Destination

Storkøbenhavn

Storkøbenhavn

Sommerhusudlejning i Storkøbenhavn - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Storkøbenhavn, Sjælland, Danmark udlejes her!

Ønsker I at bo i rolige omgivelser, men stadig nær hovedstadens pulserende liv, er Storkøbenhavn et godt valg.

 

Generel

Storkøbenhavn dækker over et område omkring hovedstaden, hvor I højst befinder jer 15 km fra centrum. Her finder I rolige og hyggelige ferieområder med gode bus- og togforbindelser til København. I kan nyde både nærheden til både havet og storbyens pulserende liv. Og I kan benytte flere gode badestrande i området.

Strande

Området Storkøbenhavn byder på flere dejlige og børnevenlige badestrande. I kan blandt andet benytte en fin sandstrand med badebro og små klitter med bevoksning ved Brøndby Strand samt en skøn sandstrand med badebro ved Ishøj Strand. Lidt tættere ved centrum ligger Amager Strandpark på en 2 km lang kunstig ø med en stor lagune med sandbund og klitter. Nord for København finder I det populære Bellevue Strandbad. Prøv også Havnebadet Islands Brygge, Havnebadet Fisketorvet, Stranden Urban Beach ved Carlsberg Byen og Havnebadet Sluseholmen.

Natur

Storkøbenhavn indeholder mange skønne, grønne områder. I kan blandt andet nyde synet af den smukke Botaniske Have i centrum af København, gå tur i den hyggelige Brøndby Skov, i Kongelunden på Amager, som er meget rig på forskellige planter og fugle, samt i Dyrehaven med det netop istandsatte Eremitageslot og et stort antal hjortevildt. Omkring 25 km fra centrum ligger Furesøen, Danmarks dybeste sø. Her kan I sejle, bade, fiske og gå ture ved søen.

Aktiviteter

De mange skove, parker og grønne områder indbyder til gå- og cykelture. Området er også rigt på golfbaner, og I kan blandt andet prøve de velplejede baner hos Brøndby Golfklub, Copenhagen Golf Center og Helsingør Golfklub. Lystfiskere kan prøve lykken fra kysterne, i havnene eller i en af områdets Put & Take fiskesøer. Derudover byder området på et væld af svømmehaller, bowlingbaner og andre sportsfaciliteter.

Attraktioner

Storkøbenhavn byder på et levende kulturliv med et utal af museer, gallerier, teatre og spillesteder. I kan shoppe og nyde storbyens puls på Strøget, Europas længste gågade, samt besøge nogle af de mange seværdigheder i byen. Oplev for eksempel Tivoli, Den Blå Planet, Københavns Zoo, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Bakken eller kronjuvelerne på Rosenborg Slot.

Udflugtsmål

I kan se skiftende udstillinger på det spektakulære kunstmuseum Arken i Ishøj (20 km fra centrum). Nord for Storkøbenhavn kan I besøge Karen Blixen Museet i Rungsted (27 km) eller Louisiana i Humlebæk (35 km), som byder på mange spændende udstillinger og en fin udsigt over Øresund. Kronborg Slot i Helsingør (45 km) er et imponerende syn - både udvendigt og indvendigt. Se De Kongelige Sale og de dystre Kasematter under slottet. Besøg forlystelsesparken Bonbon-Land i Holme Olstrup, som tilbyder flere end 70 sjove aktiviteter for hele familien (ca. 75 km).
Sommerhuse i Storkøbenhavn