Sommerhusudlejning i Kerteminde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Kerteminde, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Hold ferie i den charmerende, fynske by Kerteminde, som ligger ud til Kerteminde Fjord og Kerteminde Bugt. Når I lejer et sommerhus eller en ferielejlighed i Kerteminde, er I omgivet af skøn strand, stor lystbådehavn, skøn natur og hyggeligt bymiljø med smukke bygninger og seværdigheder for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Kerteminde

 
 

17 gæster har givet Kerteminde en gennemsnitlig vurdering på 4,65 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Fang krabber ved Lillestranden 30 meter fra lejligheden. Spis kæmpe is 50 meter væk ved det italienske ishus. Tag hen og besøg Johannes Larsens museum og også fjord og bælt, hvor der er sæler og marsvin samt den lille mågeunge, der går rundt på parkeringspladsen lige foran. Også virkelig flot ved ladby-vikingeby 5km væk, og er I til fred og ro og dådyr, så tag med Romsø-båden til en nærmest øde ø...


Linda Bille, Greve str. besøgte området fra
 
13-06-2020 til 27-06-2020

Besøg det gamle fiskelejer ved Kerteminde fjord - et lille røgeri med lækre "sager" - kør til Fyns hoved og få en skøn oplevelse af naturen.


Marianne, Lystrup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Tag en dag ud til Romsø eventyrøen, hvor der ånder fred og ro Og hvor man kan opleve mange spænde ting i den flotte natur eller bare sidde med fødderne i vandet og nyde den fantastiske udsigt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Vi spiste frokost på restaurant Eat Greath Northern, hvilket varmt kan anbefales selvom man ikke spiller golf eller skal i spa. Fantastisk mad og beliggenhed.


Troels, Slagelse besøgte området fra
 
15-06-2019 til 22-06-2019

Johannes Larsen museet kan anbefales


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
09-10-2018 til 14-10-2018

Besøg Fyns Hoved, et meget smukt landskab, og selvfølgelig også Kerteminde by, meget hyggelig.


 

Generel

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig handelsby med en aktiv fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, charmerende, sammenbyggede huse samt spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage. Byen er omgivet af den blide fjord på den ene side og det åbne Storebælt på den anden. Sommerhusområdet ved Kerteminde er omgivet af et dejligt landskab med beplantninger.

 
En sommerdag på Nordstranden, nær sommerhusområdet i Kerteminde Volleyballbaner på den hvide sandstrand, Nordstranden, i Kerteminde Hyggelig lystbådehavn ved siden af Nordstranden i Kerteminde Granitstatuen Amanda ved Langebro i Kerteminde er byens vartegn
 

Strand

Kertemindes badestrande ligger både syd og nord for havnen. Der er sandbund og stranden er meget børnevenlig. Vandet er meget rent, og der flages med Blåt Flag. Nordstranden er den mest besøgte strand. Ved begge strande er der badebro, iskiosk, toiletter og p-plads. Området er velegnet for windsurfing.

Natur

Fugleinteresserede kan følge de mange fugleflokke over fjorden. Gæs, ænder og svaner besøger ofte fjorden ud for Kerteminde. Tæt ved Kerteminde kan I går tur i den smukke skov Lundsgårdsskoven. Nord for Kerteminde by ligger landtangen Hindsholm, som byder på en smuk og enestående natur med bl.a. Fynshoved, strande, bakker, maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder. Ved Fyns Hoved er der pragtfulde natur og et rigt dyreliv. Øen Romsø i Storebælt er også et besøg værd. Den naturhistorisk perle tilbyder bl.a. en vild, tæt natur med en stor bestand af dådyr.

Aktivitet

I Kerteminde kan I spille tennis, petanque og minigolf, stå på vandski, dykke og spille beach-volley. Indenfor 25 km fra Kerteminde findes der 3 golfbaner: Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub. Der er mange, gode lystfiskerpladser langs kysten omkring Kerteminde. I kan også fiske fra den sydlige stenmole ved havnen. Desuden er det muligt at tage på havfiskeri med kutter fra Kerteminde. Hindsholm er med sin skønne natur og mange seværdigheder et dejligt område at cykel i, og desuden er der ligeledes gode fiskemuligheder her. Fra Kerteminde Havn kan I tage på sejltur til naturskønne Romsø eller på fjordsejlads og marsvinsafari. Hver sommer kan I deltage i en stemningsfuld kirsebærfestival i Kerteminde med musik, fynske specialiteter og fakkeloptog.

Attraktion

I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med sæler og marsvin fra den udendørs bro. Farvergården er oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850. Ved siden af den stadig aktive mølle Svanemøllen kan I, på Johannes Larsens Museet, se kunstværker af Johannes Larsen og andre fynske malere. På Vikingemuseet Ladby i Kerteminde kan I opleve vikingefund og en gravhøj med det gamle vikingeskib Ladbyskibet. Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift (7 km). Omkring Kerteminde findes flere godser og herregårde.

Udflugt

Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, kultur, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (20 km) I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Det smukke Egeskov Slot betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. Her findes bl.a. smukke haveanlæg, en kæmpe labyring og flere museer. (40 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Kerteminde

Søg sommerhus