Sol og Strand Løkken flytter i nyt byggeri ved SuperBrugsen.

Gennem længere tid har Sol og Strand Løkken haft et ønske om at flytte til større lokaler og nu lykkes det. 1. maj 2021 rykker medarbejderne fra kontoret på Søndergade ind i en hel nybygget kontorbygning ved SuperBrugsen.


- Jeg glæder mig afsindigt til, at vi får mere plads til at tage hånd om vores gæster og vores husejere. Vi har oplevet en vækst i antallet af huse, der kommer til udlejning, og det stiller selvsagt krav om flere kvadratmeter både til at tage imod gæster og til lagerkapacitet. Med placeringen ved brugsen får vi ikke blot en meget synlig placering og langt mere optimale rammer men også mange parkeringspladser lige uden for døren, siger bureauchef i Løkken, Gabriele Greiner.


Den nye bygning bliver på 330 kvadratmeter og etableres syd for SuperBrugsen på en del af den nuværende parkeringsplads. SuperBrugsen bliver bygherre på projektet, der har byggestart 1. oktober. Det nye Sol og Strand-kontor er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing og får samme udseende som bygningen, der i dag huser apotek og turistkontor – et projekt som SuperBrugsen ligeledes var bygherre på.


- Vi ønsker at tage aktiv del i byudviklingen i Løkken, og i lighed med Sol og Strand har vi stort fokus på mødet med gæsten/kunden. Vi ønsker, at besøgende skal føle sig velkomne i Løkken, uanset om de handler i brugsen, spiser på en af restauranterne eller lejer et sommerhus etc., siger uddeler Mogens Knudsen, der glæder sig over, at byggeriet indledes i kølvandet på covid-19 og dermed kan skabe ordrer i bogen hos lokale håndværkere.


Sol og Strand Løkken flytter i nyt byggeri ved SuperBrugsen.

For at realisere projektet har SuperBrugsen købt arealet, hvor kontoret skal opføres, af Hjørring Kommune. Desuden har brugsen forpligtet sig til at udbygge den runde parkeringsplads på Jyllandsgade for at kunne øge parkeringskapaciteten i området.


- Her etablerer brugsen 28 ekstra parkeringspladser og kommer dermed op på i alt 51 pladser på arealet. Samtidig skal pladsen gennemgå en renovering, fortæller Mogens Knudsen, der håber, at Hjørring Kommune efterfølgende vil se positivt på at tage del i finansieringen af øvrige lokale udviklingsprojekter.


- Vores håb er, at nogle af de midler, kommunen får ind i forbindelse med køb af jord, kan komme i spil igen i Løkken. Vi ønsker blandt andet at få etableret byportaler ved indfaldsvejene for på den måde at byde besøgende velkommen til en af Danmarks største badebyer, siger Mogens Knudsen.


Regionschef Jonna Kande ser frem til, at hendes medarbejdere kan tage det nye kontor i brug.


- Jeg er glad for, at den her løsning er kommet i spil, og jeg er overbevidst om, at det bliver startskuddet på et godt samarbejde, som bliver positivt for medarbejdere, gæster og husejere. På nogle af de store indflytningsdage har vi gæster, de står i kø langt ude på vejen. Nu bliver der mere plads, og gæsterne kan tilmed fordrive eventuel ventetid med indkøb, så det her bliver helt sikkert en win-win situation for alle parter, siger Jonna Kande.
Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strands lokale håndsrækning

Vi har afsat 1 million kroner til lokale initiativer i det danske ferieland. Alle lokale foreninger kan søge om støtten, som uddeles i løbet af 2020.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.