Sommerhusudlejning i Dueodde Ferieby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Dueodde Ferieby, Bornholm, Danmark udlejes her!

Dueodde Ferieby på Bornholms sydkyst er kendt for sommerhusudlejning og byder på dejlig badestrand, skov og skønne sommerhuse for enhver smag. I Dueodde Ferieby kan I benytte en række fælles faciliteter, fx en udendørs pool. En ferie i sommerhus i Dueodde Ferieby indbyder til hyggelig og aktiv familieferie.

 

Gæstevurderinger fra Dueodde Ferieby

 
 

69 gæster har givet Dueodde Ferieby en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mogens, Ikast besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Snogebæk; rigtig hyggelig by, som ligger få minutters kørsel fra sommerhuset. Spis på røgeriet, der er en lækker buffet og hyggelig stemning. Hasle Røgeri kan også anbefales. Der er udvalget en kende større, men det ligger også en god halv times kørsel derfra.


Marianne, Ballerup besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Bornholm er en fantastisk ferieø med oplevelser i alle kategorier til enhver smag. Ting vi gerne ville opleve var desværre umulige. Der var mange, mange mennesker i uge 30.


Klaus, Silkeborg besøgte området fra
 
04-07-2020 til 18-07-2020

Er vejret godt er Dueodde fantastisk. Er vejret dårligt er der ikke meget i området og man skal kører efter de fleste aktiviteter.


Henrik, Snertinge besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi havde vores hund med, en finsk Lapphund, så vi gik nogle gode tur på stranden, i Kodalen og kyststien mellem Nexø og Svaneke. Så var vi i Ekkodalen og spise deres berømte tartelet med høns i asparges.


jette, Vejle besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Hammershus, rytterknægten, vandfaldet ved Kobbe å, paradisbakkerne og selvfølgelig sol over gudhjem


Henrik, Taastrup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Bornpark minigolf.


Palle Mikael, Hadsund besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Gå ikke glib af restaurant Ranch super hyggeligt dog ligger det det lang inde i landet, Kunst Cafe Snogebæk Den gamle levertrand fabrik verdens bedste Burger // Melstedgård ved Gudhjem en oplevelse fra en svunden tid levende Landbrugs museum som at være tilbage i tiden på Borholm hvor bondelande og fiskeri var hovederhvervet ..Døndalen Danmark,s eneste vandfald mm.. Guhjem- Allinge -Sandvig Svaneke Snogebæk


Sanni, Valby besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Dueodde Steak House kan varmt anbefales samt Nexø røgeri - virkelig et besøg værd.


Miriam, København S besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Er man til vandring, Kan jeg klart anbefale at køre til Paradisbakkerne, især majdalen, gerne tidlig morgen.så har man det smukke kuperede område og natur for sig selv. Der er gudesmukt og masser af blåbær, brombær og vilde hinbær. Isbutikken Cris og Mario i Nexø er bestemt et besøg værd. Svaneke er tæt på og super charmerende og hyggelig og fyldt med lækre spisesteder. Bl.a kan børn selv lave mad over bål på en hyggelig udendørs restaurant v.Svaneke havn, mens de voksne nyder kolde drinks og lækker fisk.


Majbrit, Humble besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

super strand, dejligt område.


Henning, Frederiksberg besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Kære Sol & Strand! Alt er i fineste orden:-) Men vi vil gerne gøre opmærksom på: Hvis der er induktion som kogeplade i huset, synes vi, det er en god idé at oplyse hvilken nr. hus, der har denne kogeplade. Da en af os har pacemaker, må man ikke benytte induktion. Pacemaker er magneter og det samme er induktion (har vi fået oplyst) og denne kombination er ikke god. De venligste hilsner Henning og Kate Holm


Erling, Odense SØ besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

Skal du spise pizza , så er Søren’s værtshus i Snogebæk det helt rigtige sted. Super pizza.


Karen, Sorø besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Stærmose (beklædning) i Boderne og Brenó’s restaurant i Snogebæk var positive besøg. Kæmpetarteletterne hos café Genlyd var velsmagende - kunne dog ikke spises op! Det nye Besøgscenter Hammerhus er meget velplaceret i landskabet og giver lettilgængelig information. Hjorts fabrik i Rønne er spændende at se. Naturen på Bornholm er unik og byder på mange skønne oplevelser. Badestrandene Balka og Dueodde er vidunderlige. Der er flot udsigt over næsten hele øen fra tårnene på Rytterknægten og Bornhomertårnet ved Dueodde.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Når man vælger at bo i Dueodde hvilke er et flot sted, skal man være indstillet på at man skal køre en del, da rigtig mange serværdigheder ligger nord på. Turen nord på så skal man køre mod Nexø og denne vej op da den er smukkes.


jytte, Kastrup besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Jeg kan anbefale alt på Bornholm,da jeg har været der igennem mange.Læs om Bornholm,både om forretninger,de mange restaurant besøg,det nye museum ved Rø og den måde det er bygget på.På Bornholm ligger hele Danmarks natur.God Jytte Boller


jim, Ishøj besøgte området fra
 
04-06-2018 til 11-06-2018

I skulle prøve sørens pizzaer i Snogebæk de er virkelig gode.


