21 Lokalbureauer


Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit

 

Vores lokalbureauer har åbent året rundt og står klar til at hjælpe jer på jeres sommerhusferie!

Hos Sol og Strand har vi 21 lokalbureauer, der administrerer tilsynet med de godt 6.000 private sommerhuse, som er fordelt over hele Danmark. Lokalbureauerne er der for at hjælpe jer med eventuelle spørgsmål samt turistinformation.


Vis på kort Vis på kort

Åbningstider

Vores lokalbureauer har åbent hele året rundt. Vær dog opmærksom på de skiftende åbningstider. De varierer med sæsonen, så I altid er sikre på, at vi er der, når I har brug for det. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe jer, så I er sikret en god ferie med sommerhusudlejning.

Medarbejdere

På Sol og Strands lokalbureauer møder I vores kompetente og engagerede medarbejdere. De er der for at hjælpe med at besvare jeres spørgsmål om jeres ferie i sommerhus. På mange af bureauerne taler vores medarbejdere flere forskellige sprog og vil derfor kompetent kunne vejlede jer på jeres foretrukne sprog. Hos lokalbureauerne finder I Sol og Strands ejerrådgivere, der har den direkte kontakt til husejerne.


I har mulighed for at få turistinformation på lokalbureauerne. Ferierådgiverne på jeres lokalbureau ved, hvad der foregår i jeres sommerhusområde og hvad der sker på tidspunktet for jeres ferie. De har et stort kendskab til udbuddet af aktiviteter og seværdigheder i jeres område og kan derfor vejlede jer ud fra jeres ønsker og behov.

Service

På jeres lokalbureau kan I, udover at få almindelig turistinformation, leje barnesenge, højstole og linnedpakker. Tilbuddene varierer fra bureau til bureau. Så forhør jer hos jeres lokalbureau om hvad mulighederne er for jer.

Destinationerne for lokalbureauerne

Vores 21 lokalbureauer ligger fordelt rundt i hele landet ved vores sommerhusdestinationer. De mange destinationer har forskellige tilbud og attraktioner til at gøre jeres ferie med sommerhusudlejning uforglemmelig. På spidsen af Danmark finder I Skagen, som byder på smuk natur, museer og spændende gastronomi. Ved Grenen kan I stå med et ben i både Kattegat og Skagerak, da de to farvande mødes her. Sommerhusudlejning i Skagen giver plads til hygge og til at nyde friske fisk og skaldyr på havnen. Ned langs vestkysten ligger Lønstrup, som er et hyggeligt fiskeleje og en dejlig ferieby, hvor I finder butikker, caféer og spændende kunsthåndværk. Særligt kunsthåndværk er der meget af i Lønstrup og I vil over alt kunne støde på små gallerier og værksteder, som er et besøg værd.

Udsigt fra klitterne ud mod havet

Løkken er også en populær destination til sommerhusudlejning i det nordvestjyske. Smukke strande, mange restauranter, kunst, kultur og ikke mindst spændende butikker. I Løkken sker der altid noget og i løbet af sommeren bliver der arrangeret koncerter, events og guidede ture. Løkken er et besøg værd og byder på et væld af oplevelser for hele familien. Et andet populært sted med sommerhusudlejning er Blokhus. Her er der, ligesom i Løkken, mange arrangementer i løbet af sommeren. Blokhus har et rigt byliv med mange butikker og spisesteder, hvor I om sommeren kan nyde maden udendørs. Med en af Danmarks bedste strande, er det dejligt at leje et sommerhus i Blokhus og kunne nyde stranden hver eneste dag.


Langs kysten ligger Nr. Vorupør, der har en skøn strand og store fredede klit- og hedearealer. Hver dag kan I opleve fiskerne trække deres både op på stranden og ofte er der mulighed for at købe frisk fisk og skaldyr direkte fra bådene. Nr. Vorupør har mange gode butikker med blandt andet rav og keramik og i byen finder I også et museum samt et akvarium. På den anden side af fjorden mod syd ligger Vejlby Klit. Et flot område med sommerhuse tæt på Vesterhavet og Ferring Sø. Nyd den dejlige natur der er her med gåture i de høje klitter og langs stranden. Led efter rav på stranden eller nyd de brusende bølger med en dejlig badetur. Midt imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger Søndervig. De kilometer lange sandstrande indbyder til en skøn badeferie, smukke gåture og masser af aktiviteter på stranden og i vandet. Her har I mulighed for at prøve kræfter med at surfe eller tage på en rolig ridetur langs kysten. I Søndervig er der meget at opleve for alle familiens medlemmer, når I vælger sommerhusudlejning som jeres ferieform.

Gågade i ferieby med iskiosker og butikker til venstre, ferielejligheder til højre og klitter i baggrunden.

Oplev fuglereservatet Tipperne og de smukke sandstrande med et sommerhus i Bjerregård. Her finder I et smukt og særpræget naturområde med mulighed for dejlige vandreture og oplevelser i naturen. Samtidig bor I ved Ringkøbing fjord, hvor der er gode muligheder for windsurfing. Så der er både mulighed for at prøve kræfter med windsurfing eller nyde synet af de farverige sejl på bølgerne. I kan også besøge den charmerende badeby Vejers med masser af spændende specialbutikker, kunsthåndværkere og restauranter. Udover det hyggelige byliv, har Vejers en dejlig strand og bag stranden finder I Langsø og Kærgaard Plantage. Med et sommerhus i Vejers ligger der mange spændende oplevelser og venter på jer. En anden populær destination til sommerhusudlejning er Blåvand. Her finder I en hyggelig ferieby, der er familievenlig og har masser at byde på indenfor butikker, restauranter, kunsthåndværk og attraktioner. I Blåvand er der også meget at opleve for de historieinteresserede. På stranden ligger stadig de gamle betonbunkere fra 2. verdenskrig og der er mange museer.


