Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Allinge - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Allinge, Bornholm, Danmark udlejes her!

Allinge på Danmarks klippeø Bornholm er et populært ferieområde med mange hyggelige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Allinge, kan I opleve både sandstrand og klippekyst, farverige huse, et hyggeligt røgeri og en idyllisk havn. Mange af Bornholms seværdigheder ligger også tæt på Allinge.

 

Gæstevurderinger fra Allinge

 
 

70 gæster har givet Allinge en gennemsnitlig vurdering på 4,53 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-08-2019 24-08-2019

Stammershalle Badehotel lige nede ad vejen er et rigtig godt spisested. Bornland minigolf og rovfugleshow lige uden for Rønne kan varmt anbefales. Sejle fra Gudhjem til Helligdomsklipperne med M/S Thor og gå tilbage til Gudhjem -en lækker udflugt. Sejltur med Balicyacht langs kysten kan også varmt anbefales


Merete, Nyk F besøgte området fra
 
03-08-2019 10-08-2019

Bornholm Rovfugleshow var en KÆMPE oplevelse. Stranden ved Sandkås super dejlig. Minigolf på Sannes Familiecamping en god oplevelse.


Anne, Kastrup besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Dejlig strandsti til Allinge.


Arne, Odense NV besøgte området fra
 
20-07-2019 27-07-2019

Gåture langs stranden ad små stier langs klipperne og vandet.


Sarah, Kbh mv besøgte området fra
 
13-07-2019 20-07-2019

Vi kan anbefale at gå ture i Rø Plantage og spise på Provianten i Gudhjem.


Renall, Odense NØ besøgte området fra
 
29-06-2019 06-07-2019

Livet er en gave, pak den ud. Sådan er det også, at være her på Bornholm. Her er oplevelser for enhver smag. Det er blot at tage fat i de mange virkelig gode beskrivelser der findes og vælge ud fra de interesser man har. Der er altid noget nyt at opleve lige om hjørnet. Jeg selv har været her mange gange og vil da fremhæve de kulinariske oplevelser. Der er mange røgerier med hver deres særpræg og mulighed for skønne smagsoplevelser. Jeg selv vil fremhæve Nexø røgeri i særdeleshed. Hos Nexø Gamle Røgeri kan du få en dejlig og afslappet smagsoplevelse. Det kan ske indendørs og udendørs på terasser med udsigt til vandet. Har man små børn er der en legeplads lige nedenfor, så man samtidig kan holde øje med børnene. Her kan man nyde en skøn duft og en god atmosfære. Her værnes om traditionerne. Personale, servering, og det synsmæssige på tallerkenen et til UG med pil opad.


Tina, Risskov besøgte området fra
 
22-06-2019 29-06-2019

Vi var på en solnedgangs-sejltur med Baltic Yacht https://www.balticyacht.dk som sejlede os fra Gudhjem til Hammershus og tilbage igen. På turen ud fik vi en guidet tur med fortælling om alt det vi kom forbi og vi fik serveret en skøn tapas på turen, og det kan klart anbefales. En cykeltur fra sommerhuset til Allinge-Sandvig så langt vi kunne komme på cykel og derefter en vandretur til det nordligste punkt på Bornholm, det var toppen af poppen! Vi besøgte også Hammershus. Det var også fint, men pga antallet af turister var den anden tur bedre. Aftensmad eller frokost på 'Underbar' https://hotelnordlandet.com/da/ som ligger i underetagen af Nordlandet er fantastisk. Et besøg på Christiansø kan klart anbefales. Alt er fredet og det er det smukkeste og mest unikke sted der findes. Vi havde booket en overnatning på Gæstgivergården - det var en rigtig god oplevelse, men et besøg ud og hjem samme dag kan også anbefales, for man kommer hurtigt rundt alle steder på de to små øer.


Birgith, Hobro besøgte området fra
 
08-05-2019 12-05-2019

Gåturen langs sandkaas camping og ned på kyststien hvor man kan gå til Allinge. Fantastisk naturoplevelse. Anbefaler restaurant Brøddan i Gudhjem og Marguritten i Allinge som en af mine faveoritter. Af alle steder på øen holder vi mest af Allinge området pga den smukke natur så husets beliggenhed ligger rigtig centralt for diverse gåture og andre seværdigheder. Gåturen omkring Hammeren er et must for os hver år den må man ikke snyde sig selv for.


Svend, Augustenborg besøgte området fra
 
01-09-2018 08-09-2018

Det er meget svær at finde noget der skiller sig ud fra et så unik Bornholm


Benedikte, Skibby besøgte området fra
 
07-07-2018 14-07-2018

Lykkelund Gedemejeri i Østerlars. Ca 60 geder (kan klappes), og super lækker gedeost og gedeis til salg. Ekkodalshuset i Ekkodalen ( åbent 12 til 19, bordbestilling nødvendig her i sæson). Bl.a hjemmelavet tartelet med ca 500 g hjemmelavet fyld. Hyggelig terrasse. Vovsen også velkommen. Området ved Hammerhavn meget lækkert


