Sommerhusudlejning i Fjellerup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fjellerup Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Fjellerup Strand er et af Djurslands mest populære ferieområder. Her kan I holde ferie i et sommerhus i meget naturskønne omgivelser og tæt ved en lang badestrand. Fjellerup Strand ligger tæt på flere af Djurslands seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Fjellerup Strand

 
 

31 gæster har givet Fjellerup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,32 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Karin og Niels, Asaa besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Gl. Estrup Herregårdsmuseum er et fantastisk sted og der er gratis adgang fredag. Der kan alle fra små til store få en hel dag til at gå.Skattejagt på slottet for større børn, legeområder for mindre børn både ude og inde og fodring og forklaring om dyrene for både voksne og børn. Endelig bages der dejlige kager på brændekomfur i herregårdskøkkenet et. Haven bliver en anden gang for os, da der var 32 grader.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

vi har været i Djurs sommerland, Reehrpark, Skandinavisk dyrepark og Kattegatcentret . Alle steder var en god oplevelse. Der er mulighed for at spise sin medbragte mad. I Reehrpark er der også mulighed for at grille.


 
youtube
 

Generel

Fjellerup Strand er et gammelt fiskerleje, som ligger i et attraktivt ferieområde, hvor det er dejligt at holde ferie i sommerhus. Den hyggelige og rolige ferieby Fjellerup Strand ligger på Norddjurslands kyst. Bag strandens klitter ligger sommerhusene i et stort naturområde med skov. Der er indkøbsmuligheder og et par spisesteder i området. Havet, den børnevenlige strand, skovene og de mange aktiviteter og seværdigheder gør Fjellerup til et populært feriested for hele familien. Her er sommerhusudlejning en god mulighed for at få mange forskellige oplevelser sammen.

Mere arrow

 
Den lange strand i Fjellerup har lavt og børnevenligt badevand Adgang til badestranden i Fjellerup Fjellerup Strand byder på fint, hvidt sand og lavt badevand Familie sopper i det lave vand ved Fjellerup Strand
 

Strand

Ud for Fjellerup er der fin børnevenlig badestrand med fint sand og klitter. Stranden har Blåt Flag. Vandet er lavt og der er sandbund.

Natur

Fjellerup har en fantastisk og meget varieret natur med mange stier og små veje, som er ideelle for vandre- og cykelture. Den smukke natur er præget af lyngbakker, heder, marker, lange, afvekslende kyststrækninger med stejle kridtskrænter og børnevenlige sandstrande samt skove, bl.a. Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene. Så tag ud i naturen og få dejlige oplevelser, når I holder ferie i sommerhus. Mols Bjerge er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols og vandet.

Aktivitet

Tag fiskegrejet med på ferie i sommerhus. Der er gode muligheder for fiskeri, såvel fra kysten som i Djurs fiskesø. Området har et vidt forgrenet net af såvel vandre- som cykelruter. På grund af vinden og bølgerne er Fjellerup også et attraktivt surfområde.

Attraktion

Ved Mejlgård Slot, lidt vest for Glesborg, ligger den 6000 år gamle køkkenmødding, som er af både arkæologisk og historisk interesse. Fra slottet skal der tilbagelægges 3 km til fods gennem Mejlgårdskoven. Stendysserne ved Tuestrup er ligeledes en historisk seværdighed. Nord for Glesborg ligger Karlby Klint og Fornæs Fyr.

Udflugt

Djurs Sommerland, 7 km fra Fjellerup, er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, og ligger ca. 15 km fra Fjellerup. Randers Regnskov ligger ca. 25 km fra Fjellerup. Her kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. Oplev aktiviteten og stemningen i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med deres snævre brostensbelagte gader og skæve huse får de jer til at føle, at I er hensat til en anden tid.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

7 Sommerhuse i Fjellerup Strand

Søg sommerhus