Sommerhusudlejning i Jørgensø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Jørgensø, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Jørgensø på Fyns nordkyst ligger lige ud til badestranden, og flere sommerhuse har god udsigt over havet. Når I holder ferie i Jørgensø, kan I nyde den dejlige, fredelige natur, som ligger lige uden for jeres sommerhus. Skal der ske lidt mere, ligger Fyns byer og seværdigheder en kort køretur væk.

 

Gæstevurderinger fra Jørgensø

 
 

25 gæster har givet Jørgensø en gennemsnitlig vurdering på 4,68 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Annemette, Hornslet besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Disc-golf banen som ligge 2 km fra sommerhuset er en god bane som vi brugte flittigt. Husk bukser da banen går gennem skov med brændenælder:)) Fiske- og cykelture kan anbefales i dette område.


Hans W, Næstved besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi spiste på Cafe Solo i Bogense. Yderst lækker gårdhave restaurant, lækker mad samt god pleje af vores hund, som også var velkommen.


Mai-Britt, Allerød besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vores børn og børnebørn besøgte Danmarks Jernbanemuseum i Odense og det var næsten en bedre oplevelse end Legoland !


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Fyns hoved har et fantastisk naturområde med flot udsigt, Flyvesandet også et besøg værd, til gode Vandreture .


Kirsten, Sorø besøgte området fra
 
02-03-2019 til 09-03-2019

Vi oplevede at rigtig mange restauranter havde vinterlukket i området. Vi boede i huset i uge 10.


 

Generel

Med kun et par km til hver af feriebyerne Tørresø og Hasmark, ligger Jørgensø ud til stranden på Nordfyn, med udsigt til Fyn Hoved og omgivet af et dejligt og roligt landskab, der indbyder til afslapning og ophold i naturen. Området omkring Odense Fjord er med sine fredede naturområder, skove, strande og fuglereservater ideelt for naturelskere, som kan opleve landskabet til fods eller på cykel. Mod øst ligger det fredede naturområde Enebærodde og Odense Fjord, som er en vigtig rasteplads for trækfugle. Tangen er et dejligt naturområde med et rigt fugleliv samt et fyr fra 1869. Her er det populært at cykle, vandre, fiske eller holde picnic. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og gode indkøbsmuligheder i Otterup, 8 km fra Jørgensø.

 
Skøn badestrand med klart vand neden for sommerhusene i Jørgensø på Nordfyn Sommerhuse bag den dejlige badestrand i ferieområdet Jørgensø Sti til stranden mellem sommerhusene i Jørgensø Lavt og klart badevand ved den dejlige strand i Jørgensø
 

Strand

Stranden ved Jørgensø er en børnevenlig sandstrand med sten og rent badevand. Bunden er ligeledes en blanding af sand og sten. Vandet er lavt. Bilkørsel på stranden er ikke tilladt. Ved det fredede område char''Flyvesandet'', som er Fyns eneste klitområde, findes en rigtig dejlig badestrand med lavt vand og sandbund. Stranden ligger vest for Jørgensø og bilkørsel er tilladt her. På begge ovennævnte strande er der gode betingelser for windsurfere. Fuglsang strand er en blanding af sand og sten. Lige bag stranden findes et stort, grønt område.

Natur

Jørgensø er omgivet af Kattegat og flade naturlandskaber med skov. Øst for Jørgensø ligger tangen Enebærodde, som er et fredet naturområde. Den 5,5 km lange odde er Fyns største hedeområde med et rigt fugleliv samt mange sjældne planter og træer. Ved Gabet står det 14 meter høje fyrtårn fra 1869. Der er kun adgang til området til fods eller på cykel. Ved Langesø og Storskoven ved Flyvesandet går skoven helt ned til stranden. Lidt sydøst for Jørgensø ligger Hasmarkmosen, som er et stort moseområde med et fantastisk plante-, fugle- og dyreliv. Skovene i Langesø og Morud har et rigt og varieret fugleliv.

Aktivitet

For lystfiskere er området optimalt, da der er enestående muligheder for havørredfiskeri ved Enebærodde og Egebjerggård. Der findes desuden flere Put & Take fiskeparker i området. Skibet M/S Castor sejler året rundt på fisketure på havet fra Bogense. Fjordbåden Svanen sejler ture på Odense Fjord i sommerhalvåret. Der er gode betingelser for surfere på Tørresø Strand og ved Flyvesandet. Golfspillere kan afprøve nogle af Fyns mange smukke golfbaner i området. Inden for en radius af ca. 20 km finder I banerne hos Blommenslyst Golfklub, Odense Eventyr Golf Klub og Odense Golfklub. Mange naturoplevelser venter langs de mange vandre- og cykelruter i området, f.eks. på Enebærodde, langs stranden ved Jørgensø og på Den Grønne Sti i Otterups nordlige udkant. Det er populært at cykle, vandre, fiske eller holde picnic på Enebærodde.

Attraktion

På Otterup Museum, som har til huse i et lille tidligere hospital, kan I opleve skiftende udstillinger, der omhandler begivenheder på egnen (8 km). Hofmansgave er en charmerende bindingsværks-herregård fra 1784 med et lille kartoffelmuseum. Til herregården hører en flot park med mange sjældne planter. På Fyn er der flere herregårde end andre steder i landet, der med deres marker, skove, alléer og stengærder alle er et besøg værd. Et eksempel herpå kan være det gamle herresæde Gyldensteen Slot, som ligger i nærheden af Flyvesandet og som i dag er en moderne produktionsgård, samt godset Østruplund ved Otterup. Galleri Hist i Otterup viser en udstilling med bl.a. brugskunst, kunsthåndværk, tegninger og malerier.

Udflugt

Den smukke købstad Bogense med Fyns største marina, sit købstadsmiljø, sine gamle torve, fine købmandsgårde og mange bindingsværkshuse et besøg værd (23 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (23 km). I H.C. Andersens Hus fortælles digterens forunderlige livshistorie. Danmarks Jernbanemuseum i Odense er et stort museum med leg og teknik, oplevelser, opdagelser og nostalgi. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. I Fjord- & Bælt centret i Kerteminde kan I komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro eller fra den lange undervandstunnel (42 km). Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssancevandborg (55 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Jørgensø

Søg sommerhus