Sommerhusudlejning i Elsegårde Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Elsegårde Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Elsegårde Strand er et hyggeligt sommerhusområde i skovomgivelser, lige ud til Hjelm Dyb og Kattegat. Fra flere sommerhuse og fra stranden i Elsegårde har I udsigt til øen Hjelm. Elsegårde Strand indbyder til gåture i naturen, fiskeri fra kyst og jolle samt besøg i den nærliggende Ebeltoft.

 

Gæstevurderinger fra Elsegårde Strand

 
 

5 gæster har givet Elsegårde Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,80 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Heidi, Tjæreborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

I nærheden ( mod øer), ligger der en gårdbutik. Her kan man købe mad og drikke mm Alh strand er et dejligt sted. Ree park som ligger ca 20 min kørsel fra huset er et besøg værd Ebeltoft by er hyggelig både en regnfuld dag og når solen skinner. Glasmuseet er et besøg værd.


Astrid, Ørum djurs besøgte området fra
 
01-06-2020 til 08-06-2020

En dejlig køretur langs stranden til Jernhatten.


Thomas, Hellerup besøgte området fra
 
30-05-2020 til 01-06-2020

Mols Bjerge er bare en oase og vi kommer helt sikkert retur


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Sandstranden ved Boeslum er meget børnevenligt.


 

Generel

Den gamle, idylliske landsby Elsegårde har sit eget gadekær og er beliggende 7 km sydøst for Ebeltoft. Sommerhusområdet, Elsegårde Strand, er beliggende ved den dejlige Kattegatstrand, lige ud for Elsegårde, og omgivet af flot natur. Det er muligt at købe dagligvarer i Elsegårde, som desuden byder på en stor legeplads, en minigolfbane samt udlejning af cykler og både. Når I holder ferie i Elsegårde kan I spille minigolf, sejle, cykle, ride, bade, fiske fra kysten, spille golf, nyde det hyggelige havnemiljø i Øer eller tage på udflugt til Ebeltoft, en af Danmarks ældste og kønneste byer, eller til nogle af Djurslands mange spændene attraktioner.

 
Badestranden i Elsegårde er omgivet af grøn og frodig natur Elsegårdes badestrand er afskærmet af høje træer Badestranden i Elsegårde har lavt, klart vand Idyllisk gadekær i landsbyen Elsegårde bag kysten
 

Strand

Ved Elsegårde Strand finder I en dejlig badestrand med både græs- og sandarealer. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. I forlængelse af Elsegårde Strand mod nord ligger Boeslum Strand - en af Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger, gode surfmuligheder og Blåt Flag. Mod syd er stranden ved Øer en god og børnevenlig strand med groft sand og Blåt Flag.

Natur

Elsegårde er omgivet af smukke skove og bakkede naturlandskaber. Mellem Elsegårde og Øer finder I et stort hedeområde, og her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Terrænet er kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Der er mange gode naturstier i området. Mols Bjerge er et storslået og fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) (20 km).

Aktivitet

I landsbyen Elsegårde kan I spille minigolf samt leje cykler og både. Der er gode fiskemuligheder langs kysten, hvor I bl.a. kan fange havørreder, samt i områdets Put & Take fiskesøer. Kast evt. snøren ud fra havnen i Øer i ''De 7 Øer Put & Take'', ca. 2 km fra Elsegårde Strand. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres der desuden havfisketure med kutter. I Øer maritime Ferieby kan I bl.a. spille tennis og badminton. Der er desuden svømmehal og sauna til rådighed her, hvor I også kan leje rideheste og sejle med gondol. I Ebeltoft Svømmehal kan I forkæle jer selv med bl.a. dampbad, massage og solarium (7 km). Fra Ebeltoft Golfklubs smukke, kuperede bane med 18 udfordrende huller er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge (8 km).

Attraktion

Oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. Her findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder (7 km). På Glasmuseet i Ebeltoft kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr (13 km).

Udflugt

Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig (28 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (30 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (34 km). I Kattegatcentret i Grenå venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (38 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (46 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (56 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Elsegårde Strand

Søg sommerhus