Sommerhusudlejning i Horne Sommerland - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Horne Sommerland, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Horne Sommerland ligger på Sydfyn i fredelige og naturskønne omgivelser. Fra flere sommerhuse i ferieområdet kan I nyde en skøn udsigt over det Sydfynske Øhav. Hold ferie i et sommerhus i Horne Sommerland, og nyd nærheden til naturen og den idylliske by Fåborg.

 

Gæstevurderinger fra Horne Sommerland

 
 

5 gæster har givet Horne Sommerland en gennemsnitlig vurdering på 5,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jesper, Risskov besøgte området fra
 
11-07-2020 til 25-07-2020

Tag cykler med og ellers kobl af og koncentrer jer om at nyde udsigten


Esther, Stenløse besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Efter at have gået rundt i de smukke Svanninge bakker, spiste vi en skøn frokost på restaurant Skovlyst. Deres Alpeplatte kan varmt anbefales.


Marianne, Grenaa besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Vi havde vores 10 måneder gamle labradorhvalp med og besøgte derfor flere hundeskove og dem er der flere rigtig gode af i overskuelig afstand - eller hvis man alligevel skal rundt og se det meste af Fyn, som vi gerne ville. Et besøg i Horne Kirke er meget spændende. Vi spiste bl.a. på Café Fruens Vilje i Fåborg - det var rigtig godt.


Anders, Herlev besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Nissebandens "hemmelige" skjulested ved Kaleko mølle er et besøg værd. Gratis adgang.


Peter, Tarm besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Vi tog en tur til Bogø , det var en fin oplevelse Vi besøgte 8 fsk øer Falster , Lolland .Ærø ,Tåsinge Thuø OSV Rigtig fine oplevelser , bla på Valdemar slot med en rigtig fin guide slottet igennem


Michael, Hvalsø besøgte området fra
 
03-05-2018 til 07-05-2018

Et fantastisk smukt område med oplagte muligheder for kystfiskeri


 

Generel

Horne Sommerland ligger på den sydfynske halvø Horne Land, der er rig på gravhøje, stendysser og stengærder. Horne er anlagt i vikingetiden og har været Danmarks største landsby. Her findes mange gamle bindingsværkshuse, og en af de gamle vindmøller er bevaret. Horne Sommerland er et mindre, hyggeligt sommerhusområde, som ligger ude ved kysten, et par km fra Horne by og ca. 7 km fra Fåborg. Fra stranden er der udsigt til Det Sydfynske Øhav med bl.a. Lyø, Ærø og Als. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Horne, og i Fåborg finder I et livligt handelsliv, små hyggelige gader, mange kunstværker, flere kulturelle seværdigheder samt gode spisesteder.

 
Sommerhuse bag stranden i ferieområdet Horne Sommerland Lang badebro ved stranden i sommerhusområdet Horne Sommerland Udsigt mod stranden og sommerhusene fra badebroen i Horne Sommerland Højtbeliggende sommerhus bag stranden i Horne Sommerland
 

Strand

Stranden ved Horne Sommerland er en god og børnevenlig strand. Nyd den flotte solnedgang over Helnæsbugten herfra. Ved området char(39)Knoldchar(39) ved Dyreborg, ca. 6 km øst for Horne Sommerland, finder I en anden strand med dejligt sand, friskt og dybt vand samt en badebro. Her er desuden gode betingelser for windsurfing.

Natur

Landskabet på halvøen er bakket, åbent og omkranset af vand. Bag Horne ligger det smukke og kuperede skovområde Svanninge Bakker - char(39)De fynske Alperchar(39). Fra bakkerne er der flot udsigt over Sydvestfyn og Det Sydfynske Øhav. Her findes desuden en cykelrute og mange skovstier- og veje. I Dyreborg Skov mod øst kan I se dådyr, og ellers nyde den dejlige natur og specielle stemning. Det fredede Bøjden Nor, mod vest, er et fuglereservat og en vinterrasteplads for mange vade- og andefugle. Langs strandengene går en afmærket vandresti, og fra et observationsskjul har I mulighed for at opleve fuglelivet på nært hold.

Aktivitet

Egnen omkring Horne Sommerland er meget naturskøn og indbyder derfor til cykel- og traveture langs de mange stier. Det sydfynske øhav giver gode muligheder for lystfiskere, surfere og sejlere. Vandet, der omgiver halvøen, er meget fiskerigt, men I kan også tage på havfiskeri fra Fåborg. Joller til fiskeri kan lejes i området. Fåborg Golfklub har en af Danmarks smukkest beliggende baner med 18 udfordrende huller. Banen ligger ved Dalkildegaard i den nordlige del af Svanninge Bakker. I Fåborg kan I spille tennis i naturskønne omgivelser, spille petanque og minigolf samt benytte byens svømmehal med bl.a. varmtvandsbassin, sauna og solarium. Fra Fåborg kan I tage med færgen til øerne Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø, og fra Bøjden går færgen til Fynshav på Als.

Attraktion

I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100. På det nærliggende Hvedholm Slot findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk, som holder åbent hver lørdag. Den lille by Dyreborg ligger 7 km fra Horne Sommerland. Her i det gamle, fredelige fiskerleje finder I flere huse fra 17-1800 tallet, en lille stemningsfyldt havn og et naturskønt opland. Blomsterhaven Strandlyst ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig have med bl.a. vandlandskab, søer, slugt, grotte, japansk tehus og udkigstårn (7 km). Fåborg Arrest fængselsudstilling er Danmarks eneste offentligt tilgængelige arresthus. Her vises udstillinger om afstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kælderen findes en tro kopi af en gammel celle. Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst er en samling af malerier og skulpturer - udelukkende af fynske kunstnere.

Udflugt

Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. Her findes bl.a. smukke haveanlæg, en kæmpe labyrint og flere museer (28 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, volierer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne (37 km). Fun Park Fyn i Aarup er vandland, bondegårdsdyr samt diverse forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes (40 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (44 km). I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Horne Sommerland

Søg sommerhus
 
  •  

   Horne Sommerland Sommerhus, Horne Sommerland

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4365,-