Sommerhusudlejning i Fuglsø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fuglsø, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Fuglsø er naturskønt beliggende, lige ud til Ebeltoft Vig og med den smukke, kuperede Nationalpark Mols Bjerge som baggrund.

 

Gæstevurderinger fra Fuglsø

 
 

gæster har givet Fuglsø en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Hold ferie i det hyggelige sommerhusområde Fuglsø, der ligger lige op til fredet, bakket natur og tæt ved tangen Draget, der forbinder halvøen Helgenæs med Mols. Fuglsø er en naturskøn del af Danmark og en dejlig feriedestination for jer, som ønsker at holde ferie i fredelige omgivelser og at være aktive i naturen. Fuglsø er ligeledes et godt udgangspunkt for udflugter til Djurslands større byer og mange attraktioner. Fx ligger den historiske og stemningsfulde by Ebeltoft kun 13 km fra Fuglsø, og her finder I gode indkøbsmuligheder, spisesteder, smukke, gamle huse og flere interessante seværdigheder. På grund af den smukke natur, de børnevenlige strande og familievenlige attraktioner er sommerhusudlejning meget populært på Djursland.

 
Lang badebro neden for de høje bakker ved sommerhusområdet Fuglsø I ferieområdet Fuglsø kan I bade fra stranden og fra den lange badebro Udsigt over den kuperede natur til Ebeltoft Vig fra sommerhusområdet i Fuglsø Den smukke, stråtækte Fuglsø Kro ligger tæt ved sommerhusene i Fuglsø
 

Strand

Ved Fuglsø kan I bade ved en lille, rolig og børnevenlig badestrand med badebro. Et par kilometer mod nord kan I benytte den lange badestrand ved feriebyen Fjellerup, der også er kendt for sommerhusudlejning.

Natur

Sommerhusene i Fuglsø er omgivet af Fuglsø Bakker, et kuperet, fredet naturområde, samt skov og hav. Lige bag ferieområdet ligger Nationalpark Mols Bjerge. Det storslåede naturlandskab byder på en afvekslende natur med et utal af vandre- og ridestier, cykelruter, udsigtspunkter og et rigt dyreliv. Fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m.o.h.) og Trehøje (127 m.o.h.) kan I nyde synet af Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat. Lige syd for Fuglsø kan I opleve den hyggelige, naturskønne og meget kuperede halvø Helgenæs.

Aktivitet

Når I holder ferie i sommerhus i Fuglsø, indbyder den smukke natur, der omgiver ferieområdet, til vandre-, ride- og cykelture i de fredfyldte omgivelser. I kan leje heste og tage med på guidede rideture flere steder i området. Kysten ud for Fuglsø er meget velegnet til havkajaksejlads. Ved Fuglsø-Bogens Hoved, på begge sider af Draget samt på sydspidsen af Helgenæs finder I rigtig gode fiskemuligheder. I kan også fiske i Femmøller Å samt i områdets Put & Take fiskesøer. Djursland byder på flere smukke golfbaner. Den nærmeste bane er Kalø Golf Club, hvorfra I har udsigt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin.

Attraktion

I kan opleve gravhøje, skanser og andre fortidsminder i naturen omkring Fuglsø og i Nationalpark Mols Bjerge. På Helgenæs finder I ligeledes flere fortidsminder samt gamle landsbymiljøer med smalle gader og velbevarede, små huse. Den charmerende, 700 år gamle by Ebeltoft byder på mange historiske seværdigheder. I kan evt. gå en tur i den ældste del af byen, på de gamle, brostensbelagte gader, mellem skæve huse og hyggelige små forretninger. I Ebeltoft kan I også beundre verdens største trækrigsskib Fregatten Jylland (13 km). Oplev Kalø Slotsruin fra 1313. Ruinen er smukt beliggende i Kalø Vig og gemmer på mange utrolige og spændende historier (14 km).

Udflugt

Besøg den flotte safaripark Ree Park, oplev dyr fra flere kontinenter, tag med på Land Rover Safari eller prøv en ridetur på en kamel (19 km). I Skandinavisk Dyrepark kan I komme tæt på bjørne, isbjørne, ulve, ræve, elge og flere andre, spændende dyr. Fra den 250 m lange gangbro kan I observere dyrene i de grønne omgivelser (27 km). Djurs Sommerland er en herlig forlystelsespark med hele 8 temaland samt seværdigheder og oplevelser for hele familien (34 km). På Gl. Estrup Herregårdsmuseum kan I nyde synet af et slot, som er omgivet af voldgrav, skove og marker. Indenfor kan I bl.a. opleve et herregårdskøkken, en riddersal, herskabelige stuer og spændende interiør (37 km). I Kattegatcentret lever mere end 250 arter af havdyr, og I kan bl.a. følge hajer, fisk og blæksprutter fra glastunnellen under et af akvarierne (41 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Fuglsø

Søg sommerhus