Sol og Strand sikrer lys på kendt vartegn.

 

Takket være sommerhusejerne i Vejers Strand vil der nu blive etableret belysning på skulpturen ”Krondyrsrudel”, der efterhånden er et kendt vartegn for Vejers Strand.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede Vejers Strand Oplevelser den største opbakning, da ejerne af sommerhuse tilknyttet kontoret i Vejers Strand skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed kan de nu se frem til at modtage en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner.

- Det er fantastisk, at Sol og Strand yder støtte til lokalsamfundet, og vi glæder os rigtig meget til, at vi kan få lys på skulpturen. Vi er jo stærkt inspireret af Oksbøl og deres vartegn – de tre okser – og her har de også fået opsat lys, siger Orla Skjellerup med et smil.

Alle formalia omkring projektet er ved at være på plads, og ifølge Orla Skjellerup indledes gravearbejdet snarest muligt. Der skal blandt andet føres ledninger under cykelstien og opsættes lysarmaturer og planen er, at lyset vil blive tændt til efteråret.

- Vores område er jo kendt for de mange krondyr, og det indikerer skulpturen på smukkeste vis. Nu kan man så også se den, når det er mørkt og udover, at det bliver flot, kan det formentlig medvirke til, at bilisterne bliver gjort opmærksomme på, at der er risiko for krondyr på vejene, siger Orla Skjellerup.

Der uddeles i alt 50.000 kroner, og de to øvrige nominerede projekter er ”Musikudvalget under Grundejerforeningen Vejers Strand”, som modtager 12.500 kroner til en koncert. Samme beløb modtager ”Stafet For Livet”, hvor Alan Jespersen, som selv har været ramt af kræft, er tovholder.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.