Sol og Strand åbnet med kagebord på Vadehavscafeen

Der blev disket op med hjemmebagt kringle, wienerbrød, brødtort og kaffe, da Sol og Strand Rømø torsdag slog dørene op til deres nye kontor i Ballum. Selv om vejret ikke viste sig sin bedste side, var smilene brede hos Sol og Strand-medarbejderne, da de bød velkommen til de omkring 50 gæster, der var mødt op i dagens anledning.


- Vi har set frem til denne dag, og vi er glade for, at såvel borgere fra byen og sommerhusejere er mødt op for at hilse på, siger regionschef Jimmi Nielsen.


Der blev disket op med hjemmebagt kringle, wienerbrød, brødtort og kaffe, da Sol og Strand Rømø torsdag slog dørene op til deres nye kontor i Ballum

Sol og Strand Feriehusudlejning Rømø udlejer omkring 100 sommerhuse i Ballum og Højer-området, og derfor har regionschef Jimmi Nielsen længe været på udkig efter et velegnet sted at etablere kontor. Med placeringen i bygningen, der huser byens nye hyggelige café, Vadehavs Café, kan man ikke ønske sig mere optimal beliggenhed, mener Jimmi Nielsen.


- Vi har længe haft et ønske om at komme tættere på de mange sommerhusejere, vi har her i området og tilsvarende være bedre i stand til at servicere det stigende antal feriegæster, der booker sommerhus i Ballum og Højer, fortæller han.


Turistchefen i Tønder Kommune, Kenneth Madsen, var blandt gæsterne, og han glæder sig over, at Sol og Strand vælger at åbne kontor i Ballum.


- Vi ved, at vores gæster sætter pris på nærhed og den personlige service, så det er den helt rigtige beslutning at åbne kontor her tæt på Vadehavet, hvor turismen er i fremgang, siger Kenneth Madsen og tilføjer, at fremgangen også smitter af på Vadehavscafeen, som har mødt stor opbakning fra såvel lokale som feriegæster, siger Kenneth Madsen.
Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strands lokale håndsrækning

Vi har afsat 1 million kroner til lokale initiativer i det danske ferieland. Alle lokale foreninger kan søge om støtten, som uddeles i løbet af 2020.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.