Renall, Odense NØ besøgte området fra
 
30-06-2018 07-07-2018

Bornholm er spækket med oplevelsesmuligheder for alle. Det er blot at vælge. Jeg vil klart anbefale at tage til Nexø røgeri og spise "sol over Gudhjem" der. Jeg har som andre besøgt mange røgerier på Bornholm og fået deres retter. De er alle unikke, men personligt vender jeg igen og igen tilbage til det lille røgeri i Nexø. Det er efter min mening noget helt særligt. "Det er ikke størrelsen, men gørelsen" Hammerhus er blevet moderniseret med mange finesser, historier og udsigtspunkter. Rovfugleshowet i Rønne er fornyet i en grad der er imponerende og noget for alle aldersgrupper. Tag en tur til Christiansø og Frederiksø og tal med de lokale der, samt nyd naturen på øen. Den er helt særlig og tager 3-4 timer på turen rundt på øerne. Her kan man ofte støde ind i kendte personer fra film og medier. Østerlars rundkirke er et besøg værd, hvor man nu har lokalhistoriker, beboere, til at fortælle historien om kirken. Ekkodalen er en gåtur værd. Man kan såmænd bevæge sig 12 kilometer langs med dalen. Hvad drikker Møller -øller -øller-øller. Hvad drikker præsten resten-resten-resten. Alt ved Bornholm er unikt. Naturen, maden, den lokale befolkning. Alle de muligheder og seværdigheder der findes her. Man kan bevæge sig rundt på korte strækninger og føle man kommer til et andet land. Her er fyldt med oplevelser, noget for enhver smag for alle. Bornholm er en unik oplevelse der ikke kan beskrives, men noget man selv bør opleve. Tag til Bornholm på ferie. Du vil aldrig fortryde denne beslutning.


 
youtube
 

Generel

Den smukke, hyggelige havn med røgeriet og den storslåede natur omkring Allinge indbyder til udendørsaktiviteter, og området er rigt på spændende seværdigheder. Der er gode muligheder for at blive underholdt i Allinge. Byen er et livligt feriested, og i de gamle gader finder I mange butikker, restauranter og cafeer. Om sommeren afholdes her markedsdage, hvor der kan handles med de lokale indbyggere.

 
En sommerdag med hygge og aktivitet på havnen i Allinge Klippekysten ud for Allinge med røgeriet i baggrunden Allinge Røgeri ligger helt ud til klippekysten Brostensbelagt gade med smukke, gamle huse ved havnen i Allinge
 

Strand

Den nordligste del af Bornholm er hovedsageligt præget af klipper. Dog finder I få km nord for Allinge den dejlige sandstrand Sandvig Strand. Den børnevenlige strand ved Østersøen har fint sand, sandbund og lavt vand. Et skønt sted at tage hen på jeres ferie i sommerhus.

Natur

Bornholms varierede landskab er en af øens største attraktioner. På den nordlige del af øen, ved det fantastiske naturområde Hammerknuden, kan I betages af de smukke klippekyster, sprækkedale, vandfald og klippehuler. Længere sydpå findes en af landets smukkeste skove, Almindingen. Forskellige afmærkede ruter fører gennem skoven, hvor I kan opleve den 162 meter høje bakke, Rytterknægten, smukke skovsøer og øens største sprækkedal. I sprækkedalen Ravnedalen findes en bronzealderhøj, helleristninger og bautasten.

Aktivitet

Sommerhusudlejning i Allinge giver mulighed for at få dejlige naturoplevelser på forskellig vis. De mange afmærkede cykel-, ride- og vandrestier på øen giver gode muligheder for at opleve det smukke naturlandskab og nogle af de sjældne seværdigheder, som øen kan byde på. Lystfiskere kan fiske både fra kysten og på havet. Desuden findes der flere Put&Take-fiskesøer på Bornholm. Øen har tre golfbaner. Den, der ligger nærmest Allinge, er Nordbornholms Golfklub. Ved Dueodde findes en smuk seasidebane, som også er et besøg værd. Hver sommer arrangeres der bl.a. motions- og cykelløb flere steder på øen, så der er mulighed for en aktiv ferie, når I lejer et privat sommerhus eller en ferielejlighed i Allinge. Er I til klippevandring eller fugleobservering er Bornholm også et ideelt feriested. Følg evt. stien, som fører fra Allinge mod syd til Sandkås over granitklipperne langs kysten.

Attraktion

En gåtur gennem Allinges gamle gader fører jer forbi de gamle købmandsgårde. Den enestående havn er sprængt ind i granitklipperne, og sommeren igennem er havnen med restauranterne og røgeriet ramme om en utrolig livlig atmosfære. Herfra kan I desuden sejle til den smukke ø Christiansø. Ved Madsebakke udenfor Allinge kan I se de fascinerende bronzealder-helleristninger fra perioden 1800-500 f.Kr., som afbilleder solen, skibe og fod- og hjultegn på klippefladerne. Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. De 4 mest kendte rundkirker er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

Udflugt

Et par km nord for Allinge ligger Hammershus, som er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. Bornholms Kunstmuseum ligger i et af øens smukkeste områder ved Gudhjem. Her findes værker af kendte bornholmske malere og temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. (15 km) Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter. Centret er et levende middelaldermiljø fra perioden 1350-1450 med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. (15 km) JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. (29 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

10 Sommerhuse i Allinge

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-5738

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-5518

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-6030

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-5503

   4000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-5516

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Ferielejlighed, Allinge

   Reg.nr.: 95-5713

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Ferielejlighed, Allinge

   Reg.nr.: 95-5724

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus i by, Allinge

   Reg.nr.: 95-6028

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Ferielejlighed, Allinge

   Reg.nr.: 95-5731

   500 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0

  •  Kategori

   ?

    

   Allinge Sommerhus, Allinge

   Reg.nr.: 95-5729

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4