Sommerhusudlejning i Hasle - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hasle, Bornholm, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Hasle på Bornholms vestkyst byder på et skønt havnebad, en charmerende havn, et indbydende røgeri, et aktivt byliv og sommerhuse for enhver smag. Når I holder ferie i et sommerhus i Hasle på Danmarks klippeø, er I omgivet af smuk natur og unikke seværdigheder, som fx slotsruinen Hammershus.

 

Gæstevurderinger fra Hasle

 
 

64 gæster har givet Hasle en gennemsnitlig vurdering på 4,39 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lis, Køge besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Der var meget stille i selve Hasle by. Men jeg kan anbefale det kulturelle fyrtårn Grønbechs Gård i Hasle, som var en spændende bygning med bl.udstilling af kunstnere fra Bornholm.


Inger, Rødovre besøgte området fra
 
12-09-2020 til 19-09-2020

Restaurant café Gustav i Rønne, kan anbefales, rimelige priser


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
12-09-2020 til 19-09-2020

Hallegård levede på ingen måde op til forventningerne. Opalsøen må man ikke gå glip af.


Jim, Vejen besøgte området fra
 
10-09-2020 til 17-09-2020

Faktisk brugte vi en del tid på altanen på 1. sal, da denne indbyder til ophold med lidt mad og en flaske vin. Der sker hele tiden noget i havneområdet, bland andet med både der sejler ud og ind. Flotte solnedgange.


Bjarne Dyrby, 6705 Esbjerg Ø besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Der findes rigtig mange foldere om hele øen, og dens mange pragtfulde steder, både i turistbureauer, og mange andre steder, jeg kan kun stærkt anbefale man læser disse.


Merete, Greve besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Vi kan varmt anbefale Hasle Røgeri og Caféen på Hasle havn, god mad og skøn udsigt.


Mariann Dam, Klarup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Restaurant Solo i Allinge er bestemt et besøg værd - super lækkert mad. Er man til en gammeldags isvaffel med guf er havnegrillen i Allinge også et besøg værd. Vi fik ikke bare den lækreste jordbærguf- der var også rigeligt af den. I modsætning til de andre steder vi besøgte, bl.a. ved Dueodde Strand hvor vi nærmest ikke kunne få øje på guffen.


Jette, Herfølge besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Området et par kilometer syd for Hasle er roligt og grønt i et skovområde. Nemt til Hasle, nemt til vejen til Sandvig/Allinge - ja nemt til alle oplevelser, også via de småveje, som giver gode og tætte naturoplevelser, men det gør de større veje også. ELSKER BORNHOLM ❤️


Hanne, Birkerød besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi fik endelig set bisonerne efter 4 besøg i de seneste år. Tip: Gå efter lyden og vær stille. Det var lyden af knækkede grene der gjorde at vi så dem da de er praktisk taget usynlige mellem træerne


Heine, Højslev besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Born Park er nok den flotteste minigolf bane jeg har set. Den er helt klart et besøg vær, hvis I kan lide dette spil. Men husk at booke tid på deres hjemmeside, vi kørte nemlig forgæves første gang, da vi ikke var klar over dette.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Vang granitbrud var virkelig et besøg værd😊ligger 5-6 km nord for Hasle


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Rundvisningen på Hammershus "For børn og barnlige sjæle" var fantastisk! Kan varmt anbefales. Ligeledes bisonjagten - selvom vi ikke så bosenerne. Det var virkelig en fornøjelse at køre og gå i det bornholmske landskab og besøge de hyggelige byer.


Anette, Nykøbing F besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Vi var 3 generationer som besøgte Bornholms Tekniske Samling. En KÆMPE samling af alt fra kampfly til nipsenåle. Her blev minderne vagt og tiden fløj af sted.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Vi var hele øen rundt og oplevede Bornholms flotte natur. Vi gik til Jons kapel via vejen langs kysten - en stejl tur men flot tur. Vi besøgte rovfugleshowet, hvilket var en virkelig god oplevelse, de har nogen rigtig gode dyrepasser, der er gode til at fortælle. Den dag vi kørte til den sydlige del af kysten. Besøgte vi slusegårdens vandmølle, hvilket var et virkelig skønt og idyllisk sted. En lille hyggelig cafe. Og omme bagved ligger vindmøllen, hvor man kan gå en lille tur, hvor man også kommer ned til stranden.


Steen, Slagelse besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Cafe Genlyd i Ekkodalen, bør man besøge. Deres Tartelet på ca. 500 gram, og den hyggelige betjening skal opleves. Hammershus ruinen er også et godt klassisk turistmål. De mange røgerier, med tilhørende restaurant, må man ikke fravælge. Ellers nyd bare naturen den er unik. God ferie.


Sussi, Ølstykke besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Stor oplevelse ved klatring i Gudhjem


Anja Teglborg, Aabenraa besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Fantastisk område.


Ole, Svendborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Tag på cykelture, der er mange flotte ture og rigtig meget at se.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
12-05-2018 til 19-05-2018

Vi gik 40 km i løbet af ugen, så tag fornuftigt fodtøj med, så får man de mest fantastiske by- og naturoplevelser med hjem. Bornholm er fyldt med unikke oplevelser.


 
youtube
 

Generel

Det tidligere fiskerleje Hasle ligger 12 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst. Den charmerende by Hasle er beliggende på skrænterne, som rejser sig bag den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn Hasle Marina. Byen er kendt for sit karakteristiske bornholmske røgeri, Hasle Silderøgeri, som fungerer som museums-røgeri, hvor der stadig dagligt røges fisk efter traditionel metode i åbne skorstene. Ved Hasle Marina kan I benytte jer af rekreative muligheder, blandt andet et havnebad. Tæt ved Hasle finder I Hasle Lystskov med cykelveje og vandrestier, og lige nord for Hasle starter Redningsstien, som fører jer hele vejen langs kysten til Hammershus. Der er gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Hasle. Lejer I et sommerhus i Hasle, har I, i mange af sommerhusene, mulighed for at medbringe jeres hund.

