Sommerhusudlejning i Gjerrild - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gjerrild, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Gjerrild på Djurslands nordkyst, er I omgivet af dejlig badestrand og naturskønne områder med skove og imponerende klinter. Gjerrild byder på skønne sommerhuse i fredelige omgivelser, og en kort køretur bringer jer til mange af Djurslands interessante seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Gjerrild

 
 

65 gæster har givet Gjerrild en gennemsnitlig vurdering på 4,38 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

På Fjellerup vaffelbageri kan I købe Jyllands største is!


 

Generel

I den hyggelige landsby Gjerrild finder I bl.a. huse fra 1600-tallet samt Sostrup Slot. I det naturskønne område mellem landsbyen og Gjerrild Nordstrand ligger Gjerrilds sommerhusområde og her kan I leje et dejligt privat sommerhus. 10 km fra Gjerrild ligger Bønnerup. Her hersker en hyggelig atmosfære blandt de gamle fiskerhuse og i byens smukt beliggende og aktive fiskeri- og lystbådehavn. Havnen er et dejligt opholdssted med borde, bænke og grillpladser. Hver dag kan I købe friskfanget fisk her, som I kan tage med hjem og nyde i jeres sommerhus. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Gjerrild. Større indkøb kan foretages i Grenå, 12 km fra Gjerrild. Sommerhusudlejning i Gjerrild omfatter også sommerhuse, hvor I må medbringe jeres hund.

Mere arrow

 
De imponerende klinter ved Karlby og Gjerrild på Norddjursland Stien til stranden i ferieområdet Gjerrild Stranden i Gjerrild er omgivet af naturskønne landskaber med hede og skov Tæt på sommerhusene i Gjerrild ligger den spektakulære Gjerrild Klint
 

Strand

Den gode, rene og børnevenlige badestrand med groft sand ved Gjerrild Nordstrand har Blåt Flag. Her er det populært at bade, solbade, bygge sandslotte, spille bold og dyrke vandsport. Så her kan I tilbringe mange gode timer på jeres ferie i et privat sommerhus.

Natur

Gjerrild er meget naturskønt beliggende, omgivet af hav, naturreservater, sivområder og skov. Desuden er der en pragtfuld natur ved den 35 m høje og 1700 m lange kalkklint Gjerrild Klint, syd for Gjerrild Nordstrand. Øst for Gjerrild og Bønnerup, helt ud til Kattegat, ligger den smukke, økologiske skov, Emmedsbo Skov, som har et rigt dyreliv, flere søer og mange stier og veje.

Aktivitet

4 golfbaner er beliggende lige i nærheden af Gjerrild For lystfiskere er der gode fiskemuligheder langs kysten, bl.a. ved Gjerrild Klint, fra molerne ved Bønnerup, i områdets åer, i Emmedsbo Skovs søer samt i Put&Take fiskesøer. Stranden og de dejlige skove indbyder til vandreture. Paragliding fra Gjerrild Klint er desuden en populær aktivitet her.

Attraktion

Det smukke, røde Sostrup Slot ved Gjerrild huser bl.a. et fungerende nonnekloster.

Udflugt

Oplev aktiviteten og stemningen i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med deres snævre brostensbelagte gader og skæve huse får de jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. I Kattegatcentret i Grenå venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. (12 km) Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. (35 km) I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. (57 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

6 Sommerhuse i Gjerrild

Søg sommerhus
  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3036

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3039

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   850 m til vandet

  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3025

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3019

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   275 m til vandet

  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3037

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   850 m til vandet

  • Gjerrild  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 51-3014

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   900 m til vandet