Sommerhusudlejning i Dueodde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Dueodde, Bornholm, Danmark udlejes her!

Dueodde på Bornholms sydkyst er et herligt sommerhusområde med en skøn, hvid sandstrand og dejlige sommerhuse i skoven bag stranden. Dueodde er kendt for sommerhusudlejning, og ikke uden grund. Her finder I strand, smuk natur, ugenerte sommerhuse og aktiviteter for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Dueodde

 
 

128 gæster har givet Dueodde en gennemsnitlig vurdering på 4,55 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Claus, Holmegaard besøgte området fra
 
17-10-2020 til 24-10-2020

Mange fine spisesteder på hele øen


Willy, Brøndby besøgte området fra
 
15-08-2020 til 29-08-2020

Der er et godt røgeri både i Snogebæk samt i Nexø og så er der jo bare skønt på Bornholm.


Annette, Bredsten besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Balka strand ikke så langt væk er skøn! Og restauranten Den Lille Havfrue i Snogebæk er rigtig hyggelig og serverede en fantastisk plankebøf.


John, Jelling besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Bornholm er en perle af kultur, en uge var for lidt til os, vi besøgte det lille fiskeleje Vang og gik hen til det lille vandfald, et rigtig dejlig sted. Vi var ude at bade i Opalsøen og gik de 4 km rundt om den. Gudhjem var nok den lidt større by vi bedst kunne lide.


Kjeld, Farum besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Snogebæk Røgeri holder aften buffet til 135 kr. - det er alle pengene værd. Balka Strand er nok den smukkeste danske strand vi nogensinde har besøgt.


Flemming, Herning besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Lej cykler. Det er så fin en cykel ø. 2 Camping pladser inden for 5 minutters gang(2 minutter på cykel). Så ingen grund til at starte bilen for at hente morgen brød.


Lene, Horsens besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Man spiser rigtig godt på Det gamle Posthus i Allinge og på Bryghuset i Svaneke. Pandekagehuset i Gudhjem var ikke den bedste oplevelse - ret dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Fedt at tage gåturen fra Hammerfyret og ned til Hammersøen, forbi Krystalsøen og Opalsøen. Det er en lidt strabadserende tur ned og op, men SÅ flot. Tag evt. badetøjet med, for man kan bade i Opalsøen og tage en zipliner fra klipperne, ud over og ned i søen. Sandvig strand blev vores foretrukne.


Peter, Kirke Hyllinge besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Flere interessante sprækkedale langs østsiden af Bornholm med mange spændende planter og fugle. Vandretur rundt om Hammeren med flotte udsigter.


Lotte Kofoed, Vanløse besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Rolige omgivelser, ingen støjgener fra den nærliggende vej. Bornholmertårnet er nabo, der er fin udstilling, minigolf og flot udsigt fra tårnet. Der er kort kørsel til hyggelige Snogebæk og Slusegård. Dueodde strand kan nås på en rask gåtur.


Tina, Karrebæksminde besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Hav endelig cykler med! Gode cykelstier overalt. Om det så er til lange ture, eller en smuttur til en hyggelig aften på Sørens Værtshus i Snogebæk.


Gitte, Vejle besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi kan kun anbefale at spise på restauranten Dueoddes Steakhouse. Hvis der er tang på stranden ved Dueodde lige når I kommer ned til den, så prøv at gå langt ned af stranden til højre, der var det klareste rene vand at bade i. Det kan også anbefales at besøge Ekkodalen tidligt om aftenen, hvor der ikke er så mange mennesker.


Mette, Tranbjerg besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Der er så meget at se på Bornholm. Vandreturen (7km) på Hammeren er et must! Det er en af de flotteste og mest spændende vi har været på! Også en fin oplevelse at booke aften rundvisningen på Hammershus. Hyggeligt med lygter og guiden har mange gode historier.


Erik, Silkeborg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Hammershus slotsruin og det nye besøgscenter. Cykelture langs sydvestkysten. Byvandringer med fiskefrokost.


Gudrun, Næstved besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Besøg Snogebæk. Hyggeligt lille fiskerleje.Kør derefter til Nexø og følg kystvejen til Svaneke og videre til Bølshavn og Gudhjem. Skøn tur med kig til vand og klipper det meste af vejen.


Jørn Ole, Rønne besøgte området fra
 
23-05-2020 til 06-06-2020

Dueodde i sig selv er bare et dejligt naturområde, det er helt utroligt hvor meget tid man kan bruge i dette område ved skov-strand og klitter er noget som gør en glad og afslappet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 27-05-2020

Husk at besøge selve Snogebæk Havn med dets mange spisesteder.


Bente, Bramming besøgte området fra
 
12-05-2020 til 19-05-2020

Vi fandt et godt restaurant ( Dueodde diner og steakhouse) hvor vi bestilte mad og hentede da det var i corona tiden de var rigtig søde derhenne og maden super


Niels Bjørn, Valby besøgte området fra
 
20-01-2020 til 27-01-2020

Bornholm er et super område året rundt, der er rigeligt med oplevelser for alle.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Vi spiste Tarteletter på Ekkodalens Cafe genlyd. Og var nød til at besøge stedet en gang mere. Super service for os og vores hund.