Tag færgen til dejlige Fanø og oplev de charmerende stråtækte huse og de smalle gader. Fanø er et skønt sted til sommerhusudlejning og byder på en hel unik oplevelse med de gamle bymiljøer og en storslået natur. En natur som har et rigt dyre- og planteliv. Med en flot lang sandstrand er Fanø et dejligt sted til sommerhusudlejning. Hvis I godt kan lide en ferie i sommerhus på øerne er der også mulighed for at leje sommerhus på Rømø. Rømø er med sine brede strande et populært sted til sommerhusudlejning. Langs kysten på Rømø kan I være heldige at se sæler, der soler sig og vælger I en sælsafaritur, kan I komme helt tæt på dem. Endnu en dejlig ø til sommerhusferie er Læsø. På Læsø er der en meget smuk natur og med hesteudlejning kan I opleve den på en helt ny måde. Der er også mange kunsthåndværkere på Læsø og I skal helt sikkert besøge det ikoniske Læsø Saltsyderi, hvor I kan høre om sydeprocessen og tilmed købe lækkert sydesalt med hjem.

Et lille barn står ved klitterne og ser ud over stranden og det blå vand

På Jyllands østkyst er der en god børnevenlig strand og med sommerhusudlejning i Hou kan I rigtigt få fornøjelse af at bade i det rolige hav. Hou er et gammelt fiskerleje og det bærer den hyggelige by præg af. I dag er der en hyggelig lystbådehavn og byen har flere attraktioner og restauranter. Længere mod syd finder I den charmerende by Ebeltoft med brostensbelagte gader og gamle huse. Med et dejligt havnemiljø, skønne butikker og seværdigheder er det et begivenhedsrigt sted at leje et sommerhus i nærheden af. Også her finder I børnevenlige strande og en skøn natur, som I kan nyde, når I bare vil slappe af. Lej jeres sommerhus på Als og oplev øens charme med dejlige skovområder til gode cykel- og gåture. Als har også gode strande og der er god mulighed for at bade og surfe. Det kan være, at I gerne vil fiske og her er der på Als både mulighed for at fiske fra kysten, havet eller Put & Take fiskeparker. En anden spændende destination til sommerhusudlejning er den 700 år gamle købstad Rudkøbing, der har bevaret meget af sit oprindelige udseende med smukke gamle huse og små brostensbelagte gader. I byen er der meget kunsthåndværk og kulturelle tilbud. Har I lyst til at se på både, kan I gå en tur langs den hyggelige lystbådehavn og nyde udsigten. I Rudkøbing er der en dejlig strand og en smuk natur, så det er et rart sted til sommerhusudlejning.


Sjælland har mange fine sommerhuse og flotte seværdigheder at byde på. Området Odsherred er omgivet af hav på tre sider. Vi byder på en mangfoldighed af natur, skønne og børnevenlige badestrande, aktiviteter, kultur, kunst og friske, lokale råvarer. På grund af et helt unikt istidslandskab er Odsherred udpeget som Danmarks første UNESCO Global Geopark. Flade strækninger, lange kystlinjer og bjergtagende udsigter er skabt til friluftsaktiviteter: Cyklister, vandreentusiaster, lystfiskere og vandhunde finder et paradis her. Og ikke at forglemme, ligger Rørvig, Danmarks Midtpunkt, i Odsherred. I et sommerhus ved Gilleleje kan I opleve Sjællands største fiskerihavn, der emmer af aktivitet. Her er der bl.a. et røgeri og mange spændende fiskebutikker og restauranter, hvor I kan få smagt på lækkerierne. Gilleleje er en spændende by og I har både strand og skov tæt på.

Skov med høje træer og en stor sten i midten. Grussti i forgrunden

Besøg smukke Falster, der har mange hyggelige sommerhuse og meget at byde på som destination. Med dejlige børnevenlige sandstrande, gode skove og muligheden for mange aktiviteter, som fx golf og lystfiskeri er der meget at lave på ferien. Der er også plads til at slappe af og gå tur langs kysten, hvor I måske finder et stykke rav. Det er muligt over alt langs Falsters kyster, men særligt ved Gedser Odde. I kan også tage på besøg på solskinsøen Bornholm, der er en populær destination for en ferie i sommerhus. Her finder I mange spændende attraktioner og en storslået natur. Besøg de over 800 år gamle rundkirker eller gå på opdagelse ved de mange kunsthåndværkere på øen.


Der er mange spændende muligheder, når I vælger sommerhusudlejning til jeres ferie. Så lad jer friste af vores mange destinationer. På alle destinationer er medarbejderne på vores lokalbureauer klar til at hjælpe jer med at give jer den bedste ferie.


Kategori
?
Jyllands vestkyst, Thorsminde Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 20-7016, Thorsminde
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3775

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rømø, Havneby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-2539, Rømø, Havneby
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2662

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0756, Blåvand
 
6 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 6580

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rømø, Havneby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-2540, Rømø, Havneby
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2662

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0005, Lønstrup
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3707

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vejlby Klit Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 20-2148, Vejlby Klit
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2516

Kategori
?
Nordøstjylland, Lyngså Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 42-0139, Lyngså
 
8 Sovepladser, 3 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 5250

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Stauning Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 24-3160, Stauning
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3033

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Årgab Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-5063, Årgab
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 3351

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Stauning Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 24-3156, Stauning
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3773

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Harboør Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 20-0012, Harboør
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2275

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 28-4237, Fanø, Rindby Strand
 
7 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 4502

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0685, Blåvand
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 5824

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rømø, Kongsmark Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-2360, Rømø, Kongsmark
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2256

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 12-0008, Grønhøj
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5969

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.