Sommerhusudlejning i Knebel - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Knebel, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Knebel er et hyggeligt og naturskønt ferieområde ved Knebel Vig, tæt ved Nationalpark Mols Bjerge og Kalø Slotsruin. Knebel byder på sommerhuse og en stemningsfuld lystbådehavn med badebro. Når I holder ferie i et sommerhus i Kneble, bor i tæt ved mange af Djurslands seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Knebel

 
 

7 gæster har givet Knebel en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lasse, København V besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Et godt udgangspunkt for vandreture i Mols Bjerge. Ellers kan man besøge fx Galleri August Art i Vrinners eller den hyggelige gårdcafé Holmgård i Agri. Eller køre den halve time det tager ind til Ebeltoft, som er fuld af muligheder, fx lama-vandring (meget anbefalelsesværdigt!), Glasmuseet og Restaurant Mellem Jyder.


Poul, Nørre Alslev besøgte området fra
 
27-03-2018 til 03-04-2018

se det hele


 

Generel

Knebel ligger i rolige og meget naturskønne omgivelser, lige ved vandet og den spektakulære nationalpark Mols Bjerge. Området henvender sig især til lystfiskere og naturelskere, men er også kendt for sine mange stendysser, ruiner, slotte og herregårde. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Knebel, og i Ebeltoft, kun 18 km herfra, finder I et rigt udvalg af butikker, spisesteder og seværdigheder for hele familien.

 
Den hyggelige lystbådehavn i Knebel Små både i det lave vand ved Knebel Ved Knebel finder I en hyggelig havn med sejlskibe og fritidsbåde Det charmerende hus, tilhørende Knebelvig Bådelaug, i Knebel
 

Strand

Vandet er lavt, roligt og børnevenligt overalt i Knebel Vig og Kalø Vig. Ved Knebel Vig ligger den 3 km lange, rolige Thorup Strand. Stranden er med sit lave vand og fine sandbund et dejligt sted for børnefamilien. Ved Begstrup Vig finder I den lange, læfyldte Begstrup Strand. Den dejlige strand er pga. sit lave vand meget børnevenlig. Her er gode betingelser for windsurfere. Knebel ligger også tæt ved Fuglsø og Bogens Strand. Begge strande er stenede, men har badebroer, som I kan hoppe i vandet fra. Disse strande er også populære blandt fritidsdykkere. Ved Fuglsø Strand kan I også prøve en undervandssti! Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Kattegat. 8 km mod øst ligger Femmøller Strand - en god og børnevenlig sandstrand, som bagved er afskærmet af små forhøjninger med bevoksning. Skødshoved Strand, 9 km mod syd, har Blåt Flag og er den mest besøgte strand på Mols.

Natur

Knebel ligger næsten i bunden af Knebel Vig, som er en del af Kalø Vig. Kun få km fra Knebel finder I det helt enestående naturområde Mols Bjerge. Det fredede landskab har en afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Knebel Vig, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Ved Kalø Slotsruin finder I skovene Hestehaven og Ringelmose Skov. Her kan I via anlagte stier opleve en afvekslende natur med et rigt dyre- og planteliv. I bunden af Kalø Vig, omkring Vrinners, har I også mulighed for at opleve sæler.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder i Knebel Vig, hvor vandet er lavt. Området byder også på flere Put & Take fiskeparker. Der er ligeledes muligt at leje en båd og tage på fisketur i Kalø Vig eller på arrangerede fisketure med kutter fra Ebeltoft. På Djursland ligger der flere smukke golfbaner. De nærmeste er banen ved Kalø Golf Club, hvorfra I har udsigt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin, og den kuperede og naturskønne bane ved Ebeltoft Golf Club. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange vandre-, cykel- og ridestier i området.

Attraktion

Den berømte stendysse Porskær Stenhus med bl.a. et gravkammer ligger i udkanten af Knebel. Knebel har desuden flere interessante gallerier samt en smuk, nyrestaureret middelalderkirke med meget interessant interiør. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige- og spændende historier (9 km). I flintesmedens arbejdende værksted i Skødshoved kan I opleve stenalderkunsten på tætteste hold (9 km). På Glasmuseet i Ebeltoft kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere (18 km). I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m².

Udflugt

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. Fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (22 km). Besøg Ree Park Safari, hvor dyrene lever i naturtro omgivelser og har masser af plads. I den moderne safaripark er der fokus på dyrearter, som er sjældne eller udryddelsestruede. I kan gå rundt i parken eller tage med safaribilen (24 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (29 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (32 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (44 km). I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn (46 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Knebel

Søg sommerhus
 
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Knebel Sommerhus, Knebel

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4335,-