Håndsrækning til nyt og spændende legeland i Arrild.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor på Rømø får en kreds af ildsjæle nu mulighed for at komme videre i arbejdet med at realisere planerne om Arrild Legeland, der skal opføres ved Arrild Svømmehal midt i feriebyen.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede projekt ”Arrild Legeland” den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed er der en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner på vej til projektet, og det glæder Kaj Mamsen fra projektgruppen.

- Det er en stor hjælp for os - nu kan vi for alvor komme i gang med arbejdet, siger han.

Der er bred opbakning til projektet, som uden tvivl vil få stor betydning for Arrild ikke blot for turismen men også i forhold til bosætning. En projektgruppe bestående af blandt andre Kaj Mamsen fra Arrild Ferieby Center, formanden for skolebestyrelsen på Arrild Privatskole, formanden for grundejerforeningen i Arrild Ferieby og ejeren af Arrild Ferieby Camping arbejder på at realisere legelandet, som har en budgetramme på fem millioner kroner.

- Tanken er, at legelandet skal være for et tilbud for alle, og jo flere vi er, des nemmere er det at få rejst den nødvendige økonomi, siger Kaj Mamsen.

Legelandet etableres i en hal på 1.000 kvadratmeter, som skal indeholde aldersopdelte aktivitetsområder.

- Vi har været ude og lade os inspirere af andre legelande blandt andet i Varde og i Hostrup, og vi er overbevidste om, at legelandet bliver et aktiv for både lokalbefolkning og for turister. Jeg kan sagtens forestille mig, at gæster, der bor i sommerhus på Rømø kan finde på at køre Arrild for at besøge legelandet, hvis det regner, siger Kaj Mamsen, der vurderer, at projektet er klart indenfor de næste par år.

- Vi skal nu i gang med at søge fonde og landdistriktsmidler, så vi kan få finansieringen på plads, siger han.

Der uddeles i alt 50.000 kroner fra Sol og Strand Rømø, og de to øvrige nominerede får hver 12.500 kroner. Ballum Idrætsforening får støtte til at få udvide deres aktivitetstilbud og ad den vej vil foreningen gerne medvirke til at få flere i gang med sport og bevægelse. Rømø Sejlklub får penge til at købe udstyr, der skal bruges til rengøring af stedets bådebroer og terrasser.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.