Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Gudhjem - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gudhjem, Bornholm, Danmark udlejes her!

Gudhjem på Bornholms østkyst er et populært ferieområde med hyggelige sommerhuse. Området centrerer sig omkring den charmerende havn med byens røgeri, og i de stejle gader, som fører op fra havnen, finder I smukke bindingsværkshuse, butikker, spisesteder og dejlige sommerhuse.

 

Gæstevurderinger fra Gudhjem

 
 

84 gæster har givet Gudhjem en gennemsnitlig vurdering på 4,54 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Peter Nyhuus, Kerteminde besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Lidt ferie tips: Tur til Christiansø. Slendre ture til Svaneke, Gudhjem, Allinge/Sandvig. Tur til Heligdoms klipperne. Tur til Hammershus/ Hammeren/ Opalsøen. Badetur til Dueodde. Tur til Ekkodalen / Paradisbakkerne. Ja, man kunne blive ved....


Freddie, Ringsted besøgte området fra
 
29-06-2019 06-07-2019

Øens travbane er et besøg hver for at opleve stemningen og hyggelige omgivelser.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 04-08-2018

Kan klart anbefale at spise på Spektakel-Bar i Gudhjem - dejlig afslappet sted med god stemning. Tag også en gåtur rundt på Hammeren - fantastisk sted.


John, Tølløse besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Naturen byder på utallige unikke oplevelser. Hammerknuden rundt, Ekkodalen, Rokkestenen, Nattur på Hammershus, samt ture langs vandkanten. Besøg glasværksteder. Og selvfølgelig Pandekagehuset i Gudhjem.


Dorthe, Juelsminde besøgte området fra
 
14-07-2018 21-07-2018

Prøv Ekkodlalshusets tarteletter!! Husk at bestille bord.


Lena, Haderslev besøgte området fra
 
02-07-2018 12-07-2018

To af os fire har aldrig tidl. været på Bornholm og det var en fantastisk oplevelse. Vi var derfor over hele øen for at se så meget som muligt. I særlig grad nød vi at gå hele Hammerknuden rundt og se Opalsøen, solnedgangen ved Hammershus flere gange. Alle rundkirkerne, Ekkodalen osv. Badning ved Dueodde og Balka strand. Haralds Havn "den hemmelige havn". Christiansø. Vingården i Pedersker. Jeg kan blive ved. Overalt smuk natur og så forskellig fra den ene ende til den anden. Og overalt så rent og velpasset.


Connie, Allerød besøgte området fra
 
27-06-2018 01-07-2018

Stor fornøjelse med BornPark Minigolf


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
26-04-2018 03-05-2018

Kan anbefale den skæve kiosk på Hammerhavnen, laver nogle gode sandwich. De bedste is er hos Kalas på Snadvig havn. Døndalen er et flot natur område, med ramsløg med en skarp duft af hvidløg.


Peter, Hornbæk besøgte området fra
 
06-10-2017 11-10-2017

En gåtur langs vandet


 
youtube
 

Generel

Her kan I leje et privat sommerhus eller en ferielejlighed og nyde en dejlig ferie ved Østersøen fuld af gode oplevelser. Gudhjem er beliggende ned af en klippeside og er karakteriseret af sine 3 små, hyggelige havne, de røde tage, de stejle gader, de maleriske bindingsværkshuse, røgerierne, kunstnerne, gallerierne, de arbejdende værksteder og den næsten sydlandske stemning. De mange kunstnere i byen bliver dagligt inspireret Gudhjems lys, miljø og dejlige natur. Der er gode indkøbsmuligheder i byens mange butikker, og her findes ligeledes flere gode caféer og restauranter. Prøv f.eks. en af øens fiskespecialiteter ''Sol over Gudhjem'' på et af spisestederne langs havnefronten.

 
Røgeovne og smukke, gamle huse i centrum af Gudhjem Charmerende huse og figentræer i Gudhjems gader Liv og aktivitet i havnen i Gudhjem I kan nyde friskrøget fisk med havudsigt på Gudhjem Røgeri
 

Strand

Tag på dejlige ture til skønne strande ved Østersøen på jeres ferie i sommerhus. Gudhjem er omgivet af klipper og derfor beskyttet for vestenvinden. Badestedet ''Pengakjistan'' ved Gudhjem består udelukkende af klipper. Lige syd for Gudhjem ligger Melsted Strand, som er en lille strand med groft sand. Der er dels sand-, dels stenbund i vandet ud for stranden, men der er opstillet en gangbro, således at I har direkte adgang til et stykke strand med sandbund. Ved Dueodde, på sydspidsen af Bornholm, finder I Østersøstranden, som er en pragtfuld, bred og kridhvid sandstrand. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart (30 km).

Natur

Det lyngklædte Bokulfjeld rejser sig bag byen og bag Bokul finder I en plantage med et utal af bautasten. Gudhjem Plantage er en lille skov med en smuk og romantisk skovsø 'Gråmyr'. Landskabet omkring Gudhjem er generelt meget kuperet, hvilket giver nogle enestående panoramaudsigter over både havet og området. Ved Helligdomsklipperne, få km nord for Gudhjem, fører trapper ned gennem en dyb kløft. De forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier. I dette område gemmer sig huler og grotter. Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet. Midt på Bornholm ligger en af landets smukkeste skove, Almindingen. Forskellige afmærkede ruter fører gennem skoven, hvor I kan opleve den 162 meter høje bakke, Rytterknægten, smukke skovsøer og øens største sprækkedal.

Aktivitet

De spektakulære klipper langs kysten giver gode muligheder for vandreture omkring Gudhjem. Følg evt. den gamle redningssti og oplev de mange niveaustigninger og flotte udsigter. Lystfiskere kan fiske både fra kysten og på havet. Desuden findes der flere Put & Take fiskesøer på Bornholm. Golfspillere har mulighed for at afprøve 3 baner på øen; Nordbornholms Golf Klub, Bornholms Golf Klub i Rønne og Nexø Golf Klub. De mange afmærkede cykel-, ride- og vandrestier på øen giver gode muligheder for at opleve det smukke og særprægede naturlandskab på nært hold.

Attraktion

På jeres ferie i et privat sommerhus eller en ferielejlighed er der mulighed for at gå på opdagelse blandt Gudhjems mange seværdigheder. Gudhjem har et utal af røgerier, gallerier, keramikerværksteder og glaspusterier. I Gudhjem Kirke kan I se nogle smukke kalkmalerier. Gudhjem Museum er indrettet på den gamle jernbanestation og viser året igennem skiftende udstillinger. Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem. Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter ved Østerlars Rundkirke. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. Melstedgård er et levende landbrugsmuseum med huse, marker og stalde, som ligger et par km syd for Gudhjem. Sommerhusudlejning i Gudhjem ved Østersøen kan give jer mange dejlige kunstoplevelser. Udover spændende kunsthåndværkere finder I et dejligt kunstmuseum på øen. Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder (lige ved de enestående Helligdomsklipper). Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk.

Udflugt

Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd (20 km). JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner (14 km). NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for mere end 1 mia. år siden (23 km). De 4 rundkirker er Bornholms vartegn. Oplev de karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. Østerlars er den største og mest kendte. Olsker er den højeste og mest elegante. Nylars er den bedst bevarede og med spændende kalkmalerier. Nyker er den mindste og med kalkmalerier fra flere perioder.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

13 Sommerhuse i Gudhjem

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Sommerhus, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5026

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed i by, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5019

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed i by, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5030

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Sommerhus i by, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5035

   4000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Sommerhus i ferieby, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5020

   2800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5029

   25 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Sommerhus, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5016

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5028

   25 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed i by, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5031

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed i by, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5018

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Sommerhus, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5032

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Gudhjem Ferielejlighed, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5034

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3209,-

    

   Gudhjem Ferielejlighed i ferieby, Gudhjem

   Reg.nr.: 95-5033

   2800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2