Sommerhusudlejning i Handrup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Handrup Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Handrup Strand er højt beliggende på en bakke bag kysten i Ebeltoft Vig. Når I holder ferie i et sommerhus i Handrup Strand, bor i ved en dejlig, børnevenlig badestrand og tæt ved både den charmerende by Ebeltoft og Djurslands mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Handrup Strand

 
 

23 gæster har givet Handrup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,74 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kirsten, Broager besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

vi har kørt lidt rundt så mols bjerg var jo fantastik . men vi syntes at hele området var fint


Sandie, Korsør besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Hyggeligt sommerhus med gode udendørs areal og siddepladser. Huset er ok men kunne godt trænge til en opdatering. Der er mange sjove brætspil, udendørs leg samt legetårn og gynge. Stranden på den anden side af vejen, er rigtig børnevenlig og der var fred og ro.


Mona, Gilleleje besøgte området fra
 
18-08-2020 til 21-08-2020

Mols Bjerge var en dejlig oplevelse. Ligeledes Knebel Kirke med udsmykning af Bjørn Nørgaard.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Lækre special-butikker i Ebeltoft, skater-område til børnene, gode spisesteder, masser af handle-muligheder


kirsten Anna, Slagelse besøgte området fra
 
20-03-2020 til 27-03-2020

Bedre udluftning inden, der kommer gæster.Ordnede forhold omkring badeforhold.


Charlotte, Odense S besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Fregatten Jylland, Ebeltoft gl. Rådhus, Ree Safaripark og Mols bjerge er absolut et besøg værd.


Christian, Hvidovre besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Kør til Femmøller strand, når i skal på stranden. der er cirka 5 km. langs kysten og noget dejligt klart vand uden sten og tang.


 

Generel

Mellem de 2 badebyer Lyngsbæk og Egsmark ligger Handrup ned til den dejlige, børnevenlige strand på Djurslands sydkyst. Lige bag Handrup ligger det fredede og spektakulære naturlandskab Mols Bjerge med flere udsigtspunkter. I Handrup og omegn finder I alt hvad I skal bruge for at få en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i omegnen og blot 6 km fra Handrup ligger Ebeltoft, som byder på spændende seværdigheder, et hav af specialforretninger og et hyggeligt bymiljø med caféer og restauranter.

 
Strand med badebro ved sommerhusområdet Handrup Stranden i Handrup er en fin sandstrand med lavt og børnevenligt vand Sommerhusene i Handrup ligger lige ned til den dejlige badestrand Ved den lavvandede strand i Handrup kan I benytte en lang badebro
 

Strand

Handrup Strand er en dejlig, børnevenlig sandstrand med lavt vand og sandbund. Stranden ligger mellem andre gode strande i Ebeltoft Vig, og her er der desuden gode forhold for windsurfere. Ved Boeslum (9 km mod sydøst) findes en bredere strand, og her er det tilladt at medbringe bilen.

Natur

Oplev naturen på nogle af sommerhusområdets mange små stier, hvorfra I bl.a. kan se den smukke solnedgang ved Ebeltoft Vig. Et par km mod nordøst ligger Djurslands største sø, Stubbe Sø. Her kan I opleve et fascinerende fugleliv, da søen i dag er vigtig rasteplads for søfugle. De flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage er også beliggende i dette område. Tæt ved Handrup ligger det spektakulære landskab Mols Bjerge. Mols Bjerge er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). I et stærkt kuperet terræn med udsigt over Ebeltoft Vig og Helgenæs ligger Fuglsø Bakker.

Aktivitet

Syddjursland byder på gode muligheder for lystfiskere. Både Dragsmur og Øer, som ligger på hver sin side af Ebeltoft Vig, er gode steder for kystfiskeri. Har I lyst til at fiske på havet, er det flere steder muligt at leje mindre både, og der arrangeres desuden ture med kutter fra Ebeltoft. Det smukke landskab nær Handrup indbyder til udendørs aktiviteter. Mange oplevelser venter jer på områdets mange cykel- og vandreruter. På Djursland ligger der flere smukke golfbaner. Nær Handrup finder I bl.a. Ebeltoft Golfklub og Kalø Vig Golf Center.

Attraktion

Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Gå evt. en tur i den ældste del af byen på de gamle brostensbelagte gader mellem skæve huse og hyggelige små forretninger. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². På Helgenæs Museum, som ligger i præstegården til Stødov Kirke, vises en udstilling om hel-boerne og deres levevilkår.

Udflugt

I Skandinavisk Dyrepark får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (18 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en sjov, spændende og actionfyldt oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (23 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (28 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (35 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og ligeledes et besøg værd. Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Handrup Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3489,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3395,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4238,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4404,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3529,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3256,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5053,-
    
  •  

   Handrup Strand Sommerhus, Handrup Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1895,-