Sommerhusudlejning i Snogebæk - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Snogebæk, Bornholm, Danmark udlejes her!

Snogebæk på Bornholms østkyst er et meget populært ferieområde. Her finder I en skøn og børnevenlig strand, dejlig natur, en charmerende by med jollehavn og røgeri samt herlige og velbeliggende sommerhuse. Hold en vellykket familieferie i et sommerhus i Snogebæk på Danmarks klippeø Bornholm.

 

Gæstevurderinger fra Snogebæk

 
 

29 gæster har givet Snogebæk en gennemsnitlig vurdering på 4,48 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-08-2020 til 23-08-2020

Restuarant Den lille Havfrue er virkelig et besøg værd. Pizza "sørens" i Snogebæk er osse godt, men tag siddepladserne oppe bagved der kan man sidde og kigge ud over vandet.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Bornholm er den mest fantastiske ø jeg nogensinde har været på og kommer helt sikkert igen!!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Sørens værtshus er festligt om aftenen med god musik nogle dage. Restaurant Den Lille Havfrue serverer super god mad.


Kirsten, København S besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Vi så flere ting Lille gadegård vin, øster Lars meget smuk kirke Flæskestegs sandwich på Havnen i Allinge så lækker Vi vil gerne tilbage


Frank, Hellebæk besøgte området fra
 
13-07-2019 til 27-07-2019

Kjærstrup chokolade og is butik i Snogebæk er helt fantastisk... Og: vi besøgte Nettis Is butik på havnen, men kun een gang.. de skal nok øve sig i at behandle deres kunder noget mere behageligt. Også Karamel-kompagniet i Gudhjem er værd at køre efter, hvis man er til karameller.


Linda, Herfølge besøgte området fra
 
15-06-2019 til 22-06-2019

Selve Snogebæk har masser at byde på


Dorthe, Borup besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Der er hyggelige spisesteder til rimelige priser i Snogebæk (f.eks. Røgeriet og Breno's) og Brugsen har et stort udvalg af varer. Minigolf-banen hos Brenos har set bedre dage - må vi istedet anbefale BornGolf ved ØsterLars Kirke. Fodboldgolfen er også et must og Rovfugleshowet må man heller ikke gå glip af.


Jørn Ole, Rønne besøgte området fra
 
26-05-2018 til 09-06-2018

Man spiser bare rigtig godt nede i Snogebæk på restaurant Den Lille Havfrue


 
youtube
 

Generel

Snogebæk er et gammelt fiskerleje på den bornholmske sydøstkyst - lige mellem øens bedste strande; Balka og Dueodde. I den hyggelige og rolige landsby Snogebæk findes et livligt havne- og fiskermiljø. Der er gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Snogebæk. Bl.a. findes der i området en del røgerier, hvor I kan dufte til eller smage på øens forskellige fiskespecialiteter. Sommerhusområdet ligger lige uden for landsbyen, i plantagerne ned mod havet. Sommerhusudlejning i Snogebæk kan fint kombineres med at tage hunden med på ferie, da vi her har sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund.

 
En sommerdag på den dejlige badestrand med lav, børnevenligt vand i Snogebæk Lavt og børnevenligt vand ved stranden i Snogebæk Hyggelig stemning i centrum af Snogebæk Snogebæks lange mole med en lille havn og et havbad for enden
 

Strand

Stranden ved Snogebæk er en blanding er sand og græs, og vandet er lavt. Dog er stranden omgivet af Bornholms 2 bedste sandstrande. Balka Strand ligger i læ for vestenvinden, og er med sit lave vand og sandbunden meget børnevenlig. Det er muligt at leje vandcykler, liggestole og surfudstyr her. I højsæsonen holder livreddere øje med de badende gæster på stranden. Fra kiosken ved stranden fører en lang rampe helt ned til vandkanten, hvilket gør det muligt at medbringe barnevogn, kørestol o.lign. Stranden ved Dueodde er pragtfuld, bred, kridhvid og meget børnevenlig. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart. Windsurfing er en meget populær aktivitet ved Dueodde Strand.

Natur

På jeres ferie i sommerhus er der mulighed for at tage på mange dejlige ture ud i naturen. Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab med et utal af vandreruter. Oplev sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation her. Almindingen øst for Rønne og nord for Åkirkeby er landets femtestørste skov. En smuk og afvekslende skov, beliggende i et højland med bl.a. damme og småsøer. Her finder I også Rytterknægten, Bornholms højeste punkt (162 m). På den nordlige del af øen, ved det fantastiske naturområde Hammerknuden, kan I betages af de smukke klippekyster, sprækkedale, vandfald og klippehuler. Ved Helligdomsklipperne mellem Gudhjem og Allinge fører trapper ned gennem en dyb kløft. Huler, grotter og forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier. Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet.

Aktivitet

På øen findes der et utal af afmærkede ruter, som kan følges til fods, på cykel eller hesteryg - Dejlige muligheder for at være aktive og nyde naturen, når I er på ferie i sommerhus. For lystfiskere er det oplagt at fiske direkte fra kysten ved Snogebæk, men også på havet og i øens fiskesøer og åer er der gode muligheder. Blot få km fra Snogebæk finder I den dejlige seaside-golfbane i Dueodde. I området er der også mulighed for at spille minigolf og tennis.

Attraktion

Oplev de lokale kunstnere når de arbejder i deres glaspusterier, værksteder og gallerier. Og få en ekstra oplevelse på jeres ferie i sommerhus, når I ser kunst blive til helt tæt på. En gåtur i byens gamle gader fører forbi de smukke, stråtækte huse. I Nexø, få km nord for Snogebæk, finder I flere museer; bl.a. Martin Andersen Nexøs barndomshjem eller Nexø fiskeri- og søfartsmuseum. I Nexø er der også mulighed for at nyde en dag i Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. (14 km) NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden. (18 km)

Udflugt

Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. (28 km) Bornholms Kunstmuseum i Gudhjem udstiller værker af kendte bornholmske malere og har temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. (28 km) Oplev Bornholms ''hovedstad'' Rønne med de smukke gamle bindingsværkshuse, musik, teater samt et væld af indkøbsmuligheder og spisesteder. Om sommeren summer havnemiljøet af liv og atmosfære, og der afholdes markedsdage, hvor I kan købe lokalt kunsthåndværk. (33 km) Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. (45 km) Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Snogebæk

Søg sommerhus
 
  •  

   Snogebæk Sommerhus i by, Snogebæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   30 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4466,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5420,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4405,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4369,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3754,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus i by, Snogebæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4592,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus i by, Snogebæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3138,-
    
  •  

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3537,-