slotte på Fyn.

 

Strand

Mindre end 1 km fra jeres sommerhus ligger den børnevenlige Nab Strand, der består af sand og sten. Her finder I offentlige parkeringspladser, toiletter og badebro. Det er tilladt at køre i bil på stranden. Klinten Strand i Faaborg (6 km) er en dejlig sandstrand med sandbund, dybt vand og blåt flag. Sinebjerg Strand (16 km) er en god og børnevenlig badestrand, og her kan I leje både og kajakker.

Natur

Faaborg er omgivet af grøn og frodig natur med bakker, skove og vand. Især det bakkede skovområde Svanninge Bakker (10 km) er et besøg værd: Fra bakkerne har I en meget smuk udsigt over Sydvestfyn og det Sydfynske Øhav. Her er der også en cykelsti og mange skovstier. Brændegård Sø er en stor sø med et rigt fugleliv, og med lidt held kan I endog se havørne (12 km). Sollerup Skov (ca. 5 km nord for Faaborg) ligger i et bakket landskab med afvekslende nye og gamle nåle- og løvtræer. I kommer dertil ad Sollerupvej ved Korinth. I fuglereservatet Bøjden Nor (18 km) findes der ca. 50 forskellige fuglearter, og fra et fugleobserveringspost har I mulighed for at studere fuglelivet på nært hold. Hvis I er heldige, kan I også se marsvin på vej gennem Lillebælt.

Aktivitet

I Faaborg kan I spille tennis, petanque og minigolf samt benytte byens svømmehal med bl.a. varmtvandsbassin, sauna og solarium. Fra Faaborg kan I også tage færgen til øerne Ærø, Avernakø og Lyø. I jeres smukke ferieområde finder I talrige vandre- og cykelruter. Gå fx fra Sollerup Skov til Fyns største sø, Arreskov Sø (en strækning på ca. 2 km.) Spiller I golf, kan I benytte banen hos Fåborg Golfklub, som er en af Danmarks smukkest beliggende baner med 18 udfordrende huller (12 km)! Lystfiskere kan fiske enten fra kysten eller tage på havfiskeri fra en kutter - eller besøge Blue Rock, Danmarks største Put & Take-sø (16 km). I Sinebjerg (16 km) kan I leje både og kajakker.

Attraktion

Kun få hundrede meter fra jeres sommerhus finder I den botaniske have Blomsterhaven Strandlyst. I den 17.000 m2 store have er der bl.a. et vandlandskab, et japansk tehus, en slugt, en stengrotte, en jættestue og flere udkigspunkter med udsigt over det Sydfynske Øhav. Besøg også den idylliske lille by Faaborg med brostensbelagte gader, smukke huse og gamle købmandsgårde, en hyggelig og stemningsfyldt havn, mange kunsthåndværkere, flere kulturelle seværdigheder, gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder. I Faaborg kan I bl.a. Besøge fængselsmuseet Faaborg Arrest, med en udstilling om afstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag, Faaborg Klokketårn, byens vartegn, og Faaborg Miniby, en kopi af Faaborg i året 1900 i målestoksforholdet 1:10. ''Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst'' byder på en smuk samling af malerier og skulpturer af fynske kunstnere.

Udflugt

Naturama i Svendborg fortæller naturhistorie på en ny måde. Udstoppede dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat med imponerende lyssætninger, dramatiske film, avanceret lyd og smukke billeder. I kommer tæt på elge, vildsvin, bjørne, ulve, og fugle, mens stemningen i rummet skifter fra tidlig morgen til mørk nat med den smukkeste stjernehimmel (21 km). Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. Besøg den store park med de mange forskellige haver, spændende museer som fx Oldtimermuseet med flyvemaskiner og biler samt naturligvis slottets statelige gemakker (28 km). Besøg også H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Nab, Fåborg

Søg sommerhus
 
  •  

   Nab, Fåborg Sommerhus, Nab, Fåborg

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3220,-
    
  •  

   Nab, Fåborg Sommerhus, Nab, Fåborg

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3024,-
    
  •  

   Nab, Fåborg Sommerhus, Nab, Fåborg

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2836,-
    
  •  

   Nab, Fåborg Sommerhus, Nab, Fåborg

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2880,-