 
Hasle Havnebad med badeplatform og flyvende tæppe ved lystbådehavnen i Hasle I Hasle Havnebad kan I svømme i et bassin eller springe fra trappen Havnehusene har udsigt til den charmerende bådehavn og havnebadet i Hasle Hyggelig stemning og friskrøget fisk på Hasle Røgeri
 

Strand

Ved Hasle Marina finder I et herligt badeanlæg, som bliver opført i 2012 efter en udskrevet arkitektkonkurrence. Ideerne er mangfoldige og målet er at ændre en tidligere fiskerihavn til et rekreativt område for børn og voksne. Lige syd for Hasle ligger den dejlige, vestvendte Lystskoven Strand. Stranden er en lang og bred sandstrand med klitter og gode badeforhold. Lige bag stranden ligger Hasle Lystskov. Gå ikke glip af den smukke solnedgang over Østersøen, som kan ses fra stranden. De brede, fine og hvide sandstrande finder I ved Balka og Dueodde, ca. 42 km væk. Strandene har lavt, klart vand og sandbund, og er derfor meget børnevenlige. Med et sommerhus i Hasle har I mange muligheder for at nyde mange dejlige strande.

Natur

I den naturskønne og fredelige Hasle Lystskov findes et utal af vandrestier og de to smukke skovsøer Rubin- og Smaragdsøen. Ved søerne er der et rigt fugleliv. Blykobbe Å flyder igennem den fredede skov, Skovly, ved Sorthat, 6 km mod syd. Her findes ligeledes flere vandre- og ridestier. Safirsøen er en naturskøn vandfyldt lergrav ved Sorthat, som bebos af et stort antal latterfrøer og skrubtudser. Midt på øen ligger en af landets smukkeste skove, Almindingen. Her kan I opleve den 162 meter høje bakke, Rytterknægten, smukke skovsøer og øens største sprækkedal. På den nordlige del af øen, ved det fantastiske naturområde Hammerknuden, kan I betages af de smukke klippekyster, sprækkedale, vandfald og klippehuler. Huler, grotter og forrevne klippeformationer ude i vandet skaber dramatiske scenerier ved Helligdomsklipperne ved Gudhjem (22 km). Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab. Oplev sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation her (40 km).

Aktivitet

Sommerhusudlejning i Hasle er lig med mange spændende aktiviteter og der er helt sikkert noget for enhver smag. Der er gode fiskemuligheder i Hasle Havn, langs kysten, i skovsøerne i Hasle Lystskov samt i Blykobbe Å i skoven Skovly ved Sorthat. Desuden findes der flere Put & Take fiskesøer på Bornholm. I kan spille minigolfbane samt leje robåde og cykler i området. Golfspillere har mulighed for at afprøve 3 baner på øen. Hasle ligger midt mellem Bornholms Golf Klub i Rønne og Nordbornholms Golf Klub, men også Nexø Golf Klub kan også anbefales. De mange afmærkede cykel-, ride- og vandrestier på øen giver gode muligheder for at opleve det smukke og særprægede naturlandskab på nært hold. Så der er mange måder at opleve naturen på, når I holder ferie i sommerhus i Hasle.

Attraktion

Hasle Silderøgeri med sine 4 skorstene er indrettet som museumsrøgeri, men fungerer stadig som traditionel røgeri. Oplev fiskene hænge på række i de gamle røgeovne, og prøv nogle af stedets specialiteter. I den kønne Hasle Kirke kan I opleve et specielt smukt interiør. Galleri Grønbechsgård ''Kunsthåndværkernes Hus'' midt i Hasle viser skiftende udstillinger af bornholmske kunsthåndværkere. Her finder I desuden et arbejdende glasværksted og en maritim udstilling med ting fra gamle fiskekuttere. 3-5 km nord for Hasle kan I opleve de oprindelige, charmerende fiskelejer Helligpeder og Teglkås. Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd (12 km). Tag en tur til Rønne og oplev bl.a. den hyggelige atmosfære i lystbådehavnen. Byen kan desuden byde på museer, bowlinghal, svømmehal, gode shoppemuligheder og restauranter (12 km).

Udflugt

Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder. Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk (22 km). NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for mere end 1 mia. år siden (26 km). Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem (27 km). Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med vandland, en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner (41 km). De 4 rundkirker; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er Bornholms vartegn. Oplev de karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hasle

Søg sommerhus
 
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hasle Sommerhus, Hasle

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5025,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4307,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus i by, Hasle

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4891,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus i by, Hasle

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3980,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3797,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hasle Sommerhus, Hasle

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5470,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8770,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   15 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4604,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4011,-
    
  •  

   Hasle Ferielejlighed, Hasle

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5039,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5624,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hasle Sommerhus i by, Hasle

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6147,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3814,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6396,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hasle Sommerhus, Hasle

    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 10033,-
    
  •  

   Hasle Ferielejlighed, Hasle

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5100,-
    
  •  

   Hasle Sommerhus, Hasle

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2910,-