Sommerhusudlejning i Løkkeby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkkeby, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i Løkkeby på Langeland. Her bor I i naturskønne omgivelser, lige ud til Langelandsbæltet og tæt ved færgebyen Spodsbjerg. Et sommerhus i Løkkeby er et godt udgangspunkt for en aktiv familieferie. Her bor I tæt på mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Løkkeby

 
 

gæster har givet Løkkeby en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generelt

Det lille sommerhusområde Løkkeby er fredeligt beliggende, lige nord for havnebyen Spodsbjerg på Landelands østkyst. Når I holder ferie i et sommerhus i Løkkeby, er I tæt ved hyggelige småbyer, dejlig natur, strande og flere interessante attraktioner, som fx det smukke Tranekær Slot. En ferie i et sommerhus i Løkkeby er et godt udgangspunkt, hvis I ønsker at være aktive i naturen og besøge historiske attraktioner. I kan købe dagligvarer i Tullebølle eller Spodsbjerg, begge 1 km fra Løkkeby, eller besøge Langelands charmerende hovedby Rudkøbing, som byder på lystbådehavn, byliv og mange seværdigheder (9 km).

 
Rolig og ugenert badestrand i sommerhusområdet Løkkeby Sandstrand med små klitter og klart badevand i ferieområdet Løkkeby Bred badestrand i havnebyen Spodsbjerg, kun 3 km mod syd Tæt ved sommerhusområdet Løkkeby kan I opleve det smukke Tranekær Slot
 

Strand

I kan følge flere stier fra sommerhusområdet til badestranden i Løkkeby. Stranden er en god og rolig badestrand med sandbund. Derudover kan I kan bade ved den brede og børnevenlige strand Drejet i Spodsbjerg mod syd.

Natur

Sommerhusområdet Løkkeby er omgivet af strand, skov, marker, moser og vandløbet Akkermoserenden, som løber mellem Tullebølle og Løkkeby. Løkkeby Enge er et engområde ved kysten, som giver gode betingelser for vadefugle. Ved Spodsbjerg ligger de karakteristiske Hatbakker, som blev dannet under sidste istid. Omkring Tranekær finder I flere små skove med afmærkede vandreruter. Og langs med stierne kan I opleve rige fugleliv. Som noget helt unikt kan I også opleve vilde heste af racen exmoor flere steder på Langeland. Hestene går i store, indhegnede områder, som dog er åbne for alle. Se fx hestene fra hatbakken Ørnehøj ved Gulstav Mose og ved Flådet nær Tranekær.

Aktivieter

Den smukke natur, som omgiver sommerhusene i Løkkeby, indbyder til cykel- og vandreture. I kan også fiske i vandet samt i områdets vandløb og Put & Take fiskesøer. Den 150 km lange kystlinie på Langeland giver gode muligheder for at bade, dykke, surfe og sejle, når i holder ferie i et sommerhus i Løkkeby. Ved Humble kan I spille golf på den naturskønne bane ved Langlands Golf Klub (21 km).

Attraktioner

Et af Langelands smukkeste fortidsminder, Langdyssen Løkkebydyssen, ligger lige uden for jeres sommerhusområde. Generelt er Langeland rig på jættestuer, langdysser og bronzealderhøje. 3 km inde i landet bag Løkkeby ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke ved Tranekær Slotspark i den idylliske by Tranekær med gamle bindingsværkshuse og skulpturen Galakse. Den fine Tranekær Slotsmølle fungerer som et museum for vindkraft er og et besøg værd.

Udflugter

Besøg Rudkøbing, som byder på smukke bygninger, hyggelige gader og små, hyggelige torve. Her kan i også besøge en charmerende lystbådehavn, Langelands Museum, H. C. Ørsteds Udstilling, Øhavets Smakkecenter samt flere gallerier (9 km). På Koldkrigsmuseet Langelandsfortet ved Bagenkop kan i opleve et nedlagt fort, ubåden Springeren og minestrygeren Askø blandt meget andet (32 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Løkkeby

Søg sommerhus