Destination

Greve Strand

Greve Strand

Sommerhusudlejning i Greve Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Greve Strand, Sjælland, Danmark udlejes her!

Greve Strand er beliggende i den indbydende Køge Bugt, kun 30 km fra København.

 

Generel

Sommerhusområdet ligger i Køge Bugt, omgivet af skov, strand, mange søer og småbyer, som f.eks. Greve (ca. 2 km) og Ishøj (ca. 7 km), der byder på spændende kulturskatte. Det er muligt at købe dagligvarer inden for en radius af 1 km. Glæd jer til en ferie, hvor I kan vælge ud fra en stor mængde af oplevelser. Nyd den friske brise fra havet og talrige aktiviteter på den rene strand, oplev den storslåede natur eller tag del i det sprudlende liv i Danmarks hovedstad.

Strande

Sommerhusområdet ligger kun få hundrede meter fra Greve Strand, og ønsker I at bade fra en strand med Blåt Flag, så kan Strandpark København (ca. 5 km), der strækker sig over en længde på 7 km mellem Hundige Strand og Brøndby, anbefales. Her kan I bade, fiske og surfe og om sommeren tage del i talrige aktivitetstilbud som f.eks. musik og dans, havnefester, markeder og kapsejladser.

Natur

Ved Karlslunde (ca. 4 km) finder I Karlstrup Kalkgrav, et enormt hul på 500 x 400 m, der vidner om en årelang søgning efter kalk og giver et interessant indblik i Danmarks geologiske fortid. Gå på skattejagt her, for med lidt held kan I finde velbevarede fossiler. Hedeland (ca. 11 km) er et 15 km2 stort, kunstigt anlagt natur- og fritidsområde. Her finder I store vidder, søer, skov og bakker med en rig fauna og flora. I kan dyrke talrige fritidsaktiviteter her, og om vinteren kan I stå på ski. Stevns Klint (ca. 50 km) er med sine kridhvide kridtklinter mere end 40 m høj. Oplev den enestående klint fra de mange udsigtspunkter. Flagbanken er det mest spektakulære sted ved Stevns Klint.

Aktiviteter

Den skønne, brede strand, de herlige skove og den øvrige natur med bl.a. Stevns Klint (ca. 50 km) indbyder til udflugter i naturen. Lej f.eks. cykler i Ishøj (ca. 7 km) og tag en cykeltur på det anlagte cykelstisystem i omgivelserne ved Ishøj - i Ishøjs turistinformation kan I hente forslag til turen. Desuden findes der i jeres ferieområde flere golfbaner, bl.a. den i Hedeland Golfklub (ca. 11 km), Køge Golf Klub (ca. 23 km) og Skovbo Golfklub ved Borup (ca. 28 km). I kan fiske i f.eks. Ishøj havn, i København Strandpark og i områdets søer. Er det dårligt vejr kan I besøge Danmarks største svømmehal i Greve (ca. 4 km), hvor der også findes solarium og fitnesscenter.

Attraktioner

Besøg Greve Museum (ca. 6 km), som er et spændende, utraditionelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og udstillinger. I Ishøj (ca. 7 km) kan I bl.a. besigtige Ishøj Kirke, der stammer fra år 1150. I landsbyen Tranegilde (ca. 10 km) ligger Bredekærgård, hvor markerne stadig, som i gamle dage, bliver pløjet med heste. Besøg også byen Køge med dens hyggelige, gamle bydel, en stemningsfyldt bådehavn, museerne Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjsmuseum, en fortryllende kirke, gågaden, markedsdagene og gode restauranter (ca. 22 km). Besøg evt. også hovedstaden København (ca. 30 km) med dens levende kulturliv, museer, musikliv, teatre, gallerier, fornøjelser og den længste gågade i Europa - Strøget, ligesom attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere.

Udflugtsmål

Gjorslev Slot (ca. 32 km), som er bygget af kalksten fra Stevns Klint, er bør opleves. Slottet er omgivet af en voldgrav og en herlig park, anlagt i engelsk stil. I har muligheden for at tage del i en rundvisning på slottet. I sommerperioden bliver der i Frederikssund (ca. 48 km) opført vikingespil, og her finder I også J.F. Willumsens Museum, som udelukkende viser værker af J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafik, keramik, skulpturer og fotografier. Vikingelandsbyen ved Frederikssund er en herligt beliggende, velbevaret landsby med huse og skibe. Bonbonland i Holme-Olstrup byder på mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften (ca. 56 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (ca. 60 km).
Sommerhuse i Greve Strand