Sommerhusudlejning i Båring - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Båring, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Båring ved Fyns nordvestkyst er et hyggeligt og familievenligt ferieområde med sommerhuse i grønne områder, lige bag den fine sandstrand i Båring Vig. Bag sommerhusområdet kan I gå tur i en idyllisk bøgeskov, og en kort køretur bringer jer til mange fynske byer og seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Båring

 
 

4 gæster har givet Båring en gennemsnitlig vurdering på 4,25 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Skøn natur, dejlig fiskerestaurant tæt på.


Birgitte, grindsted besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi spiste på restaurant Fænøsund , et rigtigt dejligt sted og god mad


Svenn-Eric, Allerød besøgte området fra
 
28-03-2020 til 18-04-2020

Hindsgavl Slot og Trelde Næs er et besøg værd


Preben, Aabenraa besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Interessant økologisk specialbutik ved vejen til Brenderup 👍


 

Generel

Båring Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, 12 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen. Båring Strand er et roligt og hyggeligt ferieområde - et ideelt sted for naturelskere og lystfiskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i landsbyen Båring, som ligger et par km inde i landet bag sommerhusområdet.

 
Lang, dejlig badestrand i sommerhusområdet Båring på Nordfyn Sandstrand med badebro og klart vand i sommerhusområdet Båring Udsigtsbænke ved den dejlige badestrand i Båring Volleybane bag badestranden i ferieområdet Båring
 

Strand

Der er dejlig sandbadestrand med Blåt Flag ved Båring. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er stille og lavt. De, der ønsker at bade i lidt dybere vand, kan benytte badebroen ved stranden. Farvandet i Båring Vig er desuden et godt sted at surfe. Det er også muligt at sejle ud fra stranden i en lille båd.

Natur

Båring Skov ligger helt ned til vandet, lige øst Båring Strand. Rundt om skoven er naturen præget af kyst og marker. På den anden side af skoven er kystskrænterne stejle.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder langs kysten - især mod øst mod Varbjerg Strand - og på havet ombord på en fiskekutter eller en lejet båd. Desuden findes der flere Put and Take fiskesøer i området. For golfspillere findes Golfklubben Lillebælt i Middelfart. I skoven, som ligger lige ved Båring, er der flere afmærkede vandrestier. Dejlige naturoplevelser venter langs cykelstierne i området. Giv jer selv en særlig oplevelse og gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Bridge Walking Lillebælt giver jer mulighed for at nyde den smukke udsigt over Lillebælt fra 60 meters højde (17 km).>

Attraktion

Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup findes Danmarks flotteste fisketrappe.

Udflugt

I Middelfart kan I opleve de hyggelige fortorvscaféer, lystbådehavnen, museerne og de mange spændende butikker. Byen er naturskønt beliggende ud til Lillebælt og omkranset af skov. På Hindsgavl kan I opleve Hindsgavl Slot og besøge Hindsgavl Dyrehave samt aktivitets- og naturcentret Hindsgavl, hvor I kan deltage i spændende aktiviteter samt benytte en legeplads, en tarzanbane og et skønt picnicområde med bålplads (17 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Båring

Søg sommerhus