Bubbi Feldbo, Esbjerg N besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Bornholm er en dejlig Feriested med mange gode steder, kun fantasien sætter grænser


Mette, Roskilde besøgte området fra
 
17-08-2019 til 31-08-2019

Restaurant Svanereden på Svaneke havn er et besøg værd. God kaffe og kage og meget behageligt personale. Nåede ikke at smage deres mad, der bliver tilberedt over brændebål, men det skal helt klart prøves næste gang vi er på Bornholm. Kyststien mellem Svaneke og Listed er helt klart værd at prøve 👍 Paradisbakkerne, især gul rute er utrolig flot.


 
youtube
 

Generel

Dueodde er et familievenligt ferieområde med skøn strand på Bornholms sydspids. Det rolige og hyggelige ferieområde Dueodde ligger i skoven, lige bag den dejlige sandstrand med trærampe og høje klitter. I klitarealet bag stranden ligger det hvide, 45 m høje Dueodde Fyr fra 1960. Fyret er Nordens højeste fyr og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Der er gode indkøbsmuligheder i Snogebæk, 5 km fra Dueodde. Dueodde er et dejligt feriested i naturskønne omgivelser, og tæt ved diverse aktivitetstilbud og seværdigheder for hele familien. Sommerhusudlejning i Dueodde giver jer også mulighed for at medbringe jeres hund på ferien i sommerhus. Jeres kæledyr er velkommen i mange af vores sommerhuse her.

 
Badegæster slapper af i klitterne på den brede sandstrand i ferieområdet Dueodde Børn leger i klitterne på den fine sandstrand i Dueodde Det 47 meter høje Dueodde Fyr i sommerhusområdet Dueodde Imponerende klitområde mellem stranden og sommerhusene i Dueodde
 

Strand

Østersøstranden ved Dueodde er pragtfuld, bred og kridhvid. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart. Bag stranden ligger et stort klitareal med skov, og fra skoven fører en 600 m lang rampe gennem klitterne og helt ud til stranden. Rampen gør det muligt at medbringe f.eks. cykel, barnevogn og kørestol. Windsurfing er en meget populær aktivitet ved Dueodde Strand.

Natur

Naturen omkring Dueodde er præget af dejlig strand, fyrreskov, kuperet terræn og klitter. Skoven går flere steder helt ud til stranden. Lidt vest for Dueodde ligger et plantageområde med afvekslende natur og kuperede landskaber. Almindingen øst for Rønne og nord for Åkirkeby er landets femtestørste skov. En smuk og afvekslende skov, beliggende i et højland med bl.a. damme og småsøer. Her finder I også Rytterknægten, Bornholms højeste punkt (162 m). På toppen er der opført et mindesmærke i form af et stentårn. Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab med et utal af vandreruter. Oplev sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation her. Ved Helligdomsklipperne mellem Gudhjem og Allinge fører trapper ned gennem en dyb kløft. Forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier. I dette område gemmer sig huler og grotter. Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet.

Aktivitet

Spil golf på jeres ferie i sommerhus i Dueodde. Øen har 3 golfbaner, hvoraf Dueodde Golfbane er den nærmeste. Mange gode naturoplevelser venter langs de 250 km gode cykelveje, hvoraf hovedparten er bilfrie. Der findes ligeledes mange vandreruter i den særprægede natur. Ved stranden er det populært at spille beachvolley og surfe. Lystfiskere har også gode muligheder ved kysten samt i øens søer og åer. Er I til klippevandring eller fugleobservering er Bornholm også ideelt, når I holder ferie i sommerhus.

Attraktion

Det 45 m høje, hvide Dueodde Fyr fra 1960 er Nordens højeste fyr, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Mange kunsthåndværkere har bopæl på øen, og flere steder er det muligt at besøge billedhuggere, glaspustere, keramikere og malere. I det idylliske fiskerleje Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, findes et glaspusteri og et røgeri. Bornholms karakteristiske røgerier bør opleves under et ophold på øen. Prøv f.eks. Hasle Silderøgeri, som er et kendt museums-røgeri, hvor der stadig røges fisk efter traditionel metode i åbne skorstene. Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. De 4 mest kendte rundkirker er: Østerlars - den største og mest kendte. Olsker - den højeste og mest elegante. Nylars - den bedst bevarede og med spændende kalkmalerier. Nyker - den mindste og med kalkmalerier fra flere perioder.

Udflugt

Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. JOBOLAND i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem. Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder. Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden. Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter ved Østerlars Rundkirke. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Dueodde

Søg sommerhus
 
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   220 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4547,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4081,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3570,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7255,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4234,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5349,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 11680,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4237,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4841,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 14629,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4299,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8597,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3555,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 15807,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3652,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4174,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4432,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4466,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4571,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3154,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4286,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5184,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5893,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5260,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3733,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3096,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus i feriecenter, Dueodde

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5158,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3744,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3446,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4579,-
    
  •  

   Dueodde Ferielejlighed i feriecenter, Dueodde

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2998,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus på landet, Dueodde

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9504,-
    
  •  

   Dueodde Sommerhus, Dueodde

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3093,-
    
  •  

   Dueodde Ferielejlighed i ferieby, Dueodde

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2745,-