Sommerhusudlejning i Selkær - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Selkær, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Selkær er et roligt natur-/skovområde ved Glesborg, på den nordlige del af Djursland, ca. 8 km fra kysten og ca. 12 km fra Grenå.

 

Gæstevurderinger fra Selkær

 
 

4 gæster har givet Selkær en gennemsnitlig vurdering på 4,25 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Louise, Christiansfeld besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vi var i Djurs sommerland, Kattegatcentret, Ree park og fregatten Jylland


Tanya Bjarking, Snedsted besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Første dag kørte vi til Grenå, og spiste på Huset, et (steek hause), og maden var helt vildt lækkert, men priserne er i den høje ende, vi brugte 1500 for 5 personer (ca 15 min. kørsel til Grenå fra sommerhuset). Djurs sommerland, som rummer oplevelser for alle aldre, klart en oplevelse værd! (ca 15-20 min kørsel fra huset). Kattegat Centeret er også en god oplevelse, men det er noget mindre end jeg forventede, vi fik set alt på ca. 3 timer. ink. fodring af dyr (ca. 15-20 min kørsel fra huset). Randers Regnskov er også et besøg værd! Det var første gang jeg var der, og havde en forventning om at det var noget støre end det er, men en fantastisk oplevelse var det.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Selkær er centralt beliggende i grønne omgivelser med korte afstande til indkøbsmuligheder, hyggelige gårdbutikker, spændende seværdigheder, aktivitetsmuligheder, dejlige naturlandskaber og gode, børnevenlige badestrande. Selkær er et ideelt område for de, der ønsker at holde ferie i fredelige og rolige naturomgivelser, men med byer, attraktioner og aktivitetstilbud indenfor rækkevidde.

 
Hyggelig sø i naturskønne omgivelser ved sommerhusområdet Selkær Sommerhusvej i Selkær med høje, afskærmende træer Sommerhuse i grønne omgivelser i Selkær Skov og rapsmarker omgiver sommerhusområdet Selkær
 

Strand

Ca. 10 km nordøst for Selkær finder I to skønne badestrande. Bønnerup Strand og Gjerrild Nordstrand er begge børnevenlige sandstrande med fint sand, lavt vand, sandbund og Blåt Flag. Flere steder langs strandene er der badebroer til rådighed.

Natur

Idet naturen omkring Selkær har skovagtig karakter, findes der her et rigt dyreliv. Især egern holder meget af at opholde sig her. Syd for Selkær ligger Kolind Sund, hvis frodige landskab indbyder til lange vandre- og cykelture. Det er i Kolind også muligt at leje kanoer og opleve sundet fra søsiden. Ved kysten nord for Grenå ligger Karlby og Sangstrup Klinter. Vandreture her byder på skønne udsigter samt muligheden for at finde fossiler. Øst for Bønnerup, helt ud til Kattegat, ligger den smukke, økologiske skov, Emmedsbo Skov, som har et rigt dyreliv, flere søer og mange stier og veje.

Aktivitet

Der er rigtig mange gode fiskesteder i området, bl.a. ved Kolind Sund og i Kattegat fra Gjerrild Klint. Desuden ligger Djurslands største Put & Take fiskesø, Hammelevgård Ørredvand, lige ved Selkær. Der arrangeres havfisketure med kutter fra Grenå Havn. Vest for Grenå ligger en dejlig golfbane med udfordringer for både begyndere og øvede spillere. Selkærs beliggenhed nær Grenå giver også andre gode aktivitetsmuligheder. I Grenå kan I bl.a. spille tennis, bowle, køre i gokart og benytte byens svømmehal.

Attraktion

4 km øst for Selkær ligger den smukke Rimsø Præstegård. Den stråtækte bindingsværksgård er Danmarks ældste præstegård, bygget i 1593 og bestemt et besøg værd. I Stenvad, 8 km mod vest, ligger Stenvad Mosebrugscenter; en smalsporsjernbane med tilhørende museum. Her kan I bl.a. køre en tur med de gamle tog. I Bønnerup hersker den en hyggelig atmosfære blandt de gamle fiskerhuse, og i byens smukt beliggende og aktive fiskeri- og lystbådehavn. Havnen er et dejligt opholdssted med borde, bænke og grillpladser. Friskfanget fisk kan købes her hver dag (8 km). Som resten af Djursland, byder området omkring Selkær også på flere smukke slotte og herregårde. Besøg bl.a. Mejlgaard eller Sostrup Slot og oplev eventyret omkring de smukke bygninger.

Udflugt

Der er rige muligheder for sightseeing og shopping i den mere end 500 år gamle købstad Grenå. Oplev også den charmerende atmosfære i byens moderne lystbådehavn, hvor I kan følge trafikken imens I spiser på en af havnens spisesteder. I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (13 km). Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (17 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (23 km). Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård viser effekter fra de danske jernbaners historie (23 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (27 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Selkær

Søg sommerhus
 
  •  

   Selkær Sommerhus, Selkær

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   8000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1802,-
    
  •  

   Selkær Sommerhus, Selkær

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   8000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1846,-
    
  •  

   Selkær Sommerhus, Selkær

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   10000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2992,-