Sommerhusudlejning i Nimtofte - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nimtofte, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Nimtofte på det naturskønne Djursland er et ideelt feriemål for børnefamilier, golfentusiaster og naturelskere.

 

Gæstevurderinger fra Nimtofte

 
 

9 gæster har givet Nimtofte en gennemsnitlig vurdering på 4,22 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kristen, Hornslet besøgte området fra
 
10-09-2020 til 14-09-2020

Masser af gode indkøbsmuligheder i Roymgård eller Ørum, begge steder tager bare 10 minutter at komme til i bil. Bønnerup havn er et besøg værd, med caféer og en god fiskehandler.


Torben, Kolding besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi besøgte Blå Flag ved Fjellerup Strand, her er der natur vejleder og mulighed for at låne net og vaders. Hvis Vaffelhuset er overfyldt, så gå til Cafè No1 kort derfra der er mindst lige så god. Gammel Estrup var en bedre oplevelse end forventet. Godt område med mange forskellige muligheder for alle aldre.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-11-2019 til 10-11-2019

Der er et fint wellness og poolområde samt fine golffaciliteter i området. Området giver også rig mulighed for en god gåtur i dejlig natur. Der er ikke langt til Djurs Sommerland og huset ligger også centralt ift. øvrige af Djurslands attraktioner.


Mette, Sønderborg besøgte området fra
 
17-04-2019 til 21-04-2019

Et lækkert område, der med kort afstand til mange seværdigheder og attraktioner er super attraktivt.


Mogens, Ranum besøgte området fra
 
18-10-2018 til 21-10-2018

Mulighed for at besøge Kattegatcentret i Grenå samt Ebeltoft by. Gjerrild kro er også et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-05-2018 til 07-05-2018

lækker golf bane som er svær at finde mangler skiltning


 

Generel

Den hyggelige og aktive landsby Nimtofte ligger i hjertet af Djursland, omgivet af det smukke golfanlæg Lübker Golf Resort, forlystelsesparken Djurs Sommerland, det historiske slot Gl. Estrup samt flere spændende attraktioner. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i byen, og en kort køretur bringer jer til Grenå (24 km) og Ebeltoft (27 km), hvor I finder gode shoppingmuligheder. Når I holder ferie i Nimtofte, kan I nyde den uspolerede natur, dyrke fritidsaktiviteter eller besøge områdets seværdigheder og Djurslands større byer.

 
Sommerhusene på den flotte golfbane i ferieområdet Nimtofte Den berømte golfbane Lübker Square i Nimtofte Sommerhuse, som nærmest ligger på golfbanen, i Nimtofte Center med svømmehal, wellness og meget mere ved golfbanen og sommerhusene i Nimtofte
 

Strand

Fjellerup Strand på nordkysten af Djursland er en dejlig, børnevenlig badestrand med fint sand, klitter, sandbund og lavt vand. Her kan I bade, slikke sol og dyrke strandaktiviteter (12 km). Ved Kalø Vig, 20 km fra Nimtofte, ligger sandstranden Følle Strand. Vandet er lavt i bunden af Kalø Vig, og derfor er stranden meget børnevenlig. Bag stranden ligger nogle grønne områder, som er velegnede til leg og aktiviteter. Vigen er desuden et godt sted at windsurfe. Fra Følle Bugt har I udsigt til Mols, Hestehaveskoven og Kalø Slotsruin.

Natur

Nimtofte er omgivet af marker, grønne områder og små skove med løvskov, nåleskov, vandløb, græsarealer og en stor bestand af dyr som rådyr, ræve, egern, fasaner og fugle. Nimtofte Å ligger syd for byen og snor sig gennem det frodige og naturskønne område. Lige syd for Thorsager ligger et skønt naturområde med skove, bakker, morænekløfter, dale, søer og åer (14 km). Herfra er der flot udsigt over Kalø Vig og Kalø Slotsruin. Ved Kalø Slotsruin ligger Hestehaveskoven, som er præget af vekslende bevoksninger, et rigt dyre- og planteliv og nogle dejlige strandenge ned til Slotsvigen. Her finder I også Vosnæsskoven, hvor Vosnæs Pynt stikker ud i den lavvandede Kalø Vig (19 km). Nationalpark Mols Bjerge er et storslået naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløser åbne hedebakker, og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje (28 km).

Aktivitet

Nimtoftes beliggenhed er ideel for golfspillere, som kan udfolde sig på Lübker Golf Resorts 27-hullers mesterskabsbane eller den 9-hullers Academy Course, som ligger i Nimtofte. Djursland kan også tilbyde golfbaner hos Kalø Golf Club, Ebeltoft Golf Club, Grenaa Golfklub og Norddjurs Golfklub. Syddjursland byder på gode muligheder for lystfiskere i blandt andet Kolindsunds kanaler, i Put & Take fiskesøer (eventuelt den 7000 m2 store Djurs Fiskesø i Nimtofte), fra kysten og på havet. I kan også tage på havfiskeri med kutter fra Ebeltoft (27 km). Har I lyst til at se området fra havsiden, kan I tage med på en sejltur langs kysten i bugten ud for Følle Strand. Ved Følle Strand har I desuden mulighed for at dykke, surfe og stå på vand- eller jetski (20 km) De gode, kuperede stier på Djursland inviterer til vandre-, cykel- eller rideture i den dejlige natur. Det er meget populært at sejle i kano på kanalerne ved Kolindsund. Ved Kolind finder I også et dejligt friluftsbad (6 km).

Attraktion

I Nimtofte Præstegårdslade, Danmarks ældste landbrugsbygning fra 1590’erne, kan I besøge Danmarks mindste landbrugsmuseum - der er gratis adgang. Djurs Sommerland i Nimtofte byder på mere end 60 sjove forlystelser og hyggelige aktiviteter for hele familien i Vandland, Piratland, Sommerland, Lilleputland, Afrikaland, Mexicoland samt Cowboy- og Indianerland. I Danmarks vildmark, Skandinavisk Dyrepark, ved Kolind får I ægte naturoplevelser. I kan blandt andet observere brunbjørnene i den unikke bjørnepark med huler, bakker, træer og vand langs en 250 m lang gangbro (6 km). I Ryomgård finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. Her kan I opleve mere end 2000 interessante effekter (6 km). Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier eller skulpturer.

Udflugt

Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (14 km). Kalø slotsruin fra 1313 er smukt beliggende ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige og spændende historier (19 km). I Ree Park - Ebeltoft Safari kan I opleve dyrearter fra fire kontinenter i naturlige omgivelser samt det spektakulære løveanlæg Katanga Hill (24 km). I Kattegatcentret kan I se når dyrepasserne træner sælerne og fodrer hajerne. I undervandstunnellen er der kun 6 cm mellem jer og sandtigerhajerne (26 km). Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Oplev den gamle bydel med brostensbelagte gader og skæve huse (27 km). Glasmuseet i Ebeltoft viser skiftende udstillinger med glasdesignere og sælger desuden smukke glasvarer. Verdens største trækrigsskib, Fregatten Jylland, er indrettet som museum - her bliver historien levende.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Nimtofte

Søg sommerhus
 
  •  

   Nimtofte Sommerhus, Nimtofte

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 6
   Husdyr tilladt: 1   •   15000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9301,-
    
  •  

   Nimtofte Sommerhus, Nimtofte

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 6
   Husdyr tilladt: 3   •   15000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9301,-