Sommerhusudlejning i Gl. Løgten Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gl. Løgten Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Tag på ferie i et sommerhus i Gl. Løgten Strand – her er I tæt på strand, skov, attraktioner og storbyer med mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Gl. Løgten Strand

 
 

gæster har givet Gl. Løgten Strand en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Gl. Løgten Strand er et familievenligt ferieområde med dejlig natur og mange fritidsaktiviteter. Gl. Løgten Strand ligger i toppen af Kalø Vig, kun 20 minutters kørsel fra Århus centrum. Området er omgivet af vand, kyst, idylliske skove. Det betegnes som en lille oase i et naturskønt område. Nær ferieområdet finder I handelsbyen Egå med en hyggelig lystbådehavn, det lidt større ferieområde Følle Strand samt Kalø Slotsruin, som kan ses fra sommerhusområdet. I kan købe dagligvarer i Løgten og Rønde, 5 minutters kørsel fra sommerhusområdet. Gl. Løgten Strand er både et dejligt ferieområde og et godt udgangspunkt for udflugter til Århus samt Djurslands mange attraktioner.

 
Sommerhuse i grønne omgivelser bag den lille badestrand i Gl. Løgten Strand Små både på vandet ud for stranden i sommerhusområdet Gl. Løgten Strand Sommerhuse i grønne omgivelser, lige bag stranden i Gl. Løgten Strand Udsigt til vandet mellem de højtliggende sommerhuse i Gl. Løgten Strand
 

Strand

Ud for Gl. Løgten Strand kan I bade ved en dejlig sandbadestrand. Vandet er lavt i bunden af Kalø Vig, så stranden er desuden meget børnevenlig. I kan også besøge den nærliggende Følle Strand, som er en skøn strand med sandbund og lavt, klart vand samt en lang badebro (4 km).

Natur

Sommerhusområdet er omgivet af hav, skov og grønne områder. Ca. 1 km syd for sommerhusområdet Gl. Løgten Strand ligger Vosnæsskoven på den naturskønne Vosnæs Pynt, som også er et populært fiskespot. I Hestehaveskoven bag Kalø Slotsruin kan I opleve gravhøje og dysser samt et rigt dyre- og planteliv. Nationalpark Mols Bjerge, mellem Gl. Løgten Strand og Ebeltoft er et smukt og kuperet landskab med vandrestier, afvekslende natur og smukke udsigter, bl.a. fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje, der begge ligger mere end 100 meter over havet.

Aktivitet

Når I holder ferie i sommerhus i Gl. Løgten Strand ligger aktivitetsmulighederne lige uden for døren. I kan bade og gå tur på den nærliggende strand eller cykle i de smukke og fredelige skove, der omgiver Gl. Løgten Strand. Lystfiskere har gode fiskemuligheder for fangst langs kysten, i områdets åer samt i Put and Take fiskesøen Moesholm Put and Take, få kilometer fra ferieområdet. I kan også leje heste flere steder og ride ud i skoven med en guide. Spiller I golf, byder Djursland på flere interessante baner. Kun 4 km fra jeres sommerhus kan I afprøve banen hos Kalø Golf Center, som også tilbyder Pay and Play golf for nybegyndere. Vandet i Kalø Vig indbyder desuden til sejltur langs kysten, surfing, dykning og kanosejlads.

Attraktion

Kalø Slotsruin fra år 1313 er et interessant udflugtsmål, som er smukt beliggende på en halvø, adskilt fra fastlandet med en ca. 500 meter lang dæmning. Besøg ruinen på egen hånd eller deltag i en guidet tur i børnenes sommerferie. I skoven bag Kalø Slotsruin kan I se dysser og gravhøje fra stenalderen (9 km). Det imponerede Rosenholm Slot i Hornslet er et velholdt adelshjem, der viser, hvordan adelsfamilier har levet her gennem 450 år. Tag med på en rundvisning i de imponerende sale og gå en tur i den smukke slotspark (10 km).

Udflugt

Skandinavisk Dyrepark kan I observere imponerede bjørne, isbjørne og ulve fra en 250 m lange gangbro (20 km). På Gl. Estrup Slot kan I besøge et herregårdsmuseum og et landbrugsmuseum. Se, hvordan herskab og tjenestefolk levede gennem 600 år her og deltag i spændende aktivitetsdage (22 km). Besøg Århus og nyd stemningen i den charmerende storby. Besøg ARoS, Musikhuset, Den Gamle By, Tivoli Friheden og meget mere (23 km). Oplev den charmerende stemning i Ebeltofts brostensbelagte gader med skæve bindingsværkshuse. Her kan I også se verdens største trækrigsskib Fregatten Jylland samt Glasmuseet Ebeltoft (28 km). I Ree Park lever dyrene i meget naturtro omgivelser og her er masser af plads til både dyr og gæster. Prøv en tur med safaribilen og kom helt tæt på dyrene på savannen (29 km). Djurs Sommerland byder på 8 temalande og ikke mindre end 60 forlystelser for hele familien. Nyd en sjov og aktivitetsrig dag i den præmierede forlystelsespark (36 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Gl. Løgten Strand

Søg sommerhus