Sommerhusudlejning i Balka - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Balka, Bornholm, Danmark udlejes her!

Balka er et populært sommerhusområde på Bornholm - Danmarks klippeø. Når I bor i et sommerhus i Balka, kan I nyde den lange, brede sandstrand og dyrke vandsportsaktiviteter af enhver art. Ferieområdet Balka byder på skønne sommerhuse i grønne omgivelser, og i udkanten af Balka ligger fiskelejet Snogebæk med butikker og spisesteder.

 

Gæstevurderinger fra Balka

 
 

75 gæster har givet Balka en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-10-2020 til 07-11-2020

Balka strand er skøn.


Tais, Ringsted besøgte området fra
 
23-09-2020 til 28-09-2020

stranden


Henning, Skødstrup besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi kan ikke fremhæve noget specielt, men vi har kørt rundt og set det meste af øen, da der ikke er så store afstande.


Martin, Hillerød besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Vi spiste en frokost på årsdale silderøgeri og det kan helt klart anbefales, helt fantastisk 😀 Tag ud og se kultippen ved Hasle og svartinge dalen er helt klart også et besøg vær 😀 Vangs granitbrud er også super flot 😀


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Hallegården var et virkelig hyggeligt besøg med meget lækre pølser og andet kød.


Peter, Holstebro besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Var til Middelalderfestival på øen - det var ikke særligt spændende for voksne - meget var lagt an på børn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

De steder hvor vi har været inde og spise (restaurant/cafe/røgeri) har mad og betjening været rigtig god. Det vildeste vi var på var en sejltur med Baltic Yacht Bornholm. Sådan en tur bør alle prøve. En stille tur fra Gudhjem til Hammershus hvor du får en masse bornholmsk historie, hjemturen går i et hurtigere tempo hvor der spises tapas. Båden stopper og solnedgang nydes. Og så slippes alle 900 heste løs det sidste stykke.


Finn, Daugård besøgte området fra
 
06-06-2020 til 20-06-2020

Restaurant Le Port i Hasle er et absolut must at besøge. Ifølge EUROMAN et af de 100 steder i verden man bare må besøge. Svaneke Bryghus var en oplevelse, ligesom at få rokkestenen til at rokke. Fantastiske forhold på Snogebæk havn til at bade - i det hele taget er Balka område utroligt fint.


Anja Overgaard, Ikast besøgte området fra
 
31-08-2019 til 07-09-2019

Restaurant Breno’s i snogebæk er et besøg værd. Dejlig lækker buffet med fri drikkevare i 2 timer.


Helle, Herlev besøgte området fra
 
25-08-2019 til 01-09-2019

Høstet er virkelig et besøg værd. MTB sporet ved rytterknægten er helt ok.


Gitte, Brande besøgte området fra
 
11-05-2019 til 18-05-2019

Vi var i sommerfugle huset. Det var en oplevelse for børnene. Der er skildpadder , fisk og masser af sommerfugle. Der var også en lille legeplads hvor der også var kaniner man kunne gå ind til.


Benny, Regstrup besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Der alle muligheder for at spise godt og lidt anderledes end normalt. Og ellers er der bare at sige det skal opleves alt er bare skønt 😄🔆


Lene, Brørup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Dejlige restauranter i Snogebæk.


Anne Merete og Gustav, Holbæk besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Cykelafstand til Snogebæk og Nexø ad stier.


 
youtube
 

Generel

Balka er et dejligt ferieområde med strand, skov, små gamle fiskerhuse og en bådehavn. Balka ligger lige syd for Bornholms næststørste by Nexø og lige nord for det idylliske fiskerleje Snogebæk og ved en af Europas fineste sandstrande. Sommerhusene ligger i naturskønne omgivelser ved et fredet område med fyrretræer. Der er stier langs kysten til Nexø, som med sine hyggelige gader, forretninger, restauranter og en større fiskerihavn er et besøg værd. Der findes forretninger og flere spisesteder i såvel Snogebæk som Nexø. Balka er et familievenligt feriested i naturskønne omgivelser, og tæt ved diverse aktivitetstilbud og seværdigheder. I et sommerhus i Balka kan I få mange gode oplevelser sammen og i mange af vores sommerhuse må I gerne medbringe jeres hund.

