Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Bagenkop - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bagenkop, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus på den sydlige del af Langeland. Ferieområdet Bagenkop byder på en god, lang strand, en hyggelig lystbådehavn med røde havnehuse samt skønne sommerhuse og ferielejligheder. I Bagenkop er I omgivet af vand, skøn natur og flere at Langelands interessante seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Bagenkop

 
 

27 gæster har givet Bagenkop en gennemsnitlig vurdering på 4,56 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Henrik, Ishøj besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Vi besøgte Langelandsfortet, et besøg værd, ligeledes Dovns klint, Tryggelev Nor, Ristinge Strand Humble Kro, almindelig god dansk kro-mad. Hyggeligt på Bagenkop havn, med musikanter der spillede solen ned. Vi kan godt anbefale en ferie på Langeland


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-05-2018 14-05-2018

Fiskeriets hus kan varmt anbefaleså


Keld, Charlottenlund besøgte området fra
 
03-02-2018 10-02-2018

"Kutterfisk" i Spodsbjerg er en rigtig god (om end lille) fiskebutik, hvor vi købte dejlige friske rødspætter m.v. (husk at tjekke åbningstider på nettet). Sydlangelands natur er storslående, tjek bl.a.: http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/sydlangeland/


 
youtube
 

Generel

Atmosfæren er god i den gamle by Bagenkop. Især om sommeren kan I opleve den livlige og behagelige feriestemning når lystbådene ligger til i byens lille lystbådehavn. Her findes flere spisesteder samt petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby og når kutterne vender hjem fra havet, kan I købe friske fisk på den gamle fiskerihavn. Der er mulighed for at købe dagligvarer i byen, men ønsker I et større udvalg, kan I besøge Langelands dejlige 'hovedstad' Rudkøbing, som ligger 26 km mod nord.

 
Lang, fin sandstrand i sommerhusområdet Bagenkop Badebro ved sandstranden i ferieområdet Bagenkop Kunsthal, bager og udsigtstårn i Bagenkop Havn Fiskerbåde og fritidsbåde i den hyggelige havn i Bagenkop
 

Strand

Ved Bagenkop er der badestrand med sand, sten og græs. Langelands (og en af Danmarks) bedste sandstrande findes ved Hesselbjerg, blot få km fra Bagenkop. Hesselbjerg Strand har fint sand, klitter og lavt, roligt vand, som gør stranden meget børnevenlig. Stranden har desuden Blåt Flag. Ristinge Strand ved Humble er med sit fine sand, sandbund og lave vand også en meget børnevenlig strand. Denne strand er også meget velegnet til windsurfing og her finder I også det Blå Flag.

Natur

Bagenkop ligger i læ af skrænterne, og er omgivet af klinter, skove, moser, nor og et stort fuglereservat, Gulstav Mose, med et utal af interessante fugle. Dovns Klint ændrer facon efter hver storm, som rammer Langeland. Her findes ligeledes et rigt fugleliv. På sydspidsen af Langland ligger Kelds Nor fyr. Det gamle fyrtårn er 39 meter højt, og fra toppen har I en fantastisk udsigt over Langeland og Ærø, og på en klar dag kan I se helt til Kiel i Tyskland. På vej til fyret skal I gennem naturreservatet Gulstav. Der findes i områdets kuperede landskab mange afmærkede ruter, som kan følges enten til fods, på cykel eller hesteryg. De mange bakker på ruterne indbyder til at stoppe op og nyde den smukke udsigt over landskabet.

Aktivitet

På Sydlangeland er der gode forhold for lystfiskeren. Dovns Klint er et yndet sted for kystfiskeri, men det er også muligt at fiske i Put&Take fiskesø ved Humble eller at tage på havet og fiske fra kutter. Golfspilleren kan afprøve banen hos Langelands Golf Klub ved Humble. Den smukke bane er beliggende få hundrede meter fra havet og det er muligt at leje udstyr i klubben. I Surf Center Langeland ved Humble finder I vandaktiviteter for hele familien. Her er der mulighed for at dykke, snorkle, prøve bananbåde eller at sejle i kano og kajak.

Attraktion

Oplev Bagenkops ældste bydel med små skæve huse og idylliske haver. Stedet har en vis lighed med den atmosfære, der findes i Gl. Skagen, og I befinder jer i løbet af kort tid langt tilbage i tiden. Det tidligere militæranlæg Langelandsfortet i Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan I opleve kanonerne, bunkerne og en udstilling om Den Kolde Krig. Et af øens oldtidsminder er den velbevarede Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer, men husk lommelygten.

Udflugt

Besøg den 700 år gamle købstad Rudkøbing, som har bevaret sine originale, smukke huse. Her finder I den gamle bydel, de idylliske små gader med toppede brosten, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn samt Rudkøbing Trafikhavn. (26 km) Det smukke Skovsgaard Gods ved Rudkøbing er beliggende i en fantastisk idyllisk natur med skov, eng, marker og mose. Fra Langeland kan I tage på udflugt til Tåsinge eller Fyn, eller tage på sejltur i det Sydfynske Øhav. En weekend hver sommer afholdes der Langelandsfestival, en musikalsk oplevelse for hele familien. Op til 30.000 mennesker kommer hvert år til Rudkøbing for at nyde festivalens hyggelige atmosfære og gode musik.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Sommerhuse i Bagenkop

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Bagenkop Sommerhus, Bagenkop

   Reg.nr.: 75-1530

   140 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bagenkop Ferielejlighed i ferieby, Bagenkop

   Reg.nr.: 75-1527

   5 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2