Sommerhusudlejning i Helnæs - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Helnæs, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

På den sydfynske halvø Helnæs kan I leje et sommerhus i grønne og naturskønne omgivelser. Helgenæs byder på smukke kyster, idylliske landsbymiljøer, et fyrtårn, flere fortidsminder og mange dejlige sommerhuse. Her kan I holde ferie i uspolerede naturomgivelser, lige ud til Lillebælt.

 

Gæstevurderinger fra Helnæs

 
 

31 gæster har givet Helnæs en gennemsnitlig vurdering på 4,61 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Assens er en hyggelig lille by med gode indkøbsmuligheder. En tur til Helnæs hvor der er godt at bade og fiske


Kristina, Vejle besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi besøgte Egeskov slot, odense zoo og h.c Andersens fødehjem og barndomshjem. Det var alt sammen rigtigt fine aktiviteter med børn i alderen 8-11 år. Vi havde cykler med og cyklede til Helnæs fyr en dag. Rigtig smuk tur.


margit, odense nv besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Helnæs kro kan varmt anbefales


Jan, Nørre aaby besøgte området fra
 
15-05-2020 til 17-05-2020

Rigtig flot spar butik 600-700 meter fra


Allan, Odense C besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Helnæs kro er absolut et besøg værd. Fantastisk mad og et godt udvalg af vine. Hagenskov og de mange kirker i området er ualmindelige flotte.


Kirsten, Albertslund besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Vi havde en dejlig oplevelse på Helnæs kro. Dejlig dansk mad og meget af det.Fin betjening og priser ok. Der er lukket mandag og tirsdag. Det er en god ide at bestille bord. Dreslette Kirke er også et besøg værd. Man kan komme op i tårnet.


carsten, Silkeborg besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Helnæs er et flot område. Strandene er tæt på og man kan nemt komme til en strand, hvor vinden Passer til en.


Kristian, Vejen besøgte området fra
 
16-05-2019 til 19-05-2019

En køre el gå tur på Helnæs Made hvis man vil nyde fugle og planteliv .


 

Generel

Halvøen ligger i Lillebælt og er med en smal dæmning forbundet med Vestfyn. Helnæs ligger ca. 20 km syd for Assens. Flere steder på halvøen er der udsigt til både Fyn og Als. Her har der boet mennesker siden stenalderen og halvøen er rig på kulturelle seværdigheder. Det idylliske og varierede landskab gør halvøen til et ideelt feriemål for de, der gerne vil fiske, bade, observere øens rige dyreliv eller gå og cykle i naturen. Der er indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Helnæs By.

 
Halvøen Helnæs er forbundet med Sydfyn via en alfalteret vej Kyststrækning med små badebugter og klart vand på halvøen Helnæs Små både på vandet ud for Helnæs' kyst Den hyggelige og charmerende Helnæs Kro
 

Strand

Der er flere gode og børnevenlige badestrande på Helnæs. En af de mest besøgte strande er Feddet. Ligeledes er der en virkelig god badestrand ved Helnæs Made.

Natur

På Helnæs er det helt specielle og meget smukke landskab en naturoplevelse i sig selv. De 3 mest bemærkelsesværdige naturområder er; Bobakkerne, Helnæs Made og Feddet. Bobakkerne ligger som en stor vold lige efter dæmningen, og er om sommeren dækket af farverige blomster. Fra bakkerne er der panoramaudsigt over området og havet. Vest for Helnæs by ligger Helnæs Made, som er et stort, fredet strandengsområde med vade- og rovfulge samt orkideer. Feddet er et stort strandoverdrev med en dejligt badestrand på vestsiden af Helnæs. Der findes desuden flere skovområder og et rigt dyreliv på Helnæs.

Aktivitet

Der er virkelig gode fiskemuligheder langs Helnæs kyster. Bl.a. er der gode fiskepladser ved dæmningen og ved Helnæs Fyr. Farvandet ud for Helnæs egner sig godt for windsurfing. Den afvekslende og indbydende natur på Helnæs med bl.a. kyst, skov, strandenge og udsigtspunkter indbyder til cykel- og traveture.

Attraktion

På halvøen findes en antikforretning samt flere gallerier. På bakkerne, syd for Maden, finder I fem historiske gravhøje fra stenalderen. Ved Linde Hoved, helt ud til Lillebælt, ligger det 28 m høje Helnæs fyr, som man efter aftale kan besøge. Området er rigt på herregårde, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. Ved Ebberup, 14 km fra Helnæs By, finder I middelalderborgen Hagenskov, hvor det er muligt at opleve et gammelt fangehul.

Udflugt

Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. (20 km) I skovanlægget i Assens kan I gå en tur rundt om skovsøen eller et spille skak på det kæmpe udendørs skakspil. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne. (33 km) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (47 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Helnæs

Søg sommerhus