Annie, København N besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Et besøg på Natur Bornholm skal man unde sig selv og selfølgelig Christians Ø


Bente, Nakskov besøgte området fra
 
16-09-2017 til 23-09-2017

kør en tur til Vang


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-09-2017 til 17-09-2017

Besøg Fru Petersens kagebord i Østermarie. Prøv en to-timers hestevognstur i Ekkodalen. Her kommer man forbi Rokkestenen og Rytterknægten. Svaneke by er en hyggelig by med gamle huse, bolchekogeri og bryghus. Oppe nordpå kan et besøg til Jons kapel og Hammershus anbefales.


 
youtube
 

Generel

Dueodde Ferieby ligger i et dejligt naturområde på Bornholms sydspids, fjernt fra larm og støj, og består af flere individuelle huse, som ligger på en stor, fælles naturgrund, direkte ned til den pragtfulde, brede sandstrand med perfekte bade- og vandsportsmuligheder. Husene er privatejede, og derfor kan udstyr og møblement variere. I Dueodde Ferieby kan I frit benytte en fælles, udendørs swimmingpool og børnepool (opvarmet fra 15.06 til 01.09). I det store fælleshus kan I spille bordtennis, og i området er der legeplads til de mindre børn. Vaskemaskine, tørretumbler og telefon kan benyttes mod betaling. Der udlejes desuden cykler i feriebyen. Der er gode indkøbsmuligheder i Snogebæk, 5 km fra Dueodde.

 
Skoven strækker sig helt ned til den hvide sandstrand i sommerhusområdet Dueodde Ferieby Fællesområde med diverse aktiviteter i Dueodde Ferieby Flere legepladser hører også til aktiviteterne i Dueodde Ferieby Dejlig, hvid sandstrand ved sommerhusområdet Dueodde Ferieby
 

Strand

Østersøstranden ved Dueodde er pragtfuld, bred og kridhvid. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart. Bag stranden ligger et stort klitareal med skov, og fra skoven fører en 600 m lang rampe gennem klitterne og helt ud til stranden. Rampen gør det muligt at medbringe f.eks. cykel, barnevogn og kørestol til stranden. Windsurfing er en meget populær aktivitet ved Dueodde Strand. I klitarealet bag stranden ligger det hvide, 45 m høje Dueodde Fyr fra 1960. Fyret er Nordens højeste fyr og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området.

Natur

Naturen omkring Dueodde er præget af dejlig strand, fyrreskov, kuperet terræn og klitter. Skoven går flere steder helt ud til stranden. Lidt vest for Dueodde ligger et plantageområde med afvekslende natur og kuperede landskaber. Midt på Bornholm ligger landets femtestørste skov: Almindingen - en smuk og afvekslende skov i et højland med bl.a. damme og småsøer. Her finder I bl.a. den 12 km lange sprækkedal Ekkodalen samt Rytterknægten - Bornholms højeste punkt på 162 m. Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab med et utal af vandreruter. Langs disse kan I opleve sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation. Ved Helligdomsklipperne ved Gudhjem fører trapper ned gennem en dyb kløft. Huler, grotter og forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier (16 km). Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet.

Aktivitet

Ved stranden i Dueodde er det populært at solbade, bade, spille beachvolley og surfe. Golfspillere kan afprøve flere, naturskønt beliggende baner på øen, hvoraf Dueodde Golfbane er den nærmeste. For lystfiskere er det oplagt at fiske direkte fra kysten, men det er også muligt at fiske på havet samt i øens fiskesøer og åer. Mange gode naturoplevelser venter langs de 250 km gode cykelveje, hvoraf hovedparten er bilfrie. Der findes ligeledes mange vandreruter i den særprægede natur. Foretrækker I at vandre på klipper eller observere fugle er Bornholm også et ideelt feriested.

Attraktion

Det 45 m høje, hvide Dueodde Fyr fra 1960 er Nordens højeste fyr, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Mange kunsthåndværkere har bopæl på øen, og flere steder er det muligt at besøge billedhuggere, glaspustere, keramikere og malere. I det idylliske fiskerleje Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, findes et glaspusteri og et røgeri. Bornholms karakteristiske røgerier bør opleves under et ophold på øen. Prøv f.eks. Hasle Silderøgeri, som er et kendt museums-røgeri, hvor der stadig røges fisk efter traditionel metode i åbne skorstene. Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har bl.a. fungeret som forsvar og opbevaring. De 4 mest kendte rundkirker er Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

Udflugt

NaturBornholm i Åkirkeby er et naturoplevelsescenter, som fortæller historien om Bornholms natur. Oplev bl.a. modeller af dinosaurusser, levende krokodiller, sanserum og en tidsmaskine her (16 km). JOBOLAND i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner (16 km). Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem (30 km). Bornholms Kunstmuseum i Gudhjem udstiller værker af kendte bornholmske malere og har temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Dueodde Ferieby

Søg sommerhus
 
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3225,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3129,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2811,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3255,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2814,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5513,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2734,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2647,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2905,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2733,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i by, Dueodde Ferieby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2725,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3196,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2997,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3911,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3327,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2821,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3120,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8847,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2915,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7890,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3055,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3713,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2669,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5481,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2734,-
    
  •  

   Dueodde Ferieby Sommerhus i ferieby, Dueodde Ferieby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2734,-