Sommerhusudlejning i Faaborg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Faaborg, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i Fåborg - her får I dejlig badestrand, en stemningsfuld havn med havnebad og en charmerende bymidte med smukke bindingsværkshuse, stokroser og brostensbelagte gader. Fåborg er indbegrebet af fynsk charme og stemning. Fra flere sommerhuse i Fåborg har I desuden udsigt over det Sydfynske Øhav.

 

Gæstevurderinger fra Faaborg

 
 

24 gæster har givet Faaborg en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-08-2020 til 04-09-2020

Svanninge bakker er smukke.


Hanne, Skanderborg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Tag en tur til Avernakø, Lyø og Bjørnø. Gå med vægteren i Fåborg på aftenvandring


Annette, Greve besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Klokketårnet er et besøg værd, hvor udsigten over by og havn kan nydes. Forretningen “Kvälitet” i gågaden er en super lækker butik. Røgeriet på havnen er også et besøg værd. Faaborg er en dejlig by, hvor “hyggen” kommer i forreste række.


Annelise, Ballerup besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Grundet corona var vi kun udendørs bl. a. Røgeriet på havnen, men der var mange hyggelige forretninger i byen. Vi var rundt til en stor del af øen, Svanninge Bakker og nemt at komme til Tåsinge og Langeland.


Lisa Greve, Randers sv besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Skøn mtb spor at løbe og cykle på i nærheden


Bonnie, Jægerspris besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Egeskov slot er helt klart en tur vejr😊


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Vi havde cykler med vi cyklet til Svanekebakker,og til kalkelomøller det var rigtigt idylirsk ,


Bent, Esbjerg N besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Mange gamle og flotte huse, havnen og minibyen var et besøg værd. Var ude på restaurant Klinten og fik lækkert mad, en god betjening, og flot udsigt ud over vandet.


Michael, Løgumkloster besøgte området fra
 
26-10-2019 til 02-11-2019

Husk en vandretur i Svanninge bakker/bjerge, Og i Faaborgs gamle bydel


Marianne, Brørup besøgte området fra
 
01-02-2019 til 03-02-2019

Svært at finde et sted at spise om aftenen om vinteren. Et af de få steder der har åbent er Restaurant Heimdal som kan anbefales. Dejligt uhøjtideligt men hyggeligt. Skøn "mormor-mad" til rimelige priser.


Svend, Dronninglund besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi havde en dejlig dag til halloween på Egeskov Slot. Hyggelige gåture i de brostensbelagte gader mellem de charmerende gamle byhuse. God biograf med 2 sale.


Erik, Glumsø besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Der er rigtig mange tilbud i området så det er svært at begrænse de bedste. En enkelt skal dog nævnes, Den lille italienske restaurant på torvet i Fåborg.


Connie, Tjele besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Klokketårnet skal opleves. Ligeledes vil vi anbefale at tage med på en Vægterrundgang.


bjarne, Lemvig besøgte området fra
 
16-06-2018 til 23-06-2018

resturang frk jensen er en besøg vær god mad og store portioner til rimelige prise Lundeborg er virkelig en besøg vær


 

Generel

Faaborg byder på et idyllisk købstadsmiljø med brostensbelagte gader, smukke byhuse og gamle købmandsgårde, en charmerende bykerne, en hyggelig og livlig havn, flere kunsthåndværkere, mange seværdigheder samt gode indkøbsmuligheder og diverse spisesteder. Byen er omgivet af strande og dejlige naturområder, bl.a. Alléskoven, Pipstorn Skov, Svanninge Bakker og fuglereservatet Bøjden Nor. Sommerhusudlejning i Faaborg giver mulighed for en aktiv ferie. Der findes aktivitetsmuligheder for hele familien i byen og området, men ønsker I at opleve mere, er der, på grund af Faaborgs centrale beliggenhed, kun kort afstand til større byer og seværdigheder.

