Destination

Rødby

Rødby

Sommerhusudlejning i Rødby - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Rødby, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Rødby og Rødbyhavn er roligt beliggende på Lollands sydkyst. Området byder på dejlig natur, badestrand, aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien.

Generel

Rødby ligger 5 km inde i landet bag havne- og færgebyen Rødbyhavn, som har færgerute til Femern og Puttgarden. Rødbyhavn byder også på en hyggelig lystbådehavn, en dejlig strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Her befinder I jer næsten i gåafstand af Lalandia med et utal af aktiviteter for alle i familien. Fra Rødbyhavn kan Ifølge den 20 km lange Jernbanesti, som fører jer til Maribo, til fods, på hest eller på cykel. Den lille by Rødby indeholder flere gamle købmandsgårde, en kirke fra middelalderen, butikker, spisesteder og et ravsliberi. Dette rolige ferieområde er ideelt, hvis I ønsker at cykle, fiske, bade, spille golf eller på anden må være aktive sammen.

Strande

Ved Rødbyhavn kan I benytte en dejlig og børnevenlig sandstrand med klitter og godt badevand. Fra stranden kan I se færgehavnen og følge de store færger når de ankommer til eller sejler fra byen. Ved Kramnitse, 10 km mod vest, finder I en anden god badestrand med badebro og gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og familier med barne- eller klapvogne.

Natur

Landskabet omkring Rødby og Rødbyhavn er fladt og præget af marker, strand, klitter og enge. I kan finde naturskønne vandre- og cykelstier i området - både inde i landet og langs havet. Den 40 km lange Digesti fører jer fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt og den 20 km lange Jernbanesti forbinder Rødby Havn med Maribo. Naturparken Maribosøerne byder på smukke landskaber, fire søer og et rigt fugleliv. I kan vandre i området eller tage på sejltur på søerne.

Aktiviteter

I Rødby kan I bowle, køre i gokart, vandre, cykle og ride. Lalandia byder også på et utal af aktiviteter for hele familien. Prøv for eksempel det store, tropiske badeland Aquadome med vandrutsjebaner, bølger og boblebade. I kan også tage på en hyggelig sejltur på søerne ved Maribo eller en tur med museumsbanen fra Maribo mod Bandholm. På Lolland finder I 2 gode golfbaner hos Golfklubben Maribo Sø ved Maribo og Vestlollands Golfklub ved Nakskov. Lolland er også et ideelt feriemål for lystfiskere, da I kan fiske fra kysten eller fra en kutter på havet. I kan fiske fra flere strande og i Rødby færgehavn, og området er især rigt på fladfisk og torsk. I kan også prøve en af områdets Put & Take fiskesøer.

Attraktioner

På museet Polakkasernen i Tågerup kan I få et indblik i, hvordan de polske arbejdere, som kom til Danmark for at arbejde i sukkerroeproduktionen, levede og arbejdede (5 km). Besøg også den lille by Kramnitse, som ligger 11 km mod vest. Byen har en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Nær Maribo ligger det gule Engestofte Gods samt det smukke, hvide Søholt Gods, hvor I kan opleve en unik barokhave.

Udflugtsmål

Den kønne og hyggelige købstad Maribo byder på markedsdage, interessante butikker, museer, gallerier og flere spisesteder (14 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo kan I nyde synet af de vilde dyr i naturlige omgivelser. Oplev blandt andet giraffer, næsehorn, zebraer og tigre lige omkring jeres bil. Frilandsmuseet ved Maribo Sø består af huse, en bondegård, en stubmølle og en skole, som giver jer mulighed for at fornemme, hvordan livet på landet foregik i 1800-tallet. Prøv en tur med Museumsbanen Maribo-Bandholm, som bliver trukket af det ældste, fungerende damplokomotiv i Danmark. Besøg det interessante Fuglsang Kunstmuseum ved Toreby, hvor I kan opleve forestillinger og skiftende udstillinger (38 km). Nyd de flotte haver og dyrene i Guldborgsund Zoo og Botanisk Have i Nykøbing F (45 km). Oplev krokodiller fra hele verden i Krokodille Zoo ved Eskildstrup på Falster (46 km).
Sommerhuse i Rødby