Lej sommerhus i Danmark - Salg og reception

Kontakt info

Sol og Strand 
Ilsigvej 21
9492 Blokhus
Tlf.: 70 100160
Fax: 99 444445
E-mail: info@sologstrand.dk

 
Vis på kort Vis på kort

Har I akut brug for hjælp uden for åbningstiden, fx ved vandskade og strømafbrydelse, kan I ringe til vores nødnummer: 96 73 14 00.

Vi hjælper jer med at leje et sommerhus

I er velkomne til at kontakte salgsafdelingen på vores hovedkontor, hvis I har brug for hjælp til at leje et sommerhus, fx et luksussommerhus med pool. Her sidder kompetente ferierådgivere parate til at modtage jeres e-mail eller telefonopkald vedrørende leje af sommerhus. De foretager gerne bookingen for jer ud fra jeres anvisninger om ferieområde, sommerhus og tidsperiode. Vores ferierådgivere hjælper jer også gerne videre, hvis der opstår problemer på internetsiden, mens I er i gang med at booke et sommerhus eller hvis I har spørgsmål til, hvordan man lejer et sommerhus i på vores hjemmeside.


Få hjælp under ferien i sommerhus

Hvis I får brug for hjælp i løbet af ferien i sommerhus, så skal I kontakte Sol og Strands lokale bureau i det område, hvor I holder ferie. Personalet på de lokale bureauer har et indgående kendskab til vores sommerhuse i deres eget område, så de kan besvare alle jeres spørgsmål om sommerhusene hos Sol og Strand Feriehusudlejning.

Under jeres ferie er det personalet på det lokale bureau, der tager sig af jeres henvendelser. De står parat til at svare på jeres spørgsmål, og hvis I har brug for hjælp i sommerhuset, så sender de en servicetekniker ud til sommerhuset.

Det er også lokalbureauerne, I skal henvende jer til, hvis I ønsker informationer om oplevelser i området, hvor I skal holde ferie i sommerhus. Personalet på lokalbureauerne er lokalkendte og kan fortælle jer alt om spændende attraktioner, events, gode spisesteder og naturoplevelser.

I finder kontakt informationer til lokalbureauerne på vores hjemmeside under punktet Lokalbureauer. Her kan I klikke på det lokale bureau, som I ønsker at kontakte, og derefter vil I kunne se mailadressen, telefonnummer og de enkelte medarbejdere.


Langtidsleje af sommerhus

I kan også leje et sommerhus i en længere periode hos os, hvilket mange benytter sig af, hvis de ikke har mulighed for at bo i eget hjem. Der kan være opstået en skade, så hjemmet er blevet ubeboeligt. Det kan fx være i forbindelse med brand, vandskade eller skadedyrsangreb. Er uheldet ude, er det en god idé at tage en snak med jeres forsikringsselskab om muligheden for at blive genhuset i et sommerhus. Vi hjælper jer derefter med at finde det perfekte sommerhus til jer og så booker vi det til jer.

Virksomheder benytter ofte langtidsleje af sommerhuse, hvis deres ansatte skal arbejde på projekter langt væk fra hjemmet. Indkvartering af ansatte i sommerhus i en længere periode, giver de ansatte en god, hjemlig base, hvor forholdene er i orden.

Vores ferierådgivere, der er specialiseret i udlejning af sommerhuse i en længere periode, er parate til at give jer et tilbud på langtidsleje af et sommerhus. Uanset om I er privatpersoner eller repræsenterer en virksomhed, er I altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak og et tilbud på langtidsleje af sommerhus. Læs mere om jeres muligheder for langtidsleje af sommerhus og, hvem I skal kontakte.


Udlej trygt dit sommerhus

Er du husejer, så er der mange fordele ved at udleje dit sommerhus gennem os. Vi giver dig nemlig en rigtig god aftale, hvor du selv råder over dit sommerhus, og har adgang til alle informationer vedrørende udlejningen af dit sommerhus. Vi tager os af kontakten til gæsterne i dit sommerhus, service og rengøring, samt markedsfører dit sommerhus online på seks sprog. Læs mere om dine fordele, hvis du vil leje dit sommerhus ud og hvem du skal henvende dig til.


Sol og Strands hovedkontor

Du er velkommen til at kigge forbi receptionen på vores hovedkontor, hvis du har et ærinde som fx aflevering af varer eller jobsøgning. Receptionen er bemandet hovedkontorets åbningstid.Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit