Sommerhusudlejning i Middelfart - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Middelfart, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Den charmerende, fynske købstad Middelfart er centralt beliggende i Danmark, lige ud til Lillebæltsbroen og Fænøsund i Lillebælt

 

Gæstevurderinger fra Middelfart

 
 

gæster har givet Middelfart en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Middelfart er omgivet af skov, varierede kyststrækninger, dejlige naturområder, små, hyggelige havnebyer, broer og det smukke Hindsgavl Slot. Oplev byens stemningsfulde marina, Middelfart Lystbådehavn, med bl.a. minigolfbane og grillpladser, den hyggelige Kongebrohavn på Hindsgavl-halvøen og den travle trafikhavn. Den blomstrende handelsby byder desuden på et utal af forretninger, spisesteder, fortovscafeer, gallerier, aktivitetsmuligheder og seværdigheder. På jeres ferie i sommerhus i Middelfart kan I fx opleve Bridge Waking på den gamle Lillebæltsbro og besøge det interessante aktivitets- og naturcentrer Hindsgavl.

.

 

Strand

Ved Middelfart Lystbådehavn finder I en dejlig, børnevenlig badestrand med Blåt Flag. Omkring 5 km nord for centrum af Middelfart kan I benytte den gode sandstrand Strib Nordstrand, som ligeledes har Blå Flag.

Natur

Middelfart er omgivet af smukke kystområdet med snævre farvande, skove og smukke, kuperede naturområder. Kongebroskoven ved Hindsgavl Slot byder året rundt på dejlige naturoplevelser, gode vandrestier, et rigt fugleliv og en dyrepark.

Aktivitet

Giv jer selv en særlig oplevelse og gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Bridge Walking Lillebælt giver jer mulighed for at nyde den smukke udsigt over Lillebælt fra 60 meters højde. Golfklubben Lillebælt ligger ca. 200 m fra centrum af Middelfart. Banen er en naturskøn, let kuperet og udfordrende seaside bane med 18 huller og flot udsigt over Fænøsund og Lillebælt. Der er gode fiskemuligheder langs kysten, og de smalle farvande gør det muligt at finde gode, læfyldte fiskespots. Der er ligeledes flere Put & Take fiskesøer til rådighed i området. I kan også tage på fisketur på havet i en lejet jolle eller ombord på en fiskekutter. Middelfart byder desuden på bowlingcenter, svømmehal, tennisbaner og minigolfbaner. Cykler, både og heste kan også lejes i området. De smukke naturomgivelser og skovene omkring Middelfart indbyder til vandre- og cykelture, hvor I kan opleve naturen på nært hold.

Attraktion

På Grimmershus, Danmarks Keramikmuseum kan I opleve nutidig kunst, studiokeramik og keramisk design i naturskønne omgivelser. Henner Friisers Hus er Middelfarts ældste borgerhus fra år 1580. Huset er indrettet som museum og viser bl.a. 2 borgerstuer, en model af byen fra år 1801 samt flere samlinger. På museet Lillebæltsværftet kan I opleve en søfartsudstilling, gamle joller, træfartøjer, jolleloft og en bådehal. Psykiatrisk Museum i Middelfart fra 1888 fortæller om hverdagen på et psykiatrisk hospital i ''''gamle dage'''' og udstiller kunst, som patienterne har lavet. Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøen, omgivet af skov og Lillebælt. Besøg slottet og den smukke, gamle barokhave med damme, terrasser, alleer samt mange sjældne træer og buske (3 km). På Hindsgavl kan I også besøg Hindsgavl Dyrehave samt aktivitets- og naturcentret Hindsgavl, hvor I kan deltage i spændende aktiviteter samt benytte en legeplads, en tarzanbane og et skønt picnicområde med bålplads.

Udflugt

Oplev ægte, fynske idyl i de to kommuner Nr. Aaby og Ejby (11-18 km). Her finder I hyggelige landsbymiljøer, smukke kirker, bindingsværk og krogede veje. Besøg Vissenbjerg Terrariet - Skandinaviens største terrarium med krybdyr og padder fra hele verden. Oplev krokodiller, slanger, leguaner, frøer og mange andre eksotiske dyr på nært hold (32 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, volierer og en vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne (41 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850 (48 km). LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! ''Den sjoveste legeplads for hele familien'' (58 km)!

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Middelfart

Søg sommerhus