 
Surfere på den brede sandstrand med lavt og klart badevand i Balka Sommerhuse med havudsigt i den nordlige del af Balka Strand Det lave og klare badevand ved Balka Strand er meget velegnet til surfing Strandaktiviteter i det hvide sand på Balka Strand
 

Strand

Balka Strand er en af Bornholms mest populære strande. Den kilometerlange strand ligger i læ for venstenvinden, strækker sig over hele Balkabugten og ender ved Snogebæk. Den brede, hvide sandstrand har lavt vand og sandbund. I skal altså langt ud før vandet bliver dybt, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Stranden renses for tang o.l. med jævne mellemrum. Det er muligt at leje vandcykler, liggestole og surfudstyr her. Så I kan rigtigt have hyggelige dage ved stranden på jeres ferie i sommerhus. I højsæsonen holder livreddere øje med de badende gæster på stranden. Fra kiosken ved stranden fører en lang rampe helt ned til vandkanten, hvilket gør det muligt at medbringe barnevogn, kørestol o.lign.

Natur

Naturen omkring Balka er præget af dejlig sandstrand, skove og plantager. Syd for Nexø findes et sammenhængende naturområde, som går helt ned til ''Balkalyngen'', som er Danmarks eneste sandstenshede. En del af området er vildtreservat. Et lavt, godt skjult fugletårn giver god udsigt over dyrelivet og kysten.

Aktivitet

Tag på eventyr på jeres ferie i sommerhus i Balka. Sommerhusudlejning i Balka giver mulighed for, at hele familien kan prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter. Bornholm har 3 18-hullers golfbaner, hvoraf Dueodde Golfbane er den nærmeste. Banerne er meget forskellige og er alle et besøg værd. Der findes minigolfbaner i både Balka og Snogebæk. For fiskere er der mange muligheder ved kysten, i søer og åer samt på havet. Fiskerbåde afgår fra Nexø Havn. Det lille rev ''Salthammer'' ud for Snogebæk Havn samt ''Bro Rev'' er meget populære fiskespots tæt ved Balka. Stranden indbyder til diverse strandaktiviteter, og vandcykler samt windsurfboards udlejes her. Mange gode naturoplevelser venter langs de 250 km gode cykelveje, hvoraf hovedparten er bilfrie. Der findes ligeledes mange vandreruter i den særprægede natur. Er I til klippevandring eller fugleobservering er Bornholm også et ideelt feriested.

Attraktion

Lige bag kysten ved Balka finder I de gamle grave fra jernalderen ''Balka Kraterrøser'' samt Bornholms længste skærmvold ''Langskanse'', som er 600 m lang. I det idylliske fiskerleje Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, findes et glaspusteri og et røgeri. Få km syd for Snogebæk ligger det 45 m høje, hvide Dueodde Fyr fra 1960. Fyret er Nordens højeste, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Østersøen og området. Mange kunsthåndværkere har bopæl på øen, og flere steder er det muligt at besøge billedhuggere, glaspustere, keramikere og malere. Et af Bornholms karakteristiske røgerier er Hasle Silderøgeri, som er et kendt museums-røgeri, hvor der stadig røges fisk efter traditionel metode i åbne skorstene. Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. De 4 mest kendte rundkirker er Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

Udflugt

Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. JOBOLAND i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem. Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder. Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden. Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter ved Østerlars Rundkirke. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Balka

Søg sommerhus
 
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Sommerhus, Balka

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6820,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4523,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7250,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4234,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Sommerhus, Balka

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6266,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5869,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3764,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Ferielejlighed, Balka

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5122,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3554,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 14564,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6838,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4894,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3357,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4066,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3855,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Sommerhus, Balka

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   260 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5465,-
    
  •  

   Balka Sommerhus på landet, Balka

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3674,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   175 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9421,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3382,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Ferielejlighed, Balka

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4829,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3915,-
    
  •  

   Balka Sommerhus, Balka

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2911,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Balka Ferielejlighed, Balka

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4829,-