Sol og Strand støtter 63 lokale initiativer til glæde for feriegæster og fastboende.

Endnu engang har Sol og Strand Feriehusudlejning kunnet skabe glæde hos ildsjæle og foreninger i det danske land. 63 forskellige projekter er netop blevet tilgodeset med penge fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.


Det er anden gang, at Sol og Strand uddeler støtte – og i lighed med sidste år er mangfoldigheden blandt de støttede projekter stor og vidner om et stort engagement blandt landets mange foreninger. Der er blandt andet blevet uddelt penge til en fjordbus, stisystemer, multihytte, turistinformation, legeland, madfestival, vinterbaderfestival, byudsmykning, legeplads og et væld af mange andre spændende projekter.


Sol og Strand støtter 63 lokale initiativer til glæde for feriegæster og fastboende.

I alt er der afsat en million kroner til initiativer i de 21 destinationer, Sol og Strand har lokalkontor. I hvert område indstilles tre kandidater, og herefter er det op til Sol og Strands samarbejdspartnere – nemlig ejerne af sommerhuse i de pågældende områder – at beslutte, hvilket projekt, der skal have den største andel af pengene. Alle tre indstillede projekter får støtte.


Sol og Strands Lokale Håndsrækning er kickstarten på fremtidige uddelinger fra ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som blev etableret i 2019, da ejerskabet af virksomheden overgik til en fond.


Fondens formål er at støtte velgørende organisationer og lokale formål – læs mere: https://www.sologstrandfonden.dk/Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.