 
Den hyggelige havn i Fåborg og byens smukke huse i baggrunden Klinten Strand er en skøn badestrand med hvidt sand i den østlige del af Fåborg Det flotte Fåborg Havnebad ved siden af lystbådehavnen i Fåborg Idylliske bindingsværkshuse og stokroser i centrum af Fåborg
 

Strand

Klinten Strand i Faaborg er en rigtig dejlig sandstrand med sandbund, dybt vand og Blåt Flag. Hesseløje Strand, ligeledes ved Faaborg, har fint sand, lavt vand og sand-/stenbund. Med sit lave vand er stranden meget børnevenlig. Omkring Faaborg finder I flere gode, mindre badestrande. Fælles for alle disse strande er, at der er virkelig gode forhold for windsurfere her. Sinebjerg Strand er en god og børnevenlig badestrand, og her kan I leje både og kajakker (5 km mod syd).

Natur

Faaborg er omgivet af grøn og frodig natur med bakker, skove og vand. De to nærliggende skove, Alléskoven og Pipstorn Skov, indeholder en del langdysser, gravhøje og broncealderhøje. Svanninge Bakker, også kaldt ''De Fynske Alper'', er beliggende lige nord for Faaborg. Området er et smukt og kuperet skovlandskab med lyngklædte bakker og et net af cykel- og vandrestier. Her findes desuden en stor naturlegeplads samt et udsigtstårn med en udstilling om Svanninge Bakker. Det fredede Bøjden Nor er et fuglereservat, hvor omkring 50 forskellige fuglearter kan observeres. Langs strandengene går en afmærket vandresti, og fra et observationsskjul har I mulighed for at opleve fuglelivet på nært hold (10 km).

Aktivitet

I Faaborg kan I spille tennis i naturskønne omgivelser, spille petanque og minigolf samt benytte byens svømmehal med bl.a. varmtvandsbassin, sauna og solarium. Området omkring Faaborg er meget naturskønt og ideelt for cykel- og traveture langs de mange stier. De nærliggende strande indbyder til badning samt strandaktiviteter på jeres ferie i sommerhus. Der er gode betingelser for windsurfing hele vejen langs Horne Lands kyst. Området er ideelt for lystfiskere, da mulighederne for kystfiskeri er virkelige gode langs hele Horne Land. I kan også tage på havfiskeri med kutter fra Faaborg. Golfspillere kan benytte banen hos Fåborg Golfklub, som er en af Danmarks smukkest beliggende baner med 18 udfordrende huller. Ønsker I at sejle på Lillebælt, kan I i Sinebjerg, 5 km mod vest, leje både og kajakker. Fra Faaborg kan I tage med færgen til øerne Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø.

Attraktion

Den hyggelige, gamle købstad indeholder mange, interessante seværdigheder. Besøg f.eks. Fåborg Arrests fængselsudstilling - Danmarks eneste, offentlig tilgængelige arresthus, hvor I kan se en udstilling omkring afstraffelse fra middelalderen og op til i dag. I Fåborg Klokketårn, byens vartegn, udstilles bl.a. gravminder og en gammel ligvogn. Fåborg Miniby er en kopi af Faaborg, som byen så ud i år 1900, i målestoksforholdet 1:10. Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst udstiller en smuk samling af malerier og skulpturer, skabt af fynske kunstnere. Derudover kan I opleve den smukke købmandsgård ''Den Voigtske Gård'', resterne af en fæstning fra middelalderen samt Blomsterhaven Strandlyst. På Hvedholm Slot i Faaborg findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk. Kaleko Vandmølle er Danmarks ældste, fungerende vandmølle, som ligger meget naturskønt i sine oprindelige omgivelser (3 km). I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100 (5 km).

Udflugt

Holder I en dejlig ferie i et privat sommerhus i Faaborg, kan I tage på mange dejlige udflugter i området. På det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup findes bl.a. smukke haveanlæg, en kæmpe labyrint og flere museer (23 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller og volierer (32 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (39 km). I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Danmarks Jernbanemuseum er et stort museum med leg, teknik, oplevelser, opdagelser og nostalgi.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Faaborg

Søg sommerhus