Sommerhusudlejning i Dueodde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Dueodde, Bornholm, Danmark udlejes her!

Dueodde på Bornholms sydkyst er et herligt sommerhusområde med en skøn, hvid sandstrand og dejlige sommerhuse i skoven bag stranden. Dueodde er kendt for sommerhusudlejning, og ikke uden grund. Her finder I strand, smuk natur, ugenerte sommerhuse og aktiviteter for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Dueodde

 
 

90 gæster har givet Dueodde en gennemsnitlig vurdering på 4,48 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Gudrun, Næstved besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Besøg Snogebæk. Hyggeligt lille fiskerleje.Kør derefter til Nexø og følg kystvejen til Svaneke og videre til Bølshavn og Gudhjem. Skøn tur med kig til vand og klipper det meste af vejen.


Jørn Ole, Rønne besøgte området fra
 
23-05-2020 til 06-06-2020

Dueodde i sig selv er bare et dejligt naturområde, det er helt utroligt hvor meget tid man kan bruge i dette område ved skov-strand og klitter er noget som gør en glad og afslappet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 27-05-2020

Husk at besøge selve Snogebæk Havn med dets mange spisesteder.


Bente, Bramming besøgte området fra
 
12-05-2020 til 19-05-2020

Vi fandt et godt restaurant ( Dueodde diner og steakhouse) hvor vi bestilte mad og hentede da det var i corona tiden de var rigtig søde derhenne og maden super


Niels Bjørn, Valby besøgte området fra
 
20-01-2020 til 27-01-2020

Bornholm er et super område året rundt, der er rigeligt med oplevelser for alle.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Vi spiste Tarteletter på Ekkodalens Cafe genlyd. Og var nød til at besøge stedet en gang mere. Super service for os og vores hund.


Bubbi Feldbo, Esbjerg N besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Bornholm er en dejlig Feriested med mange gode steder, kun fantasien sætter grænser


Mette, Roskilde besøgte området fra
 
17-08-2019 til 31-08-2019

Restaurant Svanereden på Svaneke havn er et besøg værd. God kaffe og kage og meget behageligt personale. Nåede ikke at smage deres mad, der bliver tilberedt over brændebål, men det skal helt klart prøves næste gang vi er på Bornholm. Kyststien mellem Svaneke og Listed er helt klart værd at prøve 👍 Paradisbakkerne, især gul rute er utrolig flot.


Michael, Bagsværd besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Vi besøge Hallegaard gårdbutik og cafe ,der har de nogle rigtigt gode flæskestegssandwich og i butikken har super gode pølser samt andre gode ting. Gården ligger lidt udenfor Østermarie


Lis, Albertslund besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Vi gik en skøn tur på Stenhuggerstien rundt om Hammerknuden, var til koncert med Lucas Graham på Gæstgiveren i Allinge, shoppede i Svaneke og Snogbæk. Resten af tiden hyggede vi i nærområdet ved sommerhuset. Også hunden hyggede sig!


John, Randers NV besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

Vi har besøgt mange forskellige ting. Bla, har vi besøgt Svaneke Bryghus, Teknisk museum, Brændegårdshaven, Bornholmerbørsten, Hammershus, Helligdoms Klipperene og mange andre skønne steder


Peter, Fredericia besøgte området fra
 
20-04-2019 til 27-04-2019

Besøg den lille by Boderne cirka 10 km væk. Her ligger en KÆMPE tøjforretning med masser af lækkert kvalitetstøj plus et stort outlet med rigtigt gode varer. Restaurant KADEU ligger kun cirka 5 km væk i et renoveret ishus. Vi kikkede forbi og der er helt sikkert god mad, vi kunne dog bare ikke drømme om at spise til de priser. Vi havde vores mountainbikes med og der er masser af stier og natur at køre rundt i omkring sommerhuset.


Uffe, Hillerød besøgte området fra
 
20-04-2019 til 29-04-2019

Vi kan varmt anbefale et besøg i stenbruddet,Døndalen, Hammershus og Bornholms museum i Rønne.


Niels-Jørn, Lemvig besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Svaneke er en hyggelig by. Hammershus storslående. Bornholmertårnet i Dueodde. Dueodde Diner og Steakhouse, fantastisk god mad.


john, Odense sø besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Der er sti gennem skoven til området med lidt ferie butikker og afgang til stranden.


Vibeke, Hornsyld besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dueodde diner & steakhouse kan varmt anbefales. Mountainbike rute i Almindingen var super. Tag ALDRIG til Cafe Misty i Vang. Elendig mad og meget uhøflig betjening.


Helle, Hvidovre besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dueodde strand er klart den bedste og ligger dejlig tæt på (5-7 min i bil)


Karin, Hvalsø besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Da vi var med børn og børnebørn var meget i deres ånd. Brændegårds haven er god, Balkastranden brugte vi et par gange


Niels Peter, Sønderborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Det Gamle Røgeri i Nexø kan anbefales.


Inger, Bjerringbro besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Lej en tandem fra Barak - tag turen retur forbi Dueodde strand, hjem til frokost i sommerhus og så retur omkring Nexø til en is inden aflevering af cykler. Eller modsat da cyklen blot skal være retur inden de åbner om morgenen... så er der mulighed for en morgentur til at starte dagen 🌞😎


 
youtube
 

Generel

Dueodde er et familievenligt ferieområde med skøn strand på Bornholms sydspids. Det rolige og hyggelige ferieområde Dueodde ligger i skoven, lige bag den dejlige sandstrand med trærampe og høje klitter. I klitarealet bag stranden ligger det hvide, 45 m høje Dueodde Fyr fra 1960. Fyret er Nordens højeste fyr og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Der er gode indkøbsmuligheder i Snogebæk, 5 km fra Dueodde. Dueodde er et dejligt feriested i naturskønne omgivelser, og tæt ved diverse aktivitetstilbud og seværdigheder for hele familien. Sommerhusudlejning i Dueodde giver jer også mulighed for at medbringe jeres hund på ferien i sommerhus. Jeres kæledyr er velkommen i mange af vores sommerhuse her.

 
Badegæster slapper af i klitterne på den brede sandstrand i ferieområdet Dueodde Børn leger i klitterne på den fine sandstrand i Dueodde Det 47 meter høje Dueodde Fyr i sommerhusområdet Dueodde Imponerende klitområde mellem stranden og sommerhusene i Dueodde
 

Strand

Østersøstranden ved Dueodde er pragtfuld, bred og kridhvid. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart. Bag stranden ligger et stort klitareal med skov, og fra skoven fører en 600 m lang rampe gennem klitterne og helt ud til stranden. Rampen gør det muligt at medbringe f.eks. cykel, barnevogn og kørestol. Windsurfing er en meget populær aktivitet ved Dueodde Strand.

Natur

Naturen omkring Dueodde er præget af dejlig strand, fyrreskov, kuperet terræn og klitter. Skoven går flere steder helt ud til stranden. Lidt vest for Dueodde ligger et plantageområde med afvekslende natur og kuperede landskaber. Almindingen øst for Rønne og nord for Åkirkeby er landets femtestørste skov. En smuk og afvekslende skov, beliggende i et højland med bl.a. damme og småsøer. Her finder I også Rytterknægten, Bornholms højeste punkt (162 m). På toppen er der opført et mindesmærke i form af et stentårn. Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab med et utal af vandreruter. Oplev sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation her. Ved Helligdomsklipperne mellem Gudhjem og Allinge fører trapper ned gennem en dyb kløft. Forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier. I dette område gemmer sig huler og grotter. Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet.

Aktivitet

Spil golf på jeres ferie i sommerhus i Dueodde. Øen har 3 golfbaner, hvoraf Dueodde Golfbane er den nærmeste. Mange gode naturoplevelser venter langs de 250 km gode cykelveje, hvoraf hovedparten er bilfrie. Der findes ligeledes mange vandreruter i den særprægede natur. Ved stranden er det populært at spille beachvolley og surfe. Lystfiskere har også gode muligheder ved kysten samt i øens søer og åer. Er I til klippevandring eller fugleobservering er Bornholm også ideelt, når I holder ferie i sommerhus.

Attraktion

Det 45 m høje, hvide Dueodde Fyr fra 1960 er Nordens højeste fyr, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Mange kunsthåndværkere har bopæl på øen, og flere steder er det muligt at besøge billedhuggere, glaspustere, keramikere og malere. I det idylliske fiskerleje Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, findes et glaspusteri og et røgeri. Bornholms karakteristiske røgerier bør opleves under et ophold på øen. Prøv f.eks. Hasle Silderøgeri, som er et kendt museums-røgeri, hvor der stadig røges fisk efter traditionel metode i åbne skorstene. Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. De 4 mest kendte rundkirker er: Østerlars - den største og mest kendte. Olsker - den højeste og mest elegante. Nylars - den bedst bevarede og med spændende kalkmalerier. Nyker - den mindste og med kalkmalerier fra flere perioder.

Udflugt

Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. JOBOLAND i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem. Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder. Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden. Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter ved Østerlars Rundkirke. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Dueodde

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1002

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1080

   220 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1120

   25 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1005

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1115

   850 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1060

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1123

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1050

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1116

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1059

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1111

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1086

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1121

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1073

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1072

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1090

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1093

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1078

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1097

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1081

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1099

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1108

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1011

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1103

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1117

   700 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1031

   700 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus i feriecenter, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1114

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1021

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1013

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Ferielejlighed i feriecenter, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1076

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 0

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1118

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1119

   800 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1112

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Dueodde Ferielejlighed i ferieby, Dueodde

   Reg.nr.: 95-1065

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2