Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Fjellerup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fjellerup Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Fjellerup Strand på Djurslands nordkyst, kan I bade ved den børnevenlige badestrand og nyde områdets naturskønhed. Fjellerup Strand er et familievenligt ferieområde, og når I bor i et sommerhus her, kan I nemt tage på udflugt til nogle af Djurslands mange seværdigheder for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Fjellerup Strand

 
 

32 gæster har givet Fjellerup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,28 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Karin, Asa besøgte området fra
 
20-07-2019 27-07-2019

Sostrup Slot er en lille perle. Undersøg på hjemmesiden, hvornår der er rundvisning. gGl Estrup Herregårdsmuseum og Det grønne Museumet skæg for børn og alle andre. På Bønnerup Havn er der billige fisk og i Glesborg en kæmpe SuperBrugs med alt.


Henning, Sommersted besøgte området fra
 
14-06-2019 21-06-2019

Vi var ude at spise på Hotel Gjerrild Kro, hyggeligt sted med rigtig god mad og en meget flink betjening. Vi besøgte også Tørve museet interesant.


Elsebeth, Tommerup besøgte området fra
 
25-05-2019 01-06-2019

Vi besøgte Skandinavisk dyrepark, der kan man bruge mange timer. Spændende at se og høre om dyrene, håndfodre dådyrene - og børnene nød også den store legeplads. Vi havde madkurven med. Vi var på Jernhatten, som er fyldt med fantastiske gamle krogede træer og en trappe med ca 250 trin fører ned til stranden, hvis man har mod på det.- Derefter besøgte vi hyggelige Ebeltoft og Mols Bjerges smukke natur. I Allingåbro kan vi anbefale at besøge "Det Kreative Hus", hvor kreative sjæle arbejder og sælger af deres fantastiske kreationer og det er til meget fornuftige priser. Meget inspirerende!


Karin, Asa besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Gl. Estrup Herregårdsmuseum er et fantastisk sted og der er gratis adgang fredag. Der kan alle fra små til store få en hel dag til at gå.Skattejagt på slottet for større børn, legeområder for mindre børn både ude og inde og fodring og forklaring om dyrene for både voksne og børn. Endelig bages der dejlige kager på brændekomfur i herregårdskøkkenet et. Haven bliver en anden gang for os, da der var 32 grader.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 07-07-2018

vi har været i Djurs sommerland, Reehrpark, Skandinavisk dyrepark og Kattegatcentret . Alle steder var en god oplevelse. Der er mulighed for at spise sin medbragte mad. I Reehrpark er der også mulighed for at grille.


 
youtube
 

Generel

Fjellerup Strand er et gammelt fiskerleje, som ligger i et attraktivt ferieområde, hvor det er dejligt at holde ferie i sommerhus. Den hyggelige og rolige ferieby Fjellerup Strand ligger på Norddjurslands kyst. Bag strandens klitter ligger sommerhusene i et stort naturområde med skov. Der er indkøbsmuligheder og et par spisesteder i området. Havet, den børnevenlige strand, skovene og de mange aktiviteter og seværdigheder gør Fjellerup til et populært feriested for hele familien. Her er sommerhusudlejning en god mulighed for at få mange forskellige oplevelser sammen.

 
Den lange strand i Fjellerup har lavt og børnevenligt badevand Adgang til badestranden i Fjellerup Fjellerup Strand byder på fint, hvidt sand og lavt badevand Familie sopper i det lave vand ved Fjellerup Strand
 

Strand

Ud for Fjellerup er der fin børnevenlig badestrand med fint sand og klitter. Stranden har Blåt Flag. Vandet er lavt og der er sandbund.

Natur

Fjellerup har en fantastisk og meget varieret natur med mange stier og små veje, som er ideelle for vandre- og cykelture. Den smukke natur er præget af lyngbakker, heder, marker, lange, afvekslende kyststrækninger med stejle kridtskrænter og børnevenlige sandstrande samt skove, bl.a. Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene. Så tag ud i naturen og få dejlige oplevelser, når I holder ferie i sommerhus. Mols Bjerge er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols og vandet.

Aktivitet

Tag fiskegrejet med på ferie i sommerhus. Der er gode muligheder for fiskeri, såvel fra kysten som i Djurs fiskesø. Området har et vidt forgrenet net af såvel vandre- som cykelruter. På grund af vinden og bølgerne er Fjellerup også et attraktivt surfområde.

Attraktion

Ved Mejlgård Slot, lidt vest for Glesborg, ligger den 6000 år gamle køkkenmødding, som er af både arkæologisk og historisk interesse. Fra slottet skal der tilbagelægges 3 km til fods gennem Mejlgårdskoven. Stendysserne ved Tuestrup er ligeledes en historisk seværdighed. Nord for Glesborg ligger Karlby Klint og Fornæs Fyr.

Udflugt

Djurs Sommerland, 7 km fra Fjellerup, er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, og ligger ca. 15 km fra Fjellerup. Randers Regnskov ligger ca. 25 km fra Fjellerup. Her kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. Oplev aktiviteten og stemningen i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med deres snævre brostensbelagte gader og skæve huse får de jer til at føle, at I er hensat til en anden tid.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

8 Sommerhuse i Fjellerup Strand

Søg sommerhus