Sommerhusudlejning i Boeslum Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Boeslum Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Boeslum Strand ligger på den sydlige del af Djursland, lige ud til en lang Kattegatstrand. Sommerhusene i Boeslum er omgivet af skov og grønne områder. Boeslum Strand byder på fred og ro, og en kort køretur bringer jer til Ebeltoft og Djurslands mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Boeslum Strand

 
 

16 gæster har givet Boeslum Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi var med stor succes på Glasmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og brugte mange timer både i Ebeltoft og i den nye havneområde.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Karpenhøj Naturcenter.


 
youtube
 

Generel

Den hyggelige landsby Boeslum med de firlængede, stråtækte gårde ligger i læ bag de høje bakker ved Ebeltoft. Fra den dejlige strand har I udsigt til øen Hjelm i Kattegat. Mange af sommerhusene i området er højt beliggende og har udsigt over havet og det smukke landskab. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området.

 
Udsigt over havet fra de grønne områder bag stranden i Boeslum Den hyggelige, lille strand ved Boeslum De grønne områder bag kysten i Boeslum Udsigt over havet fra grusvejen bag kysten ved Boeslum
 

Strand

Boeslum Strand er Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger og gode surfmuligheder.

Natur

Boeslum er omgivet af den naturskønne Boeslum Plantage, strand og grønne arealer. Jernhatten, nord for Boeslum, er en 50 m høj bakke, som ligger lige bag stranden. Mellem Øer og Elsegårde, syd for Boeslum, ligger et stort hedeområde. Her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Ellers er terrænet kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Overalt i området finder I mange gode naturstier. Mols Bjerge er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m).

Aktivitet

Der findes flere golfbaner på Djursland. Den nærmeste er den 18-hullers bane i Ebeltoft Golfklub, som er smukt beliggende i kuperet terræn - lige ud for Boeslum. For lystfiskere er der gode muligheder fra kysten, på havet eller i Øer Put&Take fiskesø. Der arrangeres desuden fisketure med kutter fra Ebeltoft. Området byder på mange gode vandre- og cykelstier. Kitesurfing er også en populær aktivitet i området. I Elsegårde kan I leje cykler og både. Desuden findes her en minigolfbane. Den 50 m høje bakke, Jernhatten, kan I bestige for at nyde udsigten eller for at paraglide derfra.

Attraktion

Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 5 km fra Boeslum. Oplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle købstad Ebeltoft med de gamle, skæve bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Her finder I bl.a. flere seværdigheder, spændende butikker og gode spisesteder. Glasmuseet i Ebeltoft rummer en anerkendt samling af moderne internationalt glaskunst. Her kan I bl.a. også købe glaskunst og se glaspusterne i arbejde. Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr.

Udflugt

I Skandinavisk Dyrepark får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark. (26 km) Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. (31 km) Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig. (35 km) I Kattegatcentret i Grenå venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. (35 km) Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. (42 km) I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. (57 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Boeslum Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3587,-
    
  •  

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3846,-
    
  •  

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2596,-
    
  •  

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3668,-