Flexbetaling - Praktisk info

 

FlexbetalingFlexbetaling gør det muligt at betale jeres lejemål i afdrag, på en sikker og fleksibel måde.

Flexbetaling med NemID
Med Flexbetaling kan I betale for jeres køb i 3-12 rater, afhængig af købets størrelse. Kreditaftalen indgås med Lindorff Payment Services A/S og vil træde i kraft, når I godkender aftalen med NemID på bill.lindorff.com/Shopper/dk samt betaler delbetalingen inden for den angivne betalingsfrist.

Betalingsmuligheden er baseret på en samlet kreditsum for jeres aktuelle køb og er straks til rådighed for det aktuelle køb. I binder jer ikke til en permanent kreditfacilitet eller andre kundeforhold, men kun det aktuelle køb. Det, vi har brug for, er jeres personlige informationer til en kreditvurdering af jer. Sol og Strand fremsender en faktura på dit aktuelle køb til jer. Hvis kreditvurderingen er positiv, bekræftes betalingen og købet. Herefter modtager I fra Lindorff Payment Service A/S en faktura på det første afdrag. Lindorff Payment Service A/S sender efterfølgende en faktura hver måned. Hvis kreditvurderingen er negativ, får I via en tilsendt e-mail mulighed for, at betale til Sol og Strand med kreditkort eller bankoverførsel.

Betingelser for Flexbetaling
I kan vælge Flexbetaling, når jeres køb er mellem 750 kr. og 15.000 Kr. I skal være mindst 20 år gamle, have dansk CPR-nummer samt permanent ophold og CPR-adresse i Danmark. I skal desuden kunne modtage e-mails. Betalingsmetoden er udelukkende et tilbud til private forbrugere. Har I beskyttet adresse, eller er jeres informationer på anden måde ikke tilgængelige, kan betalingsmetoden ikke benyttes. Fakturaer vil blive tilsendt via den e-mail, som I opgiver, så husk at tjekke, at det er den rigtige e-mailadresse.

Det månedlige fakturagebyr er 30 kr. og renten er 10 %. For en kredit på fx 7.500 kr. med en tilbagebetalingsperiode på fx 12 måneder, er ÅOP 19,65 % (efter skat 16,00 %), inkl. rente og gebyrer. Den totale købesum inkl. kreditomkostninger er i dette eksempel 8.254 kr. Delbetalinger faktureres månedligt.

I kan læse mere om de generelle betingelser samt gemme dem på jeres PC, når I bekræfter jeres køb, eller på bill.lindorff.com/Shopper/dk. Kreditten ydes af Lindorff Payment Services A/S, Langmarksvej 57D, 8700 Horsens. I kan læse mere om Standard European Consumer Credit Information i denne PDF.

Depositum og Flexbetaling
Skal I have penge tilbage, sender vi pengene til Lindorff Payment Services A/S. Beløbet på jeres månedlige afdrag forbliver uændret. Det er kun perioden, som kan blive kortere. Dækker depositummet ikke jeres omkostninger, modtager I en opkrævning direkte fra Sol og Strand.

Kundeservice, hvis I har spørgsmål til betaling
Har I spørgsmål i relation til faktura og betaling af et køb, kan I kontakte Lindorff Payment Services A/S kundeservice på bill.lindorff.com/Shopper/dk eller pr. telefon 43 311 185 - mandag-torsdag 09:00-16:00, fredag 09:00-15:30 eller e-mail til betaling@lindorff.com. Ved udebleven betaling fremsendes rykker med gebyr, og der tilskrives renter i henhold til lovgivningen. Udskydelse af betalingsfrist sker i henhold til de generelle betingelser. Har I spørgsmål til lejemålet, kan du kontakte Sol og Strands kundeservice på telefon 70 100 160.

Annullering
Lindorff Payment Services A/S refunderer automatisk åben kredit, når bekræftelse på annullering er modtaget fra sælger af vare eller tjenesteydelse. Det kræver ikke en særskilt handling af jer. Skal vi refundere en betaling, I allerede har foretaget, kan det kræve, at I sender jeres bankkontonummer til Lindorff Payment Service A/S’ kundeservice via e-mail: betaling@lindorff.com.

Informationer, brugt i kreditvurdering
Når I vælger Flexbetaling som betalingsmulighed, har vi behov for jeres personlige informationer. Lindorff slår jer op i RKI og Debitor Registret samt i Lindorffs databaser over Lindorff-ejede, ubetalte fordringer samt bruger generelle kreditvurderingsparametre. Kreditvurderingen er real-time, dvs. den sker med det samme med øjeblikkelig tilbagemelding.
Informationen deles ikke med andre. Spørgsmål i forhold til negativ kreditvurdering kan stilles til Lindorffs kundeservice. For at sikre, at al information transporteres sikkert, benyttes en SSL krypteret forbindelse.

Bemærk: Flexbetaling kan kun anvendes ved online booking på hjemmesiden og kan ikke benyttes ved anden form for efterbetaling!


A

 
 

B

 
 

C

 

D

 
 

E

 

F

 
 

G

 

H

 
 

I

 

J

 
 

K

 
 

L

 
 

M

 
 

N

 
 

O

 

P

 

R

 
 

S

 
 

T

 

U

 

